Αγγελίες    Επικοινωνία

Πάτρα: Πρόεδρος Κοινότητας απείλησε δημοτικό υπάλληλο με κλαδευτήρα και καραμπίνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από αίτημα κατοίκων της περιοχής Πουρναρόκαστρο, μετέβη μηχάνημα του Δήμου Πατρέων, να καθαρίσει ορεινό δρόμο της περιοχής, στον οποίο είχαν καταπέσει πέτρες και βράχια.

Όπως κατήγγειλε ο εργαζόμενος του Δήμου, χειριστής του μηχανήματος, που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο Συλλόγου της περιοχής και θα του υποδείκνυε την ακριβή τοποθεσία, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελεκίστρας – Ρωμανού, σταμάτησε το μηχάνημα και επιτέθηκε με ύβρεις κραδαίνοντας αγροτικό εργαλείο (κλαδευτήρι) και κυνηγητικό όπλο, λέγοντας ότι αυτός κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Έντρομος ο εργαζόμενος, αφού απομάκρυνε το μηχάνημα, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής συνοδευόμενος από άλλους εργαζόμενους και Αντιδημάρχους, που εν τω μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί. Κατήγγειλε την επικίνδυνη απειλή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου.

Σημειώνουμε ότι ο Δήμος μας δέχεται και ικανοποιεί χιλιάδες αιτήματα μέσω των Τοπικών Συλλόγων είτε προφορικά είτε τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής.

Θυμίζουμε επίσης, ότι στην περιοχή έχουν ικανοποιηθεί πάρα πολλά αιτήματα και πέραν των άλλων, ο Δήμος πρόσφατα ολοκλήρωσε το οδικό έργο Λυκοχωρό – Ελεκίστρα, ενώ ακριβώς την προηγούμενη μέρα, με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την ασφαλτόστρωση της οδού Ζάστοβας – Παναχαϊκού, προϋπολογισμού 1,7 εκατ. Ευρώ, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».

Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στην πόλη μας και η Δημοτική Αρχή το καταδικάζει.

Πηγή: dete.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία