Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο κατάπλους του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στο Λιμάνι Πλατυγιαλίου Αστακού, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας για πολλαπλή αξιοποίησή του από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζει από εκεί που το άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση.

Αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής ο κατάπλους στο λιμάνι του αμερικανικού πλοίου. Αυτή είναι η αξιοποίηση του λιμανιού και η ανάπτυξη της περιοχής που διαφήμιζαν προεκλογικά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν αποτελούν εγγυητή της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων σε καμία χώρα και προφανώς δεν θα αποτελέσουν ούτε για τη δική μας. Νωπά είναι ακόμη τα σημάδια της βαρβαρότητας του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια και την πρώην Γιουγκοσλαβία. Αποκαλυπτική είναι τώρα η στάση του “Ποντίου Πιλάτου” που κρατούν απέναντι στην κλιμάκωση των απειλών της ΝΑΤΟικής Τουρκίας στο Αιγαίο.

Η παρουσία τους στην περιοχή μπλέκει τη χώρα μας στο κουβάρι των οξυμένων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και αυξάνει τον κίνδυνο να μπλέξει σε περιπέτειες ο λαός μας, αν δεν κινηθεί στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, οργανώνοντας την πάλη του ενάντια στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και την εμπλοκή της Ελλάδας, ενάντια στο ίδιο το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών πολέμων».

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια και στην ελληνική εμπλοκή. Να ξεσηκωθούν ενάντια στην παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων. Να εκφράσουν με κάθε τρόπο μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς την εναντίωσή τους και να δώσουν μαχητικό αγώνα για:

Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική "Συμφωνία Αμοιβαίας Συνεργασίας".

Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα.

Καμιά συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό.

Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Αλληλεγγύη στο συριακό λαό.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Αστακό

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δυο εβδομάδες περίπου σε οικία στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, ο 25χρονος δράστης από την 29-09-2019 έως την 3/10/2019 στα Βλυζιανά Αιτωλοακαρνανίας, εισήλθε δυο φορές σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Γραφείο Τύπου Αστυνομικής Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, η περίληψη διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας (διαγωνισμού) για το έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού» (δείτε εδώ), το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με αφορμή αυτό θα κάνουμε μία πολύ σύντομη αναδρομή στο ιστορικό του έργου.

  • Η προσπάθεια για το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε επί της δημοτικής αρχής του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά και το τέλος του 2013, δεν είχε καταστεί εφικτό να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και επίσημα τότε ενημερωθήκαμε ότι αιτία ήταν, πως ο φάκελος που υπεβλήθη, παρά τις προσπάθειες από τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου, δεν ήταν πλήρης τεχνικά λόγω και της έλλειψης στελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας και ότι βούληση της Περιφέρειας είναι το έργο να ενταχθεί στο σχεδιασμό της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2014 - 2020, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις και προσθήκες από την πλευρά της δημοτικής αρχής Ξηρομέρου (δείτε εδώ).
  • Επί δημοτικής αρχής του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, παρότι ξαναβγήκε η δράση, δεν είχαμε κάνει επικαιροποίηση των υπαρχόντων μελετών, ούτε φροντίσαμε να εκπονήσουμε και κάποιες επιπρόσθετες μελέτες που απαιτούνταν ώστε να συμμετέχουμε στην δράση, με αποτέλεσμα ο Αστακός να μείνει απ' έξω και έτσι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με επίσημο δελτίο τύπου (δείτε εδώ), μας ενημέρωσε για τις αστικές αναπλάσεις σε δέκα Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης, συνολικού ύψους 16.429.644.38 €, οι οποίες εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014 - 2020, με τον Αστακό να είναι απ' έξω.
  • Σαν Blog, με σχετικό μας άρθρο εκείνη την περίοδο, ασκήσαμε πολύ σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη για την αδράνεια της να αφήσει ένα ώριμο και σημαντικό έργο για την πόλη του Αστακού να χαθεί και να μην πατήσει στην σημαντική προεργασία που είχε κάνει η δημοτική αρχή του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά (δείτε εδώ) και προτρέπατε να κάνει κινήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να συμμετέχουμε ως Δήμος Ξηρομέρου όταν ξαναβγεί η δράση.
  • Η δράση πράγματι βγήκε αμέσως μετά την Άνοιξη του 2018, με την δημοτική αρχή του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη να ασχολείται αυτή την φορά με το θέμα. Επικαιροποίησε τις μελέτες και φρόντισε για την εκπόνηση κάποιων επιπρόσθετων μελετών που απαιτούνταν και το έργο εντάχθηκε όπως αναμενόταν στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μιας και ήταν ένα έργο ώριμο, που η Περιφέρεια είχε δηλώσει εξ αρχής και σε όλους τους τόνους την βούληση της να το εντάξει στο ΕΣΠΑ, αρκεί ο φάκελος της αίτησης ένταξης του έργου να είναι πλήρης, κάτι το οποίο τελικά συνέβη (δείτε εδώ).
  • Σήμερα επί της δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα πρέπει να τρέξει ο διαγωνισμός (ήδη ξεκίνησε η διαδικασία), να υπάρξει προσωρινός και οριστικός ανάδοχος, να γίνει προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να ξεκινήσει το έργο.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

 

 Στο λιμάνι του Αστακού από χθες βράδυ έδεσε άγκυρα η υπερπολυτελής θαλαμηγός OASIS η οποία φιλοξενεί τον μεγαλοεπιχειρηματία Παντελιάδη ιδιοκτήτη των μεγάλων SUPER MARKET ΜΕΤΡΟ και My Market.

 Μετά την περιήγηση του στα νησιά του Ιονίου έδεσε για λίγες ώρες και στο λιμάνι του Αστακού, μαγνητίζοντας τα βλέματα όλων όσων βρισκόντουσαν στην παράλια κατά τις βραδυνές ώρες.

 Μια από τις ελάχιστες ευχάριστες εικόνες που απολαμβάνουμε όλοι στο λιμάνι μας, εικόνες που μας διαγράφουν προς στιγμήν τις υπόλοιπες (προσβλητικές) καθημερινές εντυπώσεις που εισπράττουμε από την γενική εμφάνιση του λιμανιού.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

 

Ο Χρήστος Μπόνης, πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, ιδιαίτερα χαρούμενος απο την μεγάλη συμμετοχή αθλητών στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στον ΑΣΤΑΚΟ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και που διοργάνωσαν ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών και ο Συλλογος Χοβολιωτών, τονίζει: 

Ο αγώνας ήταν διπλός δηλαδή είχε δυο διαδρομές. Η πρώτη των 1.000 μ. συμμετείχαν αθλητές έως και 10 ετών και η δεύτερη και η εντυπωσιακή ήταν 5.600 μ. 

 Η διαδρομή των μικρών ξεκίνησε από την θέση Ανεμόμυλος και διασχίζοντας την παραλιακή οδό τερμάτιζαν στο κεντρικό σημείο της παραλίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην συγκεκριμένη διαδρομή ήταν ότι την γραμμή τερματισμού διέσχισαν πάνω από εκατό μικροί αθλητές (περίπου ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ (110!!!). Απίθανος άλλα και απρόσμενος για τόσο μικρή ηλικία!!!!. 

 Στην μεγάλη διαδρομή των 5.600 είχαν δηλώσει συμμετοχή 350 αθλητές και λίγο πριν την έναρξη διαπιστώθηκε ότι η απώλεια κυμάνθηκε μεταξύ σαράντα και πενήντα. Συνολικά δηλ. ο αριθμός των συμμετεχόντων κυμάνθηκε στους 400 (δεν έχουμε ακόμα τον ακριβή αριθμό).................

Λίγα λόγια για τον αγώνα.....

 Υπήρχαν δυσκολίες σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας διότι υπήρξε η απόφαση να απονείμει μετάλλιο αναμνηστικό σε όλους όσους θα τερμάτιζαν, ενθύμιο της πρώτης διοργάνωσης, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα καθώς αυξάνονταν ραγδαία οι συμμετοχές να απαιτείται νέος αριθμός μεταλλίων και νέες κατασκευές (μιας και η μεγάλη συμμετοχή ικανοποιούσε τους διοργανωτές, η μικρή αυτή λεπτομέρεια δεν ήταν βασανιστική, απεναντίας ευχάριστη). 

 Φυσικά τα επιμέρους διαδικαστικά του αγώνα (δηλ. εμφανίσεις, χρονομέτρηση, εμφανίσεις εθελοντών, τροφοδοσία αθλητών με νερό, συνεργασία με φορείς άλλα και την αστυνομία, λιμενικό, κέντρο υγείας κ.α.) έπρεπε να έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα κυρία χαρακτηριστικά τώρα του αγώνα...

1-Οι βραβεύσεις 

 Στην κατηγορία της διαδρομής των 1.000μ, οι τρεις πρώτοι (μικροί) πρωταθλητές και τα τρία πρώτα κορίτσια (πρωταθλήτριες). 

 Το ίδιο και στην διαδρομή των 5.600μ. Παράλληλα υπήρξαν κάποιες επιμέρους βραβεύσεις:

1η-στον πιο ηλικιωμένο αθλητή (χωρίς φυσικά θέση κατάταξης) 

2η-στον τελευταίο τερματίσαντα (για την ιστορία ήταν κορίτσι) και

3η-σε ένα Έλληνα αθλητή, με πανελλήνια ρεκόρ, Βαλκανιονίκη (στη σφαίρα) άλλα και με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά πρωτάθληματα τον κ. Γιώργο Λεμονή. Ο κ. Λεμονής έχει εγκατασταθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Αστακό, έχει πολιτογραφηθεί δημότης Αστακού, ασκεί το επάγγελμα του επιχειρηματία (έχει πανέμορφες και εντυπωσιακές μεζονέτες με θέα όλο τον κόλπο του Αστακού) και παραμένει πιστός στον Αστακό.

Η ιστορία του σε πολλούς από εμάς που τον θυμόμαστε στους μεγάλους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονταν κάποτε (πριν τον διαμελισμό των Βαλκανικών κρατών) είναι ανεξίτηλη, παράλληλα δε παραμένει ένα κόσμημα για την πόλη του Αστακού, διότι αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά αυτό το μεγάλο όνομα του Αθλητισμού (εποχή Τζώρτζη, Παπαγεωργόπουλου, Παπανικολάου κλπ).

2- η πρώτη αθλήτρια στην μικρή διαδρομή (Ζαρκαδούλα) είναι κόρη του Θανάση Ζαρκαδούλα κατοίκου Αστακού ο οποίος είναι αθλητής με καλά ρεκόρ σε μεγάλους αγώνες (Μαραθώνιος Αθήνας, αγώνες στην Αιτωλοακαρνανία μεγάλων αποστάσεων κλπ). Δηλαδή η κόρη στα χνάρια του μπαμπά.

3- Οι δυο πρώτοι αθλητές στην μεγάλη διαδρομή με καταγωγή από το Αγρίνιο, ανήκουν στην ΓΕΑ αφ ενός μεν είναι αδέλφια αφ ετέρου έχουν τεράστιες επιδοσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα με κατακτήσεις πολλών μεταλλίων και επαίνων. Μεγάλη τιμή για τον Αστακό η συμμετοχή τους.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 -Στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Λιμενικό Τμήμα,στο Κέντρο υγείας Αστακού. 

 -Στους εθελοντές διότι χωρίς αυτούς σίγουρα τα προβλήματα θα ήταν τεράστια κατά την διανομή των αριθμών την διανομή νερού και χυμών άλλα και η περιφρούρηση κάποιων δύσκολων σημείων στον περιφερειακό δρόμο Αστακού-Μύτικα-Βόνιτσας.

 -Στο Δήμο Ξηρομέρου και κυρίως στον φορέα Κοινωφελής επιχείρηση και τον πρόεδρο Κώστα Γεωργούλα. 

 Η συνδρομή του Δήμου Ξηρομέρου με την διάθεση των αυτοκίνητων που χρειάστηκαν άλλα και το υλικό σήμανσης ήταν θετική παράλληλα δε η Κοινωφελής Επιχείρηση συνέβαλλε με την αρμοδιότητα που τις παρέχει ο νόμος για τις συγκεκριμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις (οικονομική βοήθεια άλλα και υλική) κάτι που ήταν μια ανακούφιση.

ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 Δεν ξέρω αν χωρίς χορηγούς (μεγάλους και μικρούς) θα κατορθώναμε να πραγματοποιούσαμε τον αγώνα, κακά τα ψέματα που λέει και ο λαός μας αλλά όλα όσα σχετίζονται με την διεξαγωγή του αγώνα (αλλά και κάθε αγώνα) έχουν ανάγκη από χρηματοδότηση και όχι μόνο. Χωρίς χορηγούς δεν υπάρχει καμιά δραστηριότητα. 

 Στο δικό μας αγώνα συμμετείχαν χορηγοί που διέθεσαν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό πόσο, υπήρξαν χορηγοί που διέθεσαν ένα πιο μικρο χρηματικό πόσο, υπήρξαν και χορηγοί (όπως σούπερ μάρκετ, καταστήματα εστίασης κλπ) που διέθεσαν το απαραίτητο υλικό (νερά, χυμοί, κλπ) τα οποία ήταν απαραίτητα για όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

(Για την ιστορία και επειδή αυτά θα μείνουν στο αρχείο θα ονομάσω όλους τους χορηγούς για να τους τιμήσουμε έστω και νοερά)

(ΝΗΡΕΑΣ//- Αποστόλης Ντίνος ΕΚΟ// Στράτος Grup-AQUA// Νερό Βίκος// LOB STER// Σούπερ Μάρκετ Ν και Α Καλατζής// ΕΝ ΠΛΩ (καφέ)/ Μake ART-Νίκος Χολής (φωτογραφειο)// Αφοι Μέντη -Νερό Κορπής// Porto cafe// Drylant cafe/// Λιόγερμα cafe/// IL Post// Φαρμακείο Παναγ. και Βασιλ. Μάντζαρη// Blue Fish--Ψαροταβέρνα// Olympic Pegasus-Ουζερι// Ionion club-Holis// Σούπερ Μάρκετ PROTON--Λαζ Καλατζής// MOTO_DOC// Market Βασίλης.

Φυσικά αφού κλείσαμε το κομμάτι των ευχαριστηρίων σε όσους συμβάλλανε στον αγώνα (μεταφορικώς και πρακτικώς), ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ --Όλοι οι πιο πάνω αναφερθέντες δεν θα είχαν καμιά συμβολή αν δεν υπήρχε το αντικείμενο του αγώνα που είναι ο ΑΘΛΗΤΗΣ- Δεν μπορώ εγώ προσωπικά να τους τεμαχίσω σε πολλές κατηγορίες αλλά ούτε και να τους συμπεριλάβω σε μια.

 Η προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει να κατανεμηθούν σε δυο. 

 Η Πρώτη συμπεριλαμβάνει όλους τους Ντόπιους (δηλ. απο Αστακό, τον Δήμο Ξηρομέρου των Δήμων που γειτνιαζουν και των Δήμων του Νομου Ατωλ/νιας) 

 Η δεύτερη κατηγορία είναι οι αθλητές που συμμετείχαν από πόλεις και συλλόγους από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (χαρακτηριστικά από Πάτρα, ΣΔΥ Χανίων, Σέρρες, Περιστέρι, ΣΔΥ Πειραιά, Α.Ο Μελισσιών, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Άρτα άλλα και πολλούς συλλόγους που αναγράφονται σαν σύλλογοι αλλά δεν γνωρίζουμε την περιφέρεια τους).

 Δεσμευόμαστε για του χρόνου με πολύ ανώτερη διοργάνωση σε πιο στέρεες βάσεις, με συμμέτοχες εκατονταπλάσιες και με μεγαλύτερους χορηγούς.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

Ένα χρόνο μετά είμαστε πάλι εδώ.

Πιστοί στο ραντεβού μας με ένα τουρνουά μπάσκετ που αγαπήθηκε από τον κόσμο του Αστακού και όχι μόνο, ο οποίος το γιγάντωσε και το μετέτρεψε σε θεσμό. Σας καλούμε λοιπόν και φέτος να αγκαλιάσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε το"Beyond your limits" και να γιορτάσετε μαζί μας τα 10 χρόνια ζωής του. Γι’αυτό ακριβώς το λόγο έρχεται ανανεωμένο με δραστηριότητες και διαγωνισμούς που δεν θα αφήσουν κανένα ανικανοποίητο. Τι περιμένετε λοιπόν; Μαζέψτε την παρέα, τον ξάδερφο ή τον άνθρωπο που αράζει δίπλα σας στην ξαπλώστρα, φτιάξτε τριάδες ή τετράδες και ελάτε να περάσουμε καλά και το σημαντικότερο: να δείξουμε οτι το μπασκετάκι της γειτονιάς που τόσο είχαμε αγαπήσει παιδιά είναι ακόμα εδώ.

Πότε;

8-9-10 Αυγούστου

Που;

Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας

Στόχος μας φέτος είναι πέραν του κλασσικού ανδρικού τουρνουά να πραγματοποιηθεί και ένα τουρνουά για τις μικρότερες ηλικίες, με στόχο να μην περιοριστούν σε ρόλο απλού θεατή τα άτομα που διψούν περισσότερο για μπάσκετ, δηλαδή τα παιδιά.

Ανακοινώνουμε οτι πλέον μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα σας και να κατοχυρώσετε μια θέση στο τουρνουά. Φέτος για πρώτη φορά οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuvw2uVWbprekldrOouRfjK_Uye6eXJpi7O9bNsG8jdMy-fg/viewform

Στην φόρμα καλείστε να συμπληρώσετε, πέραν των ονομάτων, και τις ηλικίες των παικτών. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλετε προαιρετικά μια φωτογραφία κάθε μέλους. Αυτό γίνεται καθώς φέτος θα υπάρξει μια μικρή βάση δεδομένων όπου θα καταχωρούνται όλα τα σκορ, οι πόντοι κάθε παίκτη και οι βαθμολογίες, η οποία θα είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση ομάδων ορίζεται η Τρίτη 6 Αυγούστου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γιαυτό βιαστείτε να κλείσετε την θέση σας ?

Το κόστος συμμετοχής ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ανέρχεται στα 10 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν αποσκοπούν σε κανένα οικονομικό όφελος αλλά θα χρησιμοποιηθούν όλα για τις ανάγκες της διοργάνωσης και μπορούν να καταβληθούν οποιαδήποτε στιγμή ακόμη και κατά την έναρξη του τουρνουά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6987656370(ή μέσω fb): Γιώργος Σαλαγιάννης

6988010616: Γιάννης Μητσάνης

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο facebook(3on3 Beyond your Limits Basketball Tournament- X Anniversary Astakos 2019 link: https://www.facebook.com/groups/575906299482291/ όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε οτιδήποτε σχετίζεται με το τουρνουά.

ΥΓ1: Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να κάνετε προεγγραφή απλά δηλώνοντας το όνομα της ομάδας και τα ονόματα των παικτών σε κάποιον από εμάς. Ωστόσο η ηλεκτρονική δήλωση είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να συμπληρωθεί κάποια στιγμή.

ΥΓ2: Τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στο τουρνουά παίδων θα συμπληρώσουν την ίδια αίτηση και θα διαχωρίσουμε εμείς τις ομάδες ενηλίκων και παίδων μέσω των ηλικιών. Το όριο ηλικίας για το παιδικό τουρνουά είναι τα 14 έτη. Επίσης για το τουρνουά παίδων δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να δούμε να συμμετέχουν ομάδες από όλη την Αιτωλοακαρνανία ώστε να γνωριστούμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Σελίδα 1 από 39

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία