Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία Ξηρομεριτών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 ώρα 11:00, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου στο Ξενοδοχείο Crystal City Αχιλλέως 4 (Πλατεία Καραϊσκάκη), Αθήνα.
Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παρισταμένους Ξηρομερίτες και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον και να καμαρώσουν τα χορευτικά των συλλόγων απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και Συλλόγου Μοναστηρακιωτών...

Στην όμορφη συνάντηση, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη, μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια καλύτερη χρονιά, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.  Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Γεωργίου Μπόνη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, Προέδρου του Συλλόγου Αστακιωτών και μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν τα χορευτικά των συλλόγων απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του συλλόγου Μοναστηρακιωτών. Το χορευτικό του Συλλόγου Φυτειωτών παρουσίασε σατυρικά αποκριάτικα τραγούδια. Το χορευτικό του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της περιοχής μας.

Εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκαν. Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Κλείνοντας ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου αφού ευχαρίστησε και πάλι τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη, αλλά και σε όλους τους Ξηρομερίτες και φίλους μια καλή χρονιά.  νΣτην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πλήθος Ξηρομεριτών, και φίλων οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, Βασίλειος Πόππης, ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Στρατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Κλαδευτήρας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας, καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Χολής και ο Ταμίας Δημήτρης Αρσένης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης, ο Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσολογγίου, Αγγελική Μπερερή, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριχωνίδας και της ΠΑΝ.ΣΥ. Ευαγγελία Μπαμπάτσικου, από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπάκτου το μέλος του Κ.Σ. Κώστας Λόης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Τρυφιάτης, ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Νίκος Μήτσης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. και πρόεδρος του Συλλόγου Λιθοβουνίου, Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαβαλούς, Άρης Σουφλής, ο Πρόεδρος Συλλόγου Στάνου Σπύρος Καραδήμας, ο π. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Τσούκας, από το Σύλλογο Μπαμπίνης ο π. Πρόεδρος Σπύρος Μπενέκος, από την Ένωση Αστακινών ο Χρήστος Μάντζαρης, ο Τάκης Μπαμπούρης, ο Γρηγόρης Νικήτας, και ο Δήμος Βαρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Διονύσης Μπερερής, ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ», ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε από το ίδρυμα προαγωγής δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής η «ΦΛΟΓΑ», Σπύρος Παναγιωτόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, Ανάργυρος Γεωργίου, ραδιοφωνικός παραγωγός του «ΜΑΓΕΙΑ FM» Λάμπης Μαυρέλης, Πρόεδροι, Μέλη και Εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο ευχαριστεί το αρτοποιείο «Χωριάτικο» Περιστερίου του κ. Κώστα Κύρου που μας προσέφερε για άλλη μια χρονιά δωρεάν την πίτα.  Ευχαριστεί τα χορευτικά των Συλλόγων Φυτειωτών και Μοναστηρακίου.  Ευχαριστεί ακόμη μια φορά τους παρευρισκόμενους στην όμορφη αυτή εκδήλωση, εύχεται και πάλι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη και δύναμη.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  για τον πρόωρο χαμό του πρώην υπουργού και βουλευτή Βοιωτίας, κύριου Ευάγγελου Μπασιάκου.

Σε ένδειξη σεβασμού, και μετά την έκδοση της απόφασης της γραμματείας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την αναβολή όλων των εκδηλώσεων του επόμενου τριημέρου, η ΔημΤΟ Αγρινίου ανακοινώνει τη ματαίωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 19/02/2017 και ώρα 19:15.

Παρακαλούνται όσοι προμηθεύτηκαν προσκλήσεις να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΔημΤΟ για την επιστροφή τους.

Για τη ΔημΤΟ Αγρινίου,

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Στούπας

Επιτυχία σημείωσε η Γ.Σ. του Συλλόγου Δενδροχωριτών που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο. Έχοντας την αντίστοιχη περσινή εμπειρία στην Αγόριανη του Παρνασσού, εφέτος δύο υπερπλήρη λεωφορεία, δρομολογημένα από Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Ναύπακτο και από Αθήνα μετέφεραν τους Δενδροχωρίτες στο Ναύπλιο την Κυριακή 12/2.

Τα μέλη του Συλλόγου αφού περιηγήθηκαν στο μοναδικό Ναύπλιο στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Κεφαλάρι Άργους για την πραγματοποίηση της Γεν. Συνέλευσης. Στη διάρκειά της έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Ακολούθησε η κοπή της Πίτας του Συλλόγου για το 2017 και στη συνέχεια συνεστίαση όλων των Δενδροχωριτών. Το γεύμα έκλεισε με απρόσμενα επιτυχημένο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Μια επιτυχημένη και πρωτότυπη Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου Δενδροχωριτών με πολύ κέφι και διασκέδαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

«Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης διοργανώνει στην Αθήνα εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασιλ. Αλεξάνδρου 2). Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα οι ετεροδημότες αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να τον συναντήσουν και να συζητήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις γενικώς αλλά και για τα θέματα τα νομού ειδικότερα.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Π. Σούλου 11, 1ος όροφος, Αγρίνιο.

Για την Δ.Ε. του ΤΕΕ/Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος
Μπλέτσας Στυλιανός

Σελίδα 1 από 16

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία