Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ακόμη μία νεαρά κυρία του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση-κλειδί στην κυβέρνηση.

Όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», ο Γιάννης Δραγασάκης αναβάθμισε μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Η Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από τον Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, θα αναλάβει πλέον το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του αντιπροέδρου.

Πρόκειται για την τρίτη γυναίκα νεαρής ηλικίας που αξιοποιείται σε καίρια θέση στην κυβέρνηση Τσίπρα, μετά την Εφη Αχτσιόγλου, που τοποθετήθηκε υπουργός Εργασίας (από επιστημονική σύμβουλος του Γ. Κατρούγκαλου), και την Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανέλαβε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Ζαβογιάννη, 33 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα και την Αγγλία. Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη.

Η κα Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα... μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ' αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών, διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Πηγή:  iefimerida.gr

Το απόγευμα του Σαββάτου, στην Βόνιτσα και το πρωί της Κυριακής στην Αμφιλοχία, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

Κεντρικός ομιλητής στις δύο εκδηλώσεις ήταν ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη». Μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία για τα πρώτα μέτρα και την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομιλία του ανέλυσε το πρόγραμμα του κόμματος με βάση τους τέσσερις πυλώνες:

- για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

- για την επανεκκίνηση της οικονομίας και φορολογική δικαιοσύνη.

- για το εθνικό σχέδιο για την ανάκτηση της εργασίας.

- για τον θεσμικό και δημοκρατικό μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Σακελλαρίδης επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς για παροχολογία και λαϊκισμό στα κόμματα της συγκυβέρνησης, τονίζοντας πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τα πρώτα για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του λαού μας και σημείωσε πως βρίσκεται ουσιαστικά στο άλλο άκρο από αυτά που πράττει η συγκυβέρνηση.

Ειδικά για τα προβλήματα, την ανάγκη παραγωγικής ανασυγκρότησης του νομού και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η βουλευτής Αιτωλ/νιας κα. Μαρία Τριανταφύλλου. Η κα. Τριανταφύλλου κάλεσε σε ενεργή συμμετοχή τους πολίτες για μία νέα μεταπολίτευση που θα ανοίξει το δρόμο για την κοινωνική και οικονομική διέξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Γιώργος Βαρεμένος, έστειλε γραπτό χαιρετισμό, αφού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήματα που τέθηκαν από τους παραβρισκόμενους.

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα Τρομπούκη, στην εκδήλωση με θέμα: «ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» (εξαγγελίες Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης).

Ομιλητής: Γαβριήλ Σακελλαρίδης (Μέλος ΚΕ Σύριζα και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ).

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία