Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Κωνωπίνα γιορτάζει την Αγία Παρασκευή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στην Κωνωπίνα γιορτάζουμε με λαμπρότητα και  με ξεχωριστό τρόπο την Μεγαλομάρτυρα Αγία Παρασκευή και είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ:

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 

  • Ώρα 19.45 Μέγας  Εσπερινός -  Αρτοκλασία στο ομώνυμο ξωκλήσι του χωριού
  • Παραδοσιακό τραπέζωμα στην πανέμορφη πλατεία του χωριού μας ΟΛΩΝ των παρευρισκομένων, με προσφορά (ΔΩΡΕΑΝ) ψητής προβατίνας σούβλας, συνοδευόμενη με τυρί, ψωμί και από όλα τα  Ξηρομερίτικα εδέσματα (πίτες, γλυκά κλπ) και με όμορφο γλέντι μέχρι το πρωίας, με το υπέρ-λαμπρο αστέρι της νέας γενιάς στο χώρο της μουσικής, την Ξηρομερίτισα-χωριανή μας Ιουλία Καλλιμάνη, την  μεγάλη δόξα του δημοτικού μας τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά με την ορχήστρα του γνωστού τραγωδοποιού Βασίλη Παπαδογιώργου, και με την συμμετοχή  του χορευτικού μας τμήματος « ΟΔΥΣΣΕΑΣ »  και του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου – Βόνιτσας    «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», όπου θα  παρουσιάσουν  παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας και το δρώμενο, μέρος παραδοσιακού γάμου, χωριών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 

  • Ώρα 07.00 Όρθρος
  • Ώρα 08.15 Μ. Δοξολογία &  Θεία  Λειτουργία

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία