Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με πρωτοβουλία των «Ενεργών Πολιτών Ι. Π. Μεσολογγίου» θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός στην ανατολική Περιμετρική (ΕΠΑΛ) και στο δασάκι στο Λιμάνι.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06/2019 στις 18:00 και το σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος του ΕΠΑΛ.

Απέδωσε ο εθελοντικός καθαρισμός της Τουρλίδας που έγινε με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, τους Ενεργούς Πολίτες Μεσολογγίου και την συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων φορέων.

Πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαθέτοντας προσωπική εργασία αλλά και τα απαιτούμενα εργαλεία, κατάφεραν να κάνουν την Τουρλίδα αγνώριστη. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να υπάρχει συνεργασία και θέληση.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, χρειάζεται και η στήριξη από τον δήμο, αλλά κυρίως η προσοχή από τους πολίτες που επισκέπτονται τις παραλίες. Τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους, θα τα βρουν μπροστά τους την επόμενη ημέρα που θα θελήσουν να ξανακάνουν το μπάνιο τους. Επίσης, η καταστροφή των υποδομών, που βρίσκονται στην παραλία για την εξυπηρέτηση των λουόμενων, δεν δείχνει πολιτισμό, όμως δυστυχώς ως πράξη υφίσταται.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου και οι Ενεργοί Πολίτες διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Τουρλίδας την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 5:30 μ.μ.

Και φέτος για 6η χρονιά η εθελοντική ομάδα μας συμμετέχει στο Let's do it Greece ενώνοντας τις δυνάμεις της με όλη τη χώρα

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!

 Σακούλες και γάντια τα βάζουμε εμείς εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση για προσφορά!!!

Σας περιμένουμε 7 Απριλίου λίγο μετά τις 10:00 να καθαρίσουμε την ανατολική περιμετρική της πόλης μας.

Σημείο συνάντησης το σκέπαστρο του ΝΟΜ

 

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 21/03/2019

 

Τα παιδιά των µεταναστών που βρίσκονται στο Μεσολόγγι ήθελε να φροντίσει εθελοντικά ο γνωστός και καταξιωµένος γιατρός και Δ/ντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκοµείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, αλλά πέρασε από ιερά εξέταση από τους υπεύθυνους του Διεθνούς Οργανισµού Μετανάστευσης!

Του ζήτησαν την ιατρική του ταυτότητα, την άδεια και ένα σωρό άλλα χαρτιά, για να µπορέσει να προσφέρει εθελοντικά. Από τη στιγµή όµως που πρόκειται για τον συγκεκριµένο άνθρωπο και γιατρό, ο οποίος...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών, τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής αναλαμβάνουν πρωτοβουλία την Κυριακή 17 Μαρτίου και καθαρίζουν το δρόμο από το 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου -Θέρμου (θέση  LIDL) έως 3ο χλμ  γέφυρα Αβόρανης.

Ώρα συγκέντρωσης  10.45 (θέση  LIDL).

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σελίδα 1 από 13

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία