Αγγελίες    Επικοινωνία

Δύο τροχαία χθες στο δρόμο - καρμανιόλα Αμφιλοχία - Βόνιτσα
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

«Δώστε λύση να αρχίσουν οι εργασίες στην εργολαβία Άκτιο – Αμβρακία»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Γράφει ο Νώντας Νικάκης
τ. Λυκειάρχης Βόνιτσας

Δύο τροχαία ατυχήματα, σημειώθηκαν χθες στο δρόμο καρμανιόλα Αμφιλοχία -Βόνιτσα, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Στο πρώτο είχαμε εκτροπή αυτοκινήτου στο 6ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας κοντά στο χωριό Σπάρτο, ενώ στο ύψος της Βόνιτσας (2 χιλ. πριν φθάσουμε στη πόλη, στη θέση Σωτήρα) λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα όταν είχαμε κι εδώ εκτροπή αυτοκινήτου.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα με την πρώτη βροχούλα αφού η ολισθηρότητα του δρόμου, σε συνδυασμό με την απροσεξία των οδηγών, αλλά και τις επικίνδυνες στροφές, μετατρέπουν το δρόμο σε πίστα θανάτου. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη φορά που συμβαίνει τροχαίο στο γνωστό δρόμο "καρμανιόλα". Εκατοντάδες ατυχήματα έχουν γίνει κάποια πολύ σοβαρά, κάποια θανατηφόρα και κάποια ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές...

Μετά και τα χθεσινά 2 ατυχήματα ξεχείλισε η οργή για ένα πρόβλημα χρόνων με τους κατοίκους να ζητούν άμεσες ενέργειες. Φτάνει πια. Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι υψηλό και ζητάνε να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στην εργολαβία Ακτίο-Αμβρακία για την εξασφάλιση ασφαλούς κυκλοφορίας.

Επίσης στον υπάρχον δρόμο να τοποθετηθούν μεγάλες προειδοποιητικές πινακίδες ιδιαίτερα στα επικίνδυνα σημεία με φράσεις όπως: «στα επόμενα 2 χιλιόμετρα συμβαίνουν ατυχήματα» ή «στα επόμενα 3 χιλιόμετρα μην προσπερνάτε» για να καταστήσουν λίγο πιο ασφαλή το δρόμο.

Ας τα δουν όλα αυτά οι υπεύθυνοι και επιτέλους ας κάνουν κάτι, για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα….

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία