Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Την 1η και 2α Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας το 2ο Πανναυπακτιακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα της Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση αποτιμήθηκε επιτυχημένη και η θεματολογία επίκαιρη με ενδιαφέροντα θέματα να αναπτύσσονται από αξιόλογους εισηγητές.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον πρώην Πρόεδρό της και Οικονομολόγο Άγγελο Σταυρόπουλο, ο οποίος ανέπτυξε τη συμβολή των Χρηματοδοτικών Εργαλείων στην ανάπτυξη του Εναλλακτικού Θεματικού Τουρισμού υπό το πρίσμα του Ενδογενούς μοντέλου Ανάπτυξης.

Επί της ουσίας, αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ναυπακτίας, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της περιοχής, όπως το κακό οδικό δίκτυο στην ενδοχώρα της Ναυπακτίας ως τροχοπέδη μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών, η συμβολή των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στην ανάδειξη της περιοχής σε τουριστικό προορισμό και η ανάγκη για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό βάσει των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Ενστάσεις επί του συνόλου της εισήγησης δεν τέθηκαν.

Η Αδελφότητα Ναυπακτίων σταθερή στην αγάπη της για τον τόπο της συνεχίζει με παρεμβάσεις, εισηγήσεις και εκδηλώσεις να δηλώνει παρούσα σε οτιδήποτε μπορεί να έχει προστιθέμενη αξία στην ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) "ΕΠΑΧΤΟΣ" σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδος, διοργανώνει την πρώτη φάση του περιφερειακού πρωταθλήματος σκάκι μαθητών - μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Ναυπακτίας και λοιπών περιοχών νομού Αιτωλ/νίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα "Φλοίσβος" στη Ψανή - Ναύπακτος τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 το πρωί. Ώρα προσέλευσης 9 - 9.45. Αγώνες 10.00 - 14.00
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές δημοτικού και νηπίων, στον υπεύθυνο της διοργάνωσης : Νάκης Παναγιώτης τηλ. 6945273071 στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 2/3.
Το σύστημα θα είναι ελβετικό 5 γύρων, με χρόνο σκέψης 12'+3''. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι ανά τάξη και θα δοθούν κύπελλα και στα σχολεία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η επόμενη φάση των αγώνων είναι στο Αγρίνιο 17/3, στους νικητές των οποίων θα δοθεί ως έπαθλο 50% έκπτωση από δίδακτρα σε δυο φροντιστήρια αγγλικών.
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Αθήνα 20-22/4/2019.

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «ΕΠΑΧΤΟΣ» πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση το Σάββατο 02Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα του συλλόγου (Καλυδώνος 20-Λαγκαδούλα), που περιλάμβανε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για το έτος 2018 και το προγραμματισμό δράσης για το έτος 2019.

Μετά το πέρας της ΓΣ σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία του δημάρχου κ. Τάκη. Λουκόπουλου, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη σημασία της ενασχόλησης των νέων με το σκάκι.
Ακολούθησε διαγωνισμός τρίλιζας ανάμεσα στους μικρούς μαθητές του συλλόγου , με νικητή τον 7χρονο Γιάννη Τσώτα , ο οποίος και έλαβε έπαθλο μια σκακιέρα . Στο νικητή του φλουριού δόθηκε δώρο ένα σπάνιο σκακιστικό βιβλίο . Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Νάκης αφού ευχαρίστησε τον ιερέα που ευλόγησε την πίτα ,τον Δήμαρχο της πόλης που παρέστη ,τον Νικολάου Ντίνο για τη προσφορά της βασιλόπιτας το ''ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΑΚΙ'' και τους γονείς των παιδιών για τα είδη που πρόσφεραν, ευχήθηκε σε όλους ειρηνική και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία.

Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 τουρνουά σκακιού, με την ονομασία» 3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στο HOTEL NAFS-Παραλία Ψανής -Ναύπακτος και την Κυριακή 10Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σ Α ΠΥΡΓΟΥ για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος 2019.

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) "ΕΠΑΧΤΟΣ" θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση του, που θα περιλαμβάνει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για το έτος 2018 και το προγραμματισμό δράσης για το έτος 2019.

Η πρώτη Γ.Σ. όπως απoφάσισε το Δ.Σ. προγραμματίστηκε για τη 01 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 06.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου (Καλυδώνος 20-Λαγκαδούλα). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική θα γίνει το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Μετά από τη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Το Δ.Σ. προσκαλεί όλα τα μέλη, τους αθλητές - τριες και τους φίλους να παρευρίσκονται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Νάκης
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Γ. Ντάρλας

 

Το Δ Σ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Α Σ Ο Ν ) ''ΕΠΑΧΤΟΣ'' προσκαλεί όλα τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με τα εξής θέματα:

1. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ .

2. Απολογισμός πεπραγμένων του απερχομένου Δ.Σ.

3. Οικονομικός απολογισμός-Εγκριση απολογισμού και απαλλαγή ευθύνης των μελών του Δ Σ

4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

5. Εκλογή νέων μελών Δ.Σ.

6. Εκλογή νέων μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η πρώτη Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο ώρα 06:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού Καλυδώνος 20 -Ναύπακτος, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα μεταφερθεί για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η παρουσία όλων των μελών είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

 

Για το Δ Σ

Ο Πρόεδρος

ΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στις 23 Ιουλίου 2015, στην Κατασκήνωση του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στην Κάτω Βασιλική ο Πρόεδρος του ΑΣΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΕΠΑΧΤΟΣ»  Παν. Νάκης  αντιμετώπισε σε αγώνα επίδειξης σκάκι «Σιμουλτανέ» δεκαπέντε κατασκηνώτριες. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η διάδοση του αθλήματος. Η Αγγελική Παρσούκοβα, (ελληνορωσίδα) ήταν η μοναδική που κατάφερε να κερδίσει τον κ. Νάκη. Ο αγώνας επίδειξης διήρκεσε δυόμιση ώρες. Η Γεωργία Γκέρτς Κουτσογιάννη και η Κατερίνα Καλαντζή έπαιξαν τις δύο καλύτερες παρτίδες.

Μετά τον αγώνα δόθηκαν δώρα, μια σκακιέρα και βιβλία στη νικήτρια και στις καλύτερες παρτίδες, προσφορά του ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ.

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία