Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Επικίνδυνη κολόνα

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 28/06/2018

Έτοιµη να πέσει είναι µια κολόνα στην πίσω είσοδο της αυλής του Ξενοκράτειου, και ήδη κάποιες πέτρες έχουν φύγει από τη θέση τους. Βέβαια όταν ξεκινήσει το έργο για την δηµιουργία του Μουσείου σίγουρα θα διαµορφωθεί και ο προαύλιος χώρος και τώρα δεν είναι σκόπιµο να δαπανηθούν χρήµατα για επισκευές. Όµως το γεγονός ότι ο κίνδυνος είναι µεγάλος για τραυµατισµό...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα φτερά τους στην κυριολεξία, δύο μικροί πελαργοί, οι οποίοι έπεσαν νεκροί, όταν η κολώνα της ΔΕΗ πάνω στην οποία βρισκόταν η φωλιά τους στον Κάμπο Αμπελακίου έπιασε φωτιά.
Η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς επίσης και συνεργείων της ΔΕΗ ήταν άμεση και η φωτιά κατασβήστηκε, ωστόσο τα άτυχα πτηνά έπεσαν νεκρά, πιθανόν και από ηλεκτροπληξία καθώς δεν μπορούσαν ακόμα να πετάξουν.
Η μητέρα των μικρών πελαργών από εκείνη την ώρα μέχρι και τώρα το απόγευμα στέκεται στο σημείο που κάποτε βρισκόταν η φωλιά που για πολλές δεκαετίες έβγαλε γενιές πελαργών.
Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο ακριβώς ένα χρόνο πριν …

Πηγή: e-maistros.gr

Στη μέση έκοψε 4 τσιμεντένιες κολώνες ο δυνατός αέρας χθες το βράδυ στη Μαγούλα Νεοχωρίου κοντά στο νεκροταφείο.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν τα καλώδια που είναι υψηλής τάσης στην είσοδο του νεκροταφείου και έτσι δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει διότι ο κίνδυνος είναι ορατός. Η ΔΕΗ έχει ήδη ειδοποιηθεί και για τη συγκεκριμένη ζημιά, δεδομένου ότι είναι χωρίς ρεύμα και η περιοχή της Μαγούλας.

Εν τω μεταξύ από αυτά τα καλώδια ηλεκτροδοτούνται οι αντλίες στο αποστραγγιστικό δίκτυο του κάμπου, οι οποίες φυσικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση στον κάμπο χαρακτηρίζεται σχετικά καλή, αν όμως έρθει νέο κύμα βροχόπτωσης οι καλλιέργειες θα χαθούν κάτω από το νερό.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Επικίνδυνη κλήση έχει πάρει μια κολώνα του ΟΤΕ στην οδό Σουλίου στη Βόνιτσα. 

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες, ο κίνδυνος να πέσει πάνω στο σπίτι, το οποίο σχεδόν το ακουμπάει είναι ορατός και πιστεύουμε πως το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί τάχιστα.

Ωστόσο ουδείς αρμόδιος έχει ενδιαφερθεί (έχουν ειδοποιηθεί εδώ και μία εβδομάδα) να την αποκαταστήσει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του σπιτιού και οι γείτονες να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

Ο στύλος του ΟΤΕ είναι έτοιμος να πέσει με ότι τραγικό μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη ως αποτέλεσμα. Μήπως πρέπει να υπάρξουν ζημιές,  τραυματισμοί ή  να θρηνήσουμε θύματα για να πράξουν το αυτονόητο!!!

Η εικόνα της κολώνας που έγειρε επικίνδυνα, πάνω απο τα κεφάλια των κατοίκων προκαλεί τρόμο, αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο... επείγον ώστε να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές του ΟΤΕ....

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

 

 

Δεν υπάρχει ελπίδα

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/07/2016

 

Την οργή του Νίκου Κορδόση, ενός µετριοπαθούς ανθρώπου που δύσκολα εξεγείρεται, συνάντησε η απαράδεκτη τακτική επικόλλησης αγγελιών σε σηµεία που έχει απαγορευτεί και µάλιστα υπάρχει και σχετική ενηµέρωση από το δήµο.

«Δεν συµπληρώθηκε ούτε µήνας από τότε που ο Δήµος καθάρισε τους στύλους της ΔΕΗ από τα πάσης φύσεως αγγελτήρια, και οι «έξυπνοι» δεν άργησαν να κάνουν εµφανή την παρουσία τους...

 

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

 

kolones-enoikiazetai.jpg

 

Κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος εγκυμονεί μια κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ στο Χωριό Θύρρειο (Ακτίου Βόνιτσας) που έχει ξηλωθεί στη βάση της λόγω κατολίσθησης της μάντρας και είναι έτοιμη να πέσει ανά πάσα στιγμή και ώρα. 

Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν καθημερινά πολλοί κάτοικοι, γονείς με παιδιά και η κολόνα είναι σχεδόν ετοιμόρροπη και ο κίνδυνος να προκληθεί σοβαρό  ατύχημα είναι πολύ μεγάλος. 

Η Φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Καραγιάννης, όπως βλέπετε είναι αδιάψευστος μάρτυρας και διερωτάται: «Ενώ έχουν ειδοποιηθεί ο δήμος και η ΔΕΗ κανείς μέχρι στιγμή δεν έχει κάνει τίποτα. Το σίγουρο όμως είναι ότι μια φορά θα γίνει το κακό και τότε θα είναι αργά για τους υπευθύνους»!.................

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

kolona-thirreio-2.jpg

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία