Αγγελίες    Επικοινωνία

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών «Η Βέλα»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» στα πλαίσια των Αθλητικών και μουσικών δραστηριοτήτων του θα πραγματοποιήσει και φέτος τον Αύγουστο τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 ώρα 6,30 μ.μ., στο χώρο της παιδικής χαράς. Ποδηλατοδρομίες και αγώνες δρόμου για παιδιά νηπίου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Απονομές μεταλλίων.

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2019 ώρα 6,30μμ αγώνες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου. Γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2019 ώρα 6.30 μ.μ. αγώνες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου Τελικοί, απονομές μεταλλίων. Γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 ώρα από 7.30 π.μ. θεία λειτουργία στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο παλιό χωριό. Η Θεία λειτουργία θα τελεστεί για πρώτη φορά μετά την εγκατάλειψή του πριν 45 χρόνια!!!

Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα από 10.00μμ «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» στο χώρο του ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δημοτική πανηγυρική εκδήλωση με τους καλλιτέχνες του είδους Γιάννη Κατσίγιαννη, Μάγδα Κουμπουλά και άλλοι τραγουδιστές . Κλαρίνο Μάκης Δάρρας και πολυμελή ορχήστρα.

Είσοδος ελεύθερη με χρέωση τα ποτά και τα σουβλάκια.

Λαχειοφόρος αγορά για κάλυψη μέρους των εξόδων.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σας περιμένουμε.

TO Δ.Σ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία