Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας κέντρισε για μια ακόμη φορά η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας με τις εκδηλώσεις της και ιδιαίτερα με την σπουδαία συναυλία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στις 31 Αυγούστου.
Έτσι την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα βρεθεί στα στούντιο του ΣΚΑΙ και στην πρωινή ενημέρωση με τον Δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη και την Πηνελόπη Λιάγκου για να τραγουδήσουν και να μιλήσουν για την πορεία της Φιλαρμονικής μας.
Η αποστολή θα απαρτίζεται από ολιγομελή ομάδα μουσικών και θα κάνει την παρουσίασή της περί το τέλος της εκπομπής στις 9.15 π.μ περίπου.
Να ευχηθούμε στους μουσικούς μας που μας κάνουν περήφανους καλή επιτυχία.

Πηγή: e-maistros.gr

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά την συνεδρίαση  της 17ης Δεκεμβρίου αποφάσισε παμψηφεί την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης  στον όμιλο ΣΚΑΙ. 

Συγκεκριμένα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ομίλου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Ενέργεια ενάντια στην Ελευθεροτυπία, στην Πολυφωνία και στη Δημοκρατία.

Ως εκ τούτου: Εκφράζει τον αποτροπιασμό του, σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοίκηση και τους εργαζομένους του ομίλου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σχέδιο Β εκφράζει την πλήρη του συμπαράσταση στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στον Σκάι και την Καθημερινή. Θεωρεί κάθε ενέργεια βίας ενάντια σε μέσα ενημέρωσης, όποιες κι αν είναι οι απόψεις που υποστηρίζουν μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού καθεστώτος, πλήγμα ενάντια στη δημοκρατία και την ελευθερία. Οι ενέργειες βίας οδηγούν τη χώρα σε ακόμη πιο επικίνδυνους δρόμους κι από αυτούς που ακολουθεί εδώ και μια δεκαετία.

Παράλληλα το γεγονός αυτό είναι ακόμα μια αφορμή να προβληματισθούμε για το σημείο που έχει φθάσει πια η χώρα μας. Οι απάνθρωπες οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει τη νέα γενιά σε τραχείς δρόμους, χωρίς απασχόληση για πάρα πολλούς, χωρίς προοπτικές, χωρίς διέξοδο, χωρίς όνειρα, με άχρηστα πτυχία και γνώσεις. Πρόκειται για ένα θερμοκήπιο όπου βλασταίνουν η οργή, το μίσος, ο φθόνος, η εκδικητικότητα, η απαξίωση, η βία. Δεν είναι τυχαίο που τα περιστατικά βίας φυτρώνουν παντού: στα γήπεδα, στους δρόμους, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στον επιχειρηματικό χώρο, στις προσωπικές σχέσεις, στην πολιτική και αποτελούν πια μια ισχυρή τάση μέσα στην κοινωνίας.

Ας σκεφθούμε σε βάθος λοιπόν προκειμένου να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε σύσσωμη η νέα γενιά να μπορέσει να εργασθεί, να προοδεύσει, να δημιουργήσει και μη χρειάζεται να χάνεται μέσα στους σκοτεινούς και αδιέξοδους δρόμους της βίας.

Ο δράστης κάλεσε από εμφανή αριθμό /Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» στην αντιτρομοκρατική

 

Ισχυρή έκρηξη βόμβας μεγάλης ισχύος σημειώθηκε στις 02.37 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο Φάληρο.

Πριν την έκρηξη, περί τη 01.45, άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και έδωσε περιθώριο 45 λεπτά, ενώ ανέφερε τρεις φορές πως «δεν είναι φάρσα». Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα του αγνώστου έγινε από «πακιστανικό τηλέφωνο» μιας χρήσης χωρίς απόκρυψη στοιχείων. όπως είχε γίνει και στο τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, το Νοέμβριο.

Η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα από την αστυνομία, ενώ από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτήριο οι εργαζόμενοι με την έκρηξη να σημειώνεται στον χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για πολύ ισχυρή έκρηξη με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερα από 5 κιλά εκρηκτικής ύλης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άγνωστοι που προσέγγισαν το σημείο με μοτοσικλέτα είχαν βάλει τη βόμβα σε σάκο. Χαρακτηριστικό του πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη είναι ότι υλικές ζημιές υπάρχουν μέχρι και στον έκτο όροφο του κτηρίου.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος έξω από το κτήριο, στο πεζοδρόμιο απέναντι στην είσοδο των εγκαταστάσεων, σε απόσταση περίπου επτά μέτρων. Οι αστυνομικοί εκτιμούν, επίσης, ότι υπήρχε και ομάδα υποστήριξης με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι αυτοί που έβαλαν τη βόμβα σταμάτησαν στην υπόγεια διάβαση προς το ΣΕΦ σε ένα «τυφλό» σημείο χωρίς κάμερες και εξαφανιστήκαν. Η επιλογή του σημείου δείχνει σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι οι βομβιστές είχαν μελετήσει καλά την περιοχή για να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους.

«Ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Η έκρηξη έγινε αισθητή πολλές εκατοντάδες μέτρα από το κτήριο του ΣΚΑΪ, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο· γίνεται εκτροπή των αυτοκινήτων προς τη Γλυφάδα και προς τον Πειραιά από την παλιά παραλιακή οδό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από κλιμάκιο πυροτεχνουργών για τη συγκέντρωση στοιχείων με το έργο τους να δυσκολεύεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα υπόλειμμα του εκρηκτικού μηχανισμού. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Είδαμε ξαφνικά την αστυνομία να έχει αποκλείσει τον δρόμο. Στις 02:37 ενώ απλά παρακολουθούσαμε τους αστυνομικούς και κοιτούσαμε τι γίνεται στην περιοχή, έσκασε η βόμβα. Είδαμε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού και τζάμια να σπάνε. Οι αστυνομικοί μας προέτρεψαν να απομακρυνθούμε από το σημείο και να παραμείνουμε μέσα». Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» στην Αντιτρομοκρατική

Μέχρι στιγμής το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πίσω από την έκρηξη να βρίσκεται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Κι αυτό γιατί αφενός η συγκεκριμένη τρομοκρατική ομάδα από το 2013 κάνει πάντα χτυπήματα τον Δεκέμβριο και αφετέρου είχε προηγηθεί η αποτυχημένη έκρηξη έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για την οποία δεν είχε υπάρξει ανάληψη ευθύνης. Η αποτυχημένη αυτή έκρηξη είχε κάνει τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής να περιμένουν ένα νέο χτύπημα χωρίς, όμως, να μπορούν να προσδιορίσουν τον πιθανό στόχο.

Συγκεκριμένα η ΟΛΑ είχε χτυπήσει:

- στις 30 Δεκεμβρίου 2013 με επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη,

- Στις 12 Δεκεμβρίου 2014 είχε εκτοξεύσει ρουκέτα που δεν είχε σκάσει σε αυτοκινητοβιομηχανία στη Μεταμόρφωση

- Στις 24 Νοεμβρίου 2015 είχαν βάλει βόμβα στα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος.

- Στις 12 Δεκεμβρίου 2016 είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο κτήριο του υπ. Εργασίας που όμως δεν εξερράγη.

- Στις 22 Δεκεμβρίου 2017 έβαλαν βόμβα στο Εφετείο προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές ενώ τα μέλη της ΟΛΑ είχαν πυροβολήσει κατά του φρουρού.


Γεροβασίλη στο ΘΕΜΑ 104,6: Χτύπημα στη Δημοκρατία

Ως χτύπημα που στοχεύει ευθέως τη Δημοκρατία χαρακτήρισε την έκρηξη στον ΣΚΑΪ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με την ίδια «προφανώς η τρομοκρατία και η αντιμετώπισή της είναι στις βασικές και εντατικές παρακολουθήσεις από την πλευρά της ΕΛΑΣ με σκοπό κυρίως την αποτροπή και βεβαίως όταν χρειάζεται να διερευνήσει και κατασταλτικά».

«Υπάρχει μια διαρκής και εντατική προσπάθεια αντιμετωπισης των ενεργειών αυτών» πρόσθεσε η κυρία Γεροβασίλη ενώ για την πληροφορία ότι το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε από εμφανή αριθμό, η υπουργός είπε ότι «θα ερευνηθούν όλα αυτά οι αριθμοί και τα λοιπά».

Σε ερώτηση για τη πολιτική στοχοποίηση του ΣΚΑΪ από την κυβέρνηση η κυρία Γεροβασίλη απάντησε ότι «δεν αντιλαμβάνομαι τον όρο στοχοποιημένος πολιτικά. Προφανώς υπάρχουν δυνάμεις που αντιπαρατίθενται. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μεν στοχοποιεί τον δε
για να υπάρξει μια τρομοκρατική επίθεση, αυτό είναι υπερβολή.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι «με βάση τις εκτιμήσεις λαμβάνονται ήδη μέτρα αλλά και διαρκώς» μετά την έκρηξη στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: protothema.gr

Το Σάββατο 27.05 στις 19:00 στον SKAI είχε το 2o επεισόδιο της εκπομπής ΣΠΟΡΤέξ, με καλεσμένη την Έφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα) στη λίμνη Τριχωνίδα!

Περίληψη επεισοδίου:

O Χρήστος Ανθόπουλος ταξιδεύει στο Αγρίνιο και μας γνωρίζει μια άλλη πλευρά της Έφης Παπαθεοδώρου που όλοι γνωρίσαμε σαν Θεοπούλα. 
Η κυρία Έφη μας ξεναγεί στις ομορφιές του τόπου που γεννήθηκε και μιλάει για την ταινία που προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα με την βοήθεια φορέων της περιοχής και καλλιτεχνών.
Παίζοντας ένα παιχνίδι με γράμματα και τραγούδια, η Έφη Παπαθεοδώρου μας γνωρίζει την αδερφή της, μιλάει για την επίδραση του ρόλου της Θεοπούλας στη ζωή της και μας θυμίζει ότι τα όνειρα δεν έχουν χρόνο.
 
Στην Αθήνα πάλι, ο Δημήτρης Μακαλιάς ζει έναν εφιάλτη στο πιο περίεργο παιχνίδι μπόουλινγκ που έχει παίξει ποτέ και ταυτόχρονα δίνει συνέντευξη μιλώντας για το πως ξεκίνησε, το θέατρο που έφτιαξε στο Γκάζι, το γάμο του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και το Athens Comedy Festival που ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να κάνει strike με κλειστά μάτια; Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένας νέος ηθοποιός; Ποια είναι η άποψη της Έφης Παπαθεοδώρου για τις selfie; Και θα καταφέρει να κάνει την ταινία που ονειρεύεται στον τόπο των παιδικών της χρόνων;

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο......

Πηγή: panaitolionews.blogspot.gr

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον ΣΚΑΙ, για την σημαντική προσφορά του, με είδη διατροφής και καθαριότητας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η ανεκτίμητη βοήθεια της δράσης αυτής, συντελεί ουσιαστικά στην επιτέλεση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δεδομένου του μεγάλου αριθμού ωφελούμενων και των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Ευελπιστούμε στην συνέχεια της συνεργασίας και της πολύτιμης αυτής συνεισφοράς γιατί στους δύσκολους αυτούς καιρούς αποδεικνύεται ότι μόνο «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία