Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους πολίτες που το στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και συνολικά σε όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν το ΚΙΝΑΛ σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος:

«Χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, φέρνοντάς με δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στον νομό.

Μπορεί να μην κατάφερα να διεκδικήσω μέσω του κοινοβουλίου τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας μας, θα συνεχίσω όμως να το κάνω από κάθε μετερίζι, με κάθε τρόπο, με ανιδιοτέλεια όπως το πράττω τόσα χρόνια. Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη σα μια γροθιά.

Από αυτή την εκλογική διαδικασία, κερδισμένο βγήκε το ΚΙΝΑΛ και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά που με εμπιστεύθηκε, τους συνοδοιπόρους και συνυποψηφίους μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι και βέβαια όλους εσάς που με στηρίξατε με τον πιο έμπρακτο τρόπο.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , από κάθε κόμμα, που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Ελπίζω πάντα, πάνω και πρώτα απ’ όλα να έχετε το καλό του τόπου μας. Για αυτό να πολεμάτε. Κι εγώ θα είμαι εκεί, να στηρίζω κάθε θετική πρωτοβουλία για την περιοχή μας».

Bασίλης Αντωνόπουλος

Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Γαλαζούλα Δημήτριο Προϊστάμενο της Τράπεζας Ελλάδας Θυρίδας Αγρινίου, για την πολύτιμη χορηγία επτά οθονών υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας.

Αποδεικνύεται εμπράκτως η πίστη σας στο θεσμό της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της επαγγελματικής, που αποτελεί μονόδρομο για τη διέξοδο από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας.

Ένα από τα εργαστήριά μας τα όντως απαρχαιωμένα τεχνολογικά, εκσυγχρονίστηκε με οθόνες που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Το 2o EΠΑΛ Αγρινίου

Συμπατριώτες μου, με την ευκαιρία της πολύ τιμητικής επιλογής σας να με αναδείξετε πρώτο βουλευτή του νομού μας για τη Νέα Δημοκρατία, θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αλλά και να σας βεβαιώσω ότι την επιλογή σας αυτή την αντιλαμβάνομαι πριν απ’ όλα σαν μια βαριά υποχρέωση και ευθύνη στην οποία δεσμεύομαι να ανταποκριθώ.

Δεν είμαι και δεν θα ήθελα να είμαι ευκαιριακός πολιτικός -αυτό μου το δίδαξε ο αείμνηστος πατέρας μου το οποίο θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία αυτή τη στιγμή. Δέκα χρόνια τώρα πρώτο μέλημα μου υπήρξε να χτίσω μια προσωπική σχέση μαζί σας και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Είμαι πάντα εδώ για τον καθένα σας προσωπικά, νομίζω με ξέρετε, στο πρόσωπο μου δεν βλέπετε έναν βουλευτή της περιοχής αλλά έναν φίλο. Και αυτό που μας συνδέει τελικά πέρα από τη φιλία είναι η επιθυμία να πάει μπροστά ο τόπος, η Αιτωλοακαρνανία αλλά και η πατρίδα γενικότερα. Γιατί έτσι είμαστε εμείς οι νεοδημοκράτες, βάζουμε την πατρίδα πάνω απ’ όλα και αυτό ήταν και το μήνυμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε την Ελλάδα κανονική χώρα, να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας και δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό το μεγάλο πολιτικό πείραμα θετικής αλλαγής για το οποίο δώσαμε όλοι την εντολή μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές που βοήθησαν τον αγώνα μας καθώς και την οικογένεια μου. Αλλά θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όσους δεν με επέλεξαν γιατί σκοπός μου είναι με τη δράση μου να πείσω και αυτούς ότι αξίζει να έρθουν και να μας συναντήσουν στο μέλλον στην προσπάθεια που κάνουμε εδώ και χρόνια για να πάει μπροστά ο τόπος μας, γιατί τελικά ο τόπος αυτός μας ενώνει όλους.

Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς, δεν λέω τώρα κάτι περισσότερο, τα υπόλοιπα νομίζω υποχρεούμαι να τα δείξω με τις πράξεις μας.

Κώστας Καραγκούνης

Ο ΛΕΩΝ ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ καταλήγοντας στη δεύτερη θέση (κανονική διάρκεια) με ρεκόρ 16-2 έχοντας την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος κερδίζοντας επάξια το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδήγησαν στα playoffs ανόδου για τη Γ Εθνική.

Εκεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες προπονητή και παικτών, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και τελικά υποκλίθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα της μετέπειτα πρωταθλήτριας ομάδας της κατηγορίας Ioannina BC.

Μια χρονιά με πολλά προβλήματα η Διοίκηση και η ομάδα του ΛΕΩΝ «κατάφερε» όχι μόνο να αποκτήσει το σεβασμό όλων των ομάδων της κατηγορίας αλλά κυρίως να υπερκαλύψει το φετινό στόχο της που ήταν η σοβαρή αγωνιστική ταυτότητα και η συμμετοχή στα playoffs ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια ακόμη και εκείνους που για διαφόρους λόγους δεν ολοκλήρωσαν το αγωνιστικό ταξίδι της ομάδας ( Καρέτσο, Μπαλτά, Τζίτζη, Ελευθερίου, Φούντα, Δάλαρη, Κουτσιονικολή, Μπαρούχα, Γρατσινόπουλο, Ζαφειρόπουλο, Κοντονάσσιο, Χρυσανθόπουλο, Καλλίγα, Παπαγεωργίου, Χουλιάρα) και τον προπονητή κ. Σταμάτη οι οποίοι αμφότεροι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μαζί πέτυχαν σπουδαίες εμφανίσεις και αποτελέσματα για το Σύλλογο.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία με τις οικογένειές τους και πρόοδο σε ό,τι και αν κάνουν.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στα super market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» για τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100,00 ευρώ που μας προσέφεραν, για την υλοποίηση του Κατασκηνωτικού μας Προγράμματος από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 στο Ναυταθλητικό μας Κέντρο.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρευρέθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.06.2019 στο καφενείο Καλογεράκη.

Η συγκέντρωση ήταν ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα πολιτιστικά της ευρύτερης περιοχής  με αφορμή το μνημείο του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται εκεί, καθώς επίσης τέθηκαν σε συζήτηση ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του τόπου.

Γεώργιος Ντελής,

Δημήτριος Φούντας

 

Σελίδα 1 από 20

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία