Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μάγεψαν το κοινό στη συναυλία που έδωσαν στο Λιμάνι Αμφιλοχίας την Παρασκευή 2 Αυγούστου.
Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, βρέθηκαν στην Αμφιλοχία στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων προσκεκλημένοι από το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.
Οι δύο αγαπημένοι Έλληνες ερμηνευτές χάρισαν στο κοινό που παρευρέθηκε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όλοι καταχειροκρότησαν το εκπληκτικό αυτό δίδυμο στο τέλος της συναυλίας.
Όπως αποδείχτηκε ήταν μια πολύ καλή επιλογή από το Π.Κ.Α. και συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους θα είναι κοντά στις επόμενες συναυλίες να παρευρεθούν.

Πηγή: e-maistros.gr

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ο καλός καιρός, το θαλασσινό αεράκι και πάνω απ’ όλα οι μελωδικές φωνές των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη αποτέλεσαν τους καλύτερους οδηγούς για ένα δίωρο μουσικό ταξίδι στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Η συναυλία των δύο τραγουδοποιών έγινε στο πλαίσιο της 2ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών και συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο. Όρθιοι μπροστά στη σκηνή, εκατοντάδες καθήμενοι αλλά και γεμάτα τα διπλανά μαγαζιά είχαν πιάσει από νωρίς θέση για να απολαύσουν τους καλλιτέχνες επί δίωρο. Στην αρχή ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος είπε μια καλησπέρα και αναφέρθηκε στην φετινή διοργάνωση κρίνοντάς την καλύτερη από την περσινή. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους μουσικούς που παραβρέθηκαν, ενώ το ίδιο έκαναν και αυτοί και μάλιστα χαρακτήρισαν το Μεσολόγγι μαγευτικό.

Προς την μέση της συναυλίας στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίκος Αλιάγας που ήταν σε παρακείμενο μαγαζί και τραγούδησε μαζί με τους Μαχαιρίτσα – Ζουγανέλη το «Νότο». Μετά το τραγούδι τόνισε πως το Μεσολόγγι είναι όχι μόνο Ιερή Πόλη, αλλά και κάτι μοναδικό με αξιαγάπητους και φιλικούς κατοίκους με τον Γ. Ζουγανέλη να δηλώνει πως η πόλη είναι τυχερή που γέννησε ανθρώπους όπως ο Ν. Αλιάγας.

Το κλείσιμο έγινε με Ξυλούρη και το «Ήτανε μια φορά» που συνεπήρε τον κόσμο ξεσπώντας σε θερμά χειροκροτήματα στο τέλος, Φυσικά ακούστηκαν και όλα τα γνωστά τραγούδια των δύο που πλαισιώθηκαν από τον εξαιρετικό κιθαρίστα Steeve Teeser.

Ακολουθεί σε λίγο εικοσάλεπτο βίντεο με τραγούδια που ακούστηκαν στην συναυλία.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία