Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο για την διπλή οδική σύνδεση της Λευκάδας με την Αμβρακία Οδό, πιο συγκεκριμένα το τμήμα Άκτιο - Άγιος Νικόλαος και Βόνιτσα - Λευκάδα.

Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ουσιαστικά μιλάμε για την αναβάθμιση των 2 υφιστάμενων τμημάτων σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με 1+1 λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Πρόκειται για το σημαντικότερο οδικό έργο για την ευρύτερη περιοχή καθώς θα αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας στη σύνδεση του νησιού με το Αεροδρόμιο του Ακτίου (από όπου προσγειώονται δεκάδες τουριστικές πτήσεις από όλη την Ευρώπη) αλλά και με την Ιόνια και Αμβρακία Οδό. Στο έργο περιλαμβάνεται και η κατασκευή ενός νέου αγωγού ύδρεσης που θα λύσει επίσης το θέμα της παροχής νερού στο νησί της Λευκάδας.

Το κόστος του έργου είναι 48,1εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 39,51εκατ.ευρώ). Η ημέρα δημοπράτησης και αποσφράγισης των προσφορών είναι η 15η Ιουλίου με πιθανότητες ωστόσο να μεταφερθεί λόγω της πολιτικής αλλαγής στο Υπουργείο.

Η διάρκεια των έργων είναι 34 μήνες, δηλαδή λίγο λιγότερο από 3 χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν τα έργα εκκινήσουν την Άνοιξη του 2020, τότε θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν περίπου το ίδιο διάστημα το 2023 (και εφόσον δεν παρουσιαστούν καθυστερήσεις στην κατασκευή τους).

Το οδικό έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με τίτλο Πράξης «Κατασκευή – αναβάθμιση οδικής σύνδεσης πόλης Λευκάδας με τον Οδικό Άξονα «Άκτιο – Δυτικός Άξονας».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το έργο θα εκτελεστεί στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής ΕΛΛΑΔΑΣ και αφορά στην οδική σύνδεση της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Δυτικός Άξονας. Η υπόψη οδική σύνδεση προβλέπεται να πραγματοποιείται μέσω 2 νέων οδικών τμημάτων:

α) του τμήματος Βόνιτσας – Λευκάδας, μήκους περίπου 16 χιλιομέτρων και

β) του τμήματος Ακτίου – Αγίου Νικολάου, μήκους περίπου πέντε (5) χιλιομέτρων.

Τα νέα οδικά τμήματα αντικαθιστούν ή βελτιώνουν ήδη υπάρχοντα τμήματα. Στο αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας περιλαμβάνεται, επίσης, η κατασκευή κάθε είδους έργων, που αφορούν στον νέο αγωγό ύδρευσης Λευκάδας, συνολικού μήκους περίπου 7,85 km, ο οποίος προβλέπεται να διέρχεται εντός της ζώνης κατάληψης τού ως άνω νέου οδικού έργου. Τα μήκη εμπλοκής του αγωγού ύδρευσης με τα νέα οδικά έργα είναι τα ακόλουθα:

  1. i) τμήμα Άκτιο – Άγ. Νικόλαος, περίπου 2,6 km (από χ.θ. 2+200 περίπου έως χ.θ. 4+800 περίπου)·
  2. ii) τμήμα Βόνιτσα – Λευκάδα, περίπου 5,1 km (από χ.θ. 9+800 περίπου έως χ.θ. 14+900 περίπου).

Πηγή: ypodomes.com

Δεν δημοπρατήθηκαν ακόμα τα ιβάρια

Επερώτηση έχει καταθέσει για να συζητηθεί στο τελευταίο Περιφερειακό συμβούλιο της θητείας 2014-2019 την Μ. Δευτέρα η "Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας" δια του Περιφερειακού συμβούλου Κ. Κούστα.

Ρωτά τον Περιφερειάρχη για το πρωτόγνωρο φαινόμενο της μη έκδοσης διακήρυξης για την δημοπράτηση των (διβαριών)Ιχθυοτροφείων της στους συνεταιρισμούς. Οι συμβάσεις έληξαν τον Φεβρουάριο 2019 για το ιχθυοτροφείο της Τουρλίδας και του του Διαύλου από τον Φεβρουάριο του 2018 και η περιφέρεια δεν έχει προκηρύξει τους διαγωνισμούς ως όφειλε.

Το κείμενο επερώτησης έχει στόχο να δημιουργήσει πίεση στην Περιφέρεια ώστε να προχωρήσει στο αυτονόητο πριν καταστραφεί η φετεινή παραγωγή.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Πρoς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Κατσιφάρα

Κύριε Περιφερειάρχη,

Σύμφωνα με τον νόμο αρμόδιες για την διαχείριση των λιμνοθαλασσών είναι οι Περιφέρειες. Στις αρμοδιότητες αυτές περιλαμβάνονται και οι διαδικασίες μίσθωσης οι οποίες διενεργούνται σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Αλιευτικού Κώδικα.

Στα όρια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται το Σύμπλεγμα λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου- Αιτωλικού που αποτελεί το σημαντικότερο οικοσύστημα αυτού του τύπου καλύπτοντας το 42% των λιμνοθαλάσσιων εκτάσεων όλης της χώρας. Από αυτό προκύπτει ξεχωριστά η μεγάλη ευθύνη που έχει η Περιφέρεια για την ορθή εκμετάλλευση των ιχθυοτροφείων της καθώς και για την τήρηση των προβλεπόμενων από το νομικό πλαίσιο διαδικασιών. Στο παραπάνω σύμπλεγμα περιλαμβάνεται η κεντρική Λιμνοθάλασσα συνολικής έκτασης άνω των 60.000 στρεμμάτων, στην οποία λειτουργούν 6 ιχθυοτροφεία που μισθώνονται σε αλιευτικούς συνεταιρισμούς που εκμεταλλεύονται αυτόν τον ενιαίο χώρο. Τα ιχθυοτροφεία αυτά μισθώνονται σε αλιευτικούς συνεταιρισμούς της περιοχής. Στον ίδιο χώρο έχουν δικαίωμα αλιείας εκτός από τα μέλη των συνεταιρισμών και ελεύθεροι -μη συνεταιρισμένοι- επαγγελματίες ψαράδες. Δηλαδή από την Κεντρική λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου- Αιτωλικού βιοπορίζονται πάνω από 150 οικογένειες, τα έσοδα των οποίων εξαρτώνται από την σωστή λειτουργία και των 6 αυτών ιχθυοτροφείων. Η σωστή λειτουργία και η εξασφάλιση της παραγωγής επηρεάζονται καθοριστικά κάθε χρόνο στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου οπότε και γίνονται οι εργασίες εσόδευσης αλλά και συντήρησης των ιχθυοφραγμών για την εξασφάλιση της παραγωγής.

Από τα 6 ιχθυοτροφεία της Κεντρικής λιμνοθάλασσας έχει λήξει η μίσθωση των δύο. Πρόκειται για το ιχθυοτροφείο της Τουρλίδας που η μίσθωση έχει λήξει από τον Φεβρουάριο του 2019 και το ιχθυοτροφείο του Διαύλου Μεσολογγίου Αιτωλικού που η μίσθωση έχει λήξει από το Φεβρουάριο του 2018. Για τα ιχθυοτροφεία αυτά δεν έχει εκδοθεί καν διακήρυξη για να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους των συνεταιρισμών. Το γεγονός είναι πρωτοφανές για την λιμνοθάλασσα και προδιαγράφει οδυνηρές επιπτώσεις και για τα υπόλοιπα 4 ιχθυοτροφεία που στο ίδιο διάστημα καταβάλουν σημαντικά έξοδα και κόπο για την σωστή εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών. Είναι φανερό οι εργασίες αυτές κινδυνεύουν να αποδειχτούν εντελώς ατελέσφορες αφού από τα δύο αυτά ιχθυοτροφεία που δεν θα έχουν φραγμούς θα διαφύγει το σύνολο της παραγωγής της λιμνοθάλασσας αν δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τώρα .

Ερωτάται η Περιφέρεια

1.Ποιά είναι η σκοπιμότητα να παραμένουν σε εκκρεμότητα και να μην έχουν καν εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας και δημοσιοποιηθεί οι διακηρύξεις μίσθωσης των ανωτέρω δύο ιχθυοτροφείων της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από τον Ιανουάριο 2019 έτσι ώστε να είχαν εγκατασταθεί και να εκτελούν εργασίες συντήρησης οι νέοι μισθωτές συνεταιρισμοί;

 2.Αντιλαμβάνεται η Περιφέρεια ότι οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης των ιχθυοτροφείων που υπό κανονικές συνθήκες εκτελούν τα μέλη των μισθωτών αλιευτικών συνεταιρισμών είναι αδύνατον να τα καλύψουν οι επιστατοφύλακες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η παραγωγή των συνεταιρισμένων και μη επαγγελματιών της Κεντρικής λιμνοθάλασσας να τίθεται σε πρωτοφανή και αδικαιολόγητο κίνδυνο; 3.Τι μέτρα θα πάρετε ως Περιφερειάρχης ώστε οι απαραίτητες διαδικασίες να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό και οι ψαράδες να μην καθίστανται όμηροι στις προεκλογικές σκοπιμότητες πολιτευτών που παίζουν με το εισόδημα και την εργασία τους ;

Ο ερωτώντες περιφερειακοί σύμβουλοι για
την "Αντίσταση πολιτών δυτικής Ελλάδας"
Κούστας Κων/νος
Βασίλης Χατζηλάμπρου
Κώστας Γαβρηιλίδης
Γιάννης Κολοβός
Βαγγέλης Κατσακούλης

Το πράσινο φως πήρε από την Οικονομική Επιτροπή και δημοπρατείται στο αμέσως επόμενο διάστημα η «Συντήρηση οδικών αξόνων Λάλα – 111 Ε.Ο και Χάνι Πανόπουλου – Μουζάκι – Καράτουλα και συνδετήριοι προς Νεμούτα – Αχλαδινή και Γούμερο Μουζάκι», που αποτελεί υποέργο του έργου «Συντήρηση – οδική ασφάλεια - επαρχιακού οδικού δικτύου Ηλείας».

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που συνήλθε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο, ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης για σημαντική παρέμβαση που αφορά στην συντήρηση και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Είναι προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερείας Δυτικής Ελλάδας.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στοχεύουν και στη βελτίωση της προσβασιμότητας των κατοίκων των περιοχών, αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια και την ποιότητα της καθημερινότητάς τους. Συγκεκριμένα προβλέπεται αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος , ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευή οδοστρωμάτων που παρουσιάζουν μεγάλες καθιζήσεις, αποκατάσταση πρανών που έχουν αποσταθεροποιηθεί, κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων για την καλύτερη απορροή των ομβρίων, αποκατάσταση αποχετευτικών συστημάτων των οδών όπως επίσης αποκατάσταση σήμανσης και ασφάλειας των οδών (πινακίδες, διαγράμμιση, στηθαία ασφαλείας).

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τα έργα συντήρησης του οδικού δίκτυο.

Μετά την παράδοση τον Αύγουστο του 2018 του οδικού τμήματος 9,2 χιλιομέτρων Κουβαράς - Μπαμπίνη (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε ότι η πολιτική βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος προς Αετό - Αρχοντοχώρι και Μύτικα.

Μάλιστα αυτή η βούληση εκφράστηκε έμπρακτα τον Αύγουστο του 2018, με την έγκριση ένταξης στο Τεχνικό Πρόγραμμα, του έργου για τη συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Μύτικας, προϋπολογισμού 3.000.000 € και της μελέτης για την παράκαμψη της Μπαμπίνης και του Αρχοντοχωρίου, προϋπολογισμού 74.400 €.

Η σημερινή εξέλιξη για την οποία σας ενημερώνουμε είναι η έγκριση των τευχών δημοπράτησης της μελέτης παράκαμψης της Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αιτω/νίας (δείτε εδώ).

Εμείς θα παρακολουθούμε επισταμένα και θα σας παρουσιάζουμε κάθε εξέλιξη στο σημαντικό αυτό έργο της οδικής σύνδεσης της Δ.Ε. Αλυζίας, με την Ιόνια Οδό στο ύψος του Κουβαρά.

Είναι ένα έργο πνοής, που θα βγάλει επιτέλους τον Μύτικα και την Αλυζία από την απομόνωση και θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες για την ανάπτυξη μίας περιοχής, πολύ προνομιούχας και με εξαιρετικές προοπτικές, που σήμερα δυστυχώς είναι απομονωμένη και καθόλου δεν έχει ωφεληθεί από την παράδοση της Ιόνιας Οδού.

Πρέπει όλοι οι τοπικοί αιρετοί, το συγκεκριμένο έργο να το διεκδικούν και να το θέτουν με επίταση, συνεχώς κάθε φορά που έρχονται σε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και της Κεντρικής Κυβέρνησης και σε οποιονδήποτε μπορεί να ευνοήσει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

Η κατασκευή στεγάστρων και η διαμόρφωση αύλειου χώρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», απασχόλησε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και του Διοικητή του νοσοκομείου Θεόδωρου Σερεμέτη.

Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα της λειτουργικής ολοκλήρωσης του ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας».

«Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την συνεχή βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και συνθηκών νοσηλείας στις δημόσιες δομές Υγείας είναι σταθερό. Με σωστή προετοιμασία πετυχαίνουμε την ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα και υλοποιούμε αναγκαίες υποδομές. Η Περιφέρεια δίνει την δική της μάχη, ώστε ελλείψεις που διαπιστώνονται στις δομές της δημόσιας υγείας, να καλύπτονται στον συντομότερο δυνατό χρόνο», τόνισε κατά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε για την πρόσφατη ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 510.000 ευρώ του έργου που αφορά την κατασκευή στεγάστρου μπροστά στο 7όροφο κτίριο, το οποίο θα συνδέει με τη νέα πτέρυγα και τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου. Ήδη, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης προχωρούν οι διαδικασίες για δημοπράτηση.

Παράλληλα, τέθηκε το ζήτημα της λειτουργικής ολοκλήρωσης του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πάτρας, μετά την έγκριση του νέου οργανισμού λειτουργίας. Όπως εξήγησε ο κ. Σερεμέτης με βάση τον νέο Οργανισμό στο νοσοκομείο προβλέπεται να αναπτυχθούν έως και 465 κλίνες, εκ των οποίων σήμερα είναι ανεπτυγμένες οι 333 κλίνες. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η δυνατότητα προσθήκης άλλων 132 κλινών σε νέο κτίριο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υποβληθεί πρόταση εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ώστε στη συνέχεια οι υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν στη μελέτη νέας κτιριολογικής μονάδας. Στόχος είναι να στεγαστούν εκεί Κλινικές που σήμερα δεν έχουν αναπτυχθεί, να προχωρήσει η πλήρης ανάπτυξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας αλλά και να στεγάσει λειτουργικούς χώρους όπως φαρμακείο και αποθήκες υλικού. Στην κατεύθυνση αυτή θα διερευνηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρης Καραβίδας και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», όπως επίσης και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας Φώτης Καρβελάς.

Στην δημοπράτηση μίας ακόμα σημαντικής εργολαβίας που αφορά στην συντήρηση και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για το έργο «Συντήρηση Οδικών Αξόνων και Συνδετήριων Τμημάτων από Κατάκολο-Αγ. Ανδρέα-Σκουροχώρι-Μυρτιά προς Αγ. Ηλία και Δουνέικα-Αμαλιάδα», συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις εργασίες επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών του συγκεκριμένου οδικού δικτύου. Θα εκτελεστούν ακόμα εργασίες άρσης επικινδυνότητας και αποκαταστάσεις βλαβών σε στηθαία ασφαλείας, πινακίδες κατακόρυφης σήμανσης κλπ. Το έργο θα εκτελεστεί από την διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που υλοποιεί τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ασφαλέστερες μετακινήσεις και βελτίωση της προσβασιμότητας στο οδικό δίκτυο.

Ειδικότερα, προβλέπεται να εκτελεστούν:

Χωματουργικές εργασίες για: καθαρισμό τάφρων, πρανών, ερεισμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της κοπής και του κλαδέματος σπαρτών και δέντρων που εμποδίζουν την ορατότητα και την κυκλοφορία, άρση καταπτώσεων, κατασκευή επιχώσεων κτλ.

Τεχνικές εργασίες περιορισμένης εκτάσεως σε θέσεις βλαβών.

Εργασίες οδοστρωσίας με τοπικές εξυγιάνσεις οδοστρωμάτων.

Ασφαλτικές εργασίες για: αποκατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα με απόξεση ασφαλτοοδοστρώματος, ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις σταθερού και μεταβλητού πάχους, ασφαλτικές στρώσεις κυκλοφορίας.

Εργασίες σήμανσης-ασφάλειας για την αντικατάσταση φθαρμένων στηθαίων, την τοποθέτηση νέων, την αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων γεφυρών, την τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδικής σήμανσης. Την διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Οι θέσεις που χρήζουν επεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης έχουν καταγραφεί σε δέκα τέσσερα τμήματα του επαρχιακού οδικού άξονα και των συνδετήριων οδών, τα οποία είναι:

από Αγ. Ιωάννη προς Διασταύρωση Σκουροχωρίου.

από Διασταύρωση Σκουροχωρίου επί της Ε.Ο. Αγ. Ιωάννη-Λαστέικα έως εντός του οικισμού Σκουροχωρίου.

από Ε.Ο. Πύργου – Κατακόλου προς Σκουροχώρι μέχρι την Εκκλησία Σκουροχωρίου.

από Ε.Ο. Πύργου – Κατακόλου (θέση «Συκιά») προς Αγ. Ανδρέα.

Οδικός άξονας (τμήμα Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-…. Καρδαμά- Αμαλιάδα) Κορακοχωρίου- Σκουροχωρίου.

Οδικός άξονας Λεβεντοχωρίου προς διασταύρωση με οδό Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς.

Οδικός άξονας Λεβεντοχωρίου - Σκαφιδιάς.

Οδικός άξονας Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς.

Οδικός άξονας Σκουροχωρίου- Μυρτιάς (Τμήμα Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).

Οδικός άξονας από διασταύρωση Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς μέχρι Καλακέικα.

Οδικός άξονας Καλακείκα (σιδηροδρομικές γραμμές) έως διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό Κατακόλου- Σκουροχωρίου - Καρδαμά- Αμαλιάδα (εντός οικισμού Μυρτιάς).

Οδικός άξονας Μυρτιά – Δουνέικα (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου- Καρδαμά- Αμαλιάδα).

Οδικός άξονας Δουνέικα- Λατίφη (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).

Οδικός άξονας Λατίφη- Καρδαμάς- Αμαλιάδα (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).

Με βάση τα τεύχη δημοπράτησης ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής οικονομικών προσφορών είναι η 4η Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 11 Απριλίου 2019.

Σελίδα 1 από 6

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία