Αγγελίες    Επικοινωνία

Η δημοπράτηση του βιολογικού των σφαγείων Αστακού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αφορμή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη της μη ένταξης για χρηματοδότηση του βιολογικού των σφαγείων Αστακού στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, για την οποία σας ενημερώσαμε προσφάτως, σας θυμίζουμε ότι το 2015, η δημοτική αρχή είχε εγγράψει για το συγκεκριμένο έργο στον Προϋπολογισμό 300.000 € (το ίδιο γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια).

«Έχουμε τα χρήματα, είναι εξασφαλισμένα, είναι δικά μας από την ΣΑΤΑ και ως τα Χριστούγεννα ο Βιολογικός των σφαγείων θα έχει εκτελεστεί και θα εκτελεστεί», δεσμευόταν ο κ. Δήμαρχος τον Φεβρουάριο του 2015, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη.

Τι έγινε με αυτά τα χρήματα, που ήταν εξασφαλισμένα και δικά μας από ΣΑΤΑ και πια δεν υπάρχουν, δεν ξέρουμε. Σίγουρα θα δεσμεύτηκαν για να κατευθυνθούν σε άλλες δράσεις του Δήμου και γι αυτό προσπαθούμε να χρηματοδοτήσουμε το έργο από άλλες πηγές.

Επίσης η δέσμευση για άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού, περιεχόταν και στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού.»

Τμήμα από την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του κ. Δημάρχου, στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη.

Ήδη η πολύχρονη απραξία από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η υποδομή των σφαγείων (9 χρόνια περίπου), έχει αρχίζει να φθείρει τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τους αλλά και τα δομικά τους στοιχεία.

Με όλη αυτή την καθυστέρηση των περίπου εννιά χρόνων, πιθανόν να έχουμε το τραγελαφικό γεγονός ο Δήμος Ξηρομέρου να έρθει στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει την αναγκαιότητα επισκευής των καινούργιων σφαγείων!!!

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

Media

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία