Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 62 και 20 ετών και μία 29χρονη, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος μετέφερε με ταξί, τον 20χρονο και την 29χρονη, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας, ενώ παράλληλα κατείχαν δύο πλαστά διαβατήρια Σουηδικών Αρχών.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού του Δήμου Αμφιλοχίας.

Ένα σημείο αναφοράς για το χωριό που παρουσίαζε μια άσχημη λόγω των σημαντικών φθορών που είχε υποστεί από τις καταστροφές στα πλακάκια και στα πεζοδρόμια.
Οι εργασίες περιελάμβαναν καθαιρέσεις πλακοστρώσεων, αποξήλωση κρασπέδων, εκσκαφές για τη διαμόρφωση του εδάφους, επιχώματα από κοκκώδη υλικά, πλήρωση νησίδων με φυτική γη, κατασκευή βάσης με δομικό πλέγμα και σκυρόδεμα, καθώς και εργασίες κρασπεδώσεων, πεζοδρομήσεων και πλακοστρώσεων καθώς και φύτευση λουλουδιών.
«Είναι υποχρέωση των κατοίκων του χωριού μας να διατηρήσουν την πλατεία του χωριού μας σε καλή κατάσταση» δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. π. Κυρώσης.
Επίσης, αναμένεται το φθινόπωρο να ξεκινήσουν στο χώρο της πλατείας, οι εργασίες εγκατάστασης σύγχρονης και με προδιαγραφές παιδικής χαράς, έτσι όπως αποφασίστηκε στο τοπικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση, η παιδική χαρά να γίνει στο σημείο που θα υποδείξει ο Δήμος Αμφιλοχίας.

Πηγή: e-maistros.gr

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο 110ο χιλιόμετρο Ιονίας οδού, στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας, από τους αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 18, 20 και 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Μια παιδική χαρά, ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων του Λουτρού, ωρίμασε και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Τις τελευταίες μέρες στο Λουτρό, εκτελείται μια μικρής κλίμακας ανάπλαση στην κεντρική πλατεία του χωριού και επί τη ευκαιρία έπεσε στο «τραπέζι» η πρόταση ώστε η παιδική χαρά που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δημοπράτησης, να μην γίνει στην παλιά θέση, που είναι απομονωμένη ανάμεσα σε σπίτια και να οριστεί νέο σημείο στην κεντρική πλατεία (στα δύο παρτέρια αριστερά της εκκλησίας προς τον δρόμο – Φωτό), ώστε λόγω και των καταστημάτων να είναι πιο ευχάριστα αλλά και ένα κίνητρο επιπλέον για τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά.
Σε πολλούς η πρόταση φάνηκε ενδιαφέρουσα αλλά κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η παιδική χαρά θα μειώσει την αισθητική και την έκταση της πλατείας.

Χθες το απόγευμα, συνεδρίασε το 3μελες Τοπικό Συμβούλιο της ΤΚ Λουτρού με σκοπό να αποφασίσει, πιο τελικά είναι το καταλληλότερο σημείο για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς.

Πηγή: e-maistros.gr

Νεκρός ανασύρθηκε χθες στις 5 το απόγευμα στην περιοχή του Αράπη στο Λουτρό Αμφιλοχίας o 68χρονος κτηνοτρόφος Χρήστος Ντζούτσος.

Ο 68χρονος ζούσε μόνος του σε πρόχειρη κατοικία η οποία κάηκε ολοσχερώς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Πηγή: e-maistros.gr

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 110ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο Λουτρό, από αστυνομικούς του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο με έδρα το Αίγιο Αχαΐας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης το έτος 2012, είχε θέσει σε ακινησία το όχημα του, παραδίδοντας στην Δ.Ο.Υ. Αιγίου τις δύο κρατικές πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Σελίδα 1 από 6

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία