Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έχω τονίσει από την διακήρυξη του συνδυασμού μας και σε όλες τις συνεντεύξεις μου και ομιλίες μου ότι ο συνδυασμός μας είναι πολιτικά ανεξάρτητος και συμπεριλαμβάνει υποψηφίους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Υπάρχει δε σεβασμός στη κομματική δραστηριότητα του κάθε υποψηφίου και δεν αφορά το συνδυασμός μας.

Κοινός τόπος όλων μας είναι μόνο η αυτοδιοίκηση και το μέλλον του δήμου μας. Οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης από ομάδες και κομματικούς φορείς, αφορούν τους ίδιους και όχι το συνδυασμό μας.

Ο συνδυασμός μας εκφράζεται με δικά του δελτία τύπου ,ανακοινώσεις που υπογράφονται από τον αρχηγό της παράταξης Μάρκο Βασίλα.

Μάρκος Κ. Βασίλας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμφιλοχίας

 

Σε μια πολυπληθή και με παλμό ανοιχτή εκδήλωση στο HOTEL AMVRAKIA, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και υποψήφιος δήμαρχος Μάρκος Βασίλας, παρουσίασε σε σήμερα το βράδυ Κυριακή 14 Απριλίου 2019, τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς Συμβούλους.
Ο κ. Βασίλας ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσει, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο ο δήμος να αποκτήσει συνοχή, είναι αναγκαίο να έρθει μια δημοτική αρχή που θα αλλάξει νοοτροπία, θα αλλάξει τρόπο λειτουργιάς , που θα αλλάξει τις σχέσεις του δήμου με τον πολίτη, που θα είναι ανοιχτή στην κοινωνία και που θα έχει ο πολίτης ένα συνεργατικό δήμο. Σε αυτές τις εκλογές θα απαντήσουμε όλοι αν θα μείνουμε στάσιμοι ή θα αρχίσουμε από τον Σεπτέμβρη να αλλάξουμε το δήμο;

Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και να κάνουμε ένα δήμο ένα δήμο με κέντρο τον άνθρωπο, τόνισε ο κ. Βασίλας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας κ. Μ. Τριανταφύλλου και Γ. Βαρεμένος.

Σε αυτή τη φάση, ανακοινώθηκαν 29 ονόματα.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Αρμύρας Απόστολος
Αρσένης Παναγιώτης
Βελαώρας Γεώργιος
Γιαννέλος Κώστας
Ζάγκας Κώστας
Γκαναβίας Παντελής
Κακαρούνας Παναγιώτης
Καρακώστα Βασιλική
Λιάτσος Γεώργιος
Μαλτέζος  Χρήστος
Μυλωνάς Ανδρέας
Μολώνη Κατερίνα
Μολώνης Γεώργιος
Μπαλάσκα Εύη
Μπουρομήτρου Δήμητρα
Μηλιώνη Βάσω
Οικονόμου Θωμάς
Νταρλαγιάννη Αναστασία
Παππάς Κώστας
Πλακίδα Ιωάννα
Ρεγκούτας Ανδρέας
Σουλιώτης Κώστας
Στρακαντούνας Δημήτριος
Τσεκούρα Παρθενία
Τσόγκας Γεώργιος
Τσούκας Βαγγέλης
Φώτη Άντα
Φακίτσα Κωνσταντίνα
Φούκας Δημήτριος

Πηγή: maistros.gr

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:30, στην αίθουσα του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην Αμφιλοχία, θα γίνει ανακοίνωση της υποψηφιότητας  του Μάρκου Βασίλα για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937 195663

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σήμερα (Κυριακή, 11 Μαΐου 2014) το πρωί, ο υποψήφιος με το συνδυασμό «Δυτική Συμπολιτεία» Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάρκος Βασίλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιοχής, βρέθηκε στον Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Κωνσταντίνου του δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Βασίλας παρευρέθηκε στην τελετή κατάθεσης στεφάνου εις μνήμην των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ αργότερα συζήτησε με μέλη του τοπικού συμβουλίου Αγίου Κωνσταντίνου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία