Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τελικά το ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ για την κατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου της Κατούνας επιβεβαιώθηκε όταν έφθασαν τα πρώτα μηχανήματα στην Κατούνα και ενημερωθήκαμε πως είναι για την κατασκευή του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katouna News oλα παίρνουν το δρόμο τους αφού υπάρχει καλή θέληση και την Κυριακή κατόπιν αποφάσεως του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη (ήταν προεκλογική του δέσμευση προς την νεολαία της Κατούνας) σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας Στραβοκέφαλο Χρήστο και του Δ.Σ. της ομάδας όπως και με τους: Στούπα Θεόδωρο (Αντιδήμαρχο), τους δημοτικούς συμβούλους Προδρομίτη Σωτήρη και Αθηνά Καρέλου και τον πρόεδρο της Κατούνας Θωμά Καφρίτσα να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Σπουδαίο ρόλο στις εργασίες που θα γίνουν έπαιξε ο πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς με την συνεργασία που είχε με την Δημοτική Αρχή, την ομάδα, αλλά και με τον φίλο του εργολάβο Δημ. Έργων κ. Δημ. Παπαδημητρίου, εκπρόσωπο μεγάλων τεχνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στα μεγάλα έργα που γίνονται στην Ελλάδα που θα συμβάλει εθελοντικά για τον αθλητισμό στην προσπάθεια αυτή. Το όνειρο πολλών ετών φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες. Σπουδαίο ρόλο στις εργασίες που θα γίνουν έπαιξε ο πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς με την συνεργασία που είχε με την Δημοτική Αρχή, την ομάδα, αλλά και με τον φίλο του εργολάβο Δημ. Έργων κ. Δημ. Παπαδημητρίου, εκπρόσωπο μεγάλων τεχνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στα μεγάλα έργα που γίνονται.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

 

Εν απουσία της νοικοκυράς, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και το διέρρηξαν, η λεία τους ήταν  χρήματα και τα χρυσαφικά της. 

Η κάτοικος της οικίας απουσίαζε και μόλις επέστρεψε βρήκε την πόρτα σπασμένη και κομμένο το ρεύμα. Βρήκε το σπίτι της άνω κάτω και στην συνέχεια ανακάλυψε πως έλειπαν τα λίγα χρυσαφικά της αλλά και τα χρήματα που είχε για να αγοράσει τα προς το ζην. Έρευνες για  να βρεθούν οι δράστες διεξάγει το Α.Τ. Κατούνας.  

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στις Φυτείες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι προέβαιναν από κοινού στην πώληση προϊόντων υπόδησης, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Γραφείου Τύπου Γεν. Αστ. Διεύθυνσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Την Παρασκευή 3/2/2017 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης "ΚΔΑΠ" Κατούνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μικροί μαθητές μας με τους εκπαιδευτικούς τους.

Την  πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τριάντης με τον διάκο Χρυσόστομο Κελεπούρη και στην συνέχεια την έκοψαν και την μοίρασαν στα παιδιά. Έχουμε τονίσει και σε παλιότερο άρθρο μας την σπουδαία δουλειά που κάνει το ΚΔΑΠ Κατούνας από την μέρα που δημιουργήθηκε.  

Εκτός από τους εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς, όπως ο πρόεδρος του Χωριού Καρφίτσας Θωμάς και η Δημοτική σύμβουλος Αθηνά Καρέλου.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Κατούνας ευχήθηκαν σε όλους Καλή και Ειρηνική χρονιά.  

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr 

Την  Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κομπωτής, επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο Κατούνας, όπου και παρακολούθησε τον κ. Αβούρη σε μια πραγματικά εκπληκτική αφήγηση μιας σειράς παραμυθιών. 

Όλοι γίναμε παιδιά και χαθήκαμε στη μαγεία του παραμυθιού. Παρούσα ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Βέμη - Καρέλου και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Κομπωτής  Γρηγόριος Διαμάντης, Ελένη Παππά, του Νηπιαγωγείου Κομπωτής Παπανικολάου Ελένη - Μαρία και του Νηπιαγωγείου Κατούνας Αντωνία Μανωλακάκη και Αγγελική Πάκου.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

Ικανοποίηση επικρατεί στην Τράπεζα Αίματος ΚΑΤΟΥΝΑΣ από τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση στο κάλεσμα για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που είναι σε εξέλιξη απο το πρωί, απο το σύλλογο κατούνας "Αρχαία Μεδεώνα". 

Η αιμοδοσία θα διαρκέσει μέχρι στις 13:00 το μεσημέρι και όσοι θέλουν και δεν έχουν ακόμα συμμετάσχει, μπορούν να πάνε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Μεδεώνος...

Πηγή: xiromeronews.

Σελίδα 1 από 9

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία