Αγγελίες    Επικοινωνία

Δήλωση του Απ. Κοιμήση με αφορμή το συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο αξιώσεων με καταξιωμένα στελέχη στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, με πολυάριθμο νέο δυναμικό και έντονη ηλικιακή ανανέωση.

Νέοι άνθρωποι συνδέονται αρμονικά με την εμπειρία και τη διοικητική επάρκεια, σε κοινή προσπάθεια, αποτελώντας την εγγύηση για νέα ελπιδοφόρα και παραγωγική τετραετία.

Ο δρόμος για τη νέα μεγάλη νίκη ακολουθείται με συνέπεια και αποφασιστικότητα, έχοντας ως εφόδια την αμέριστη εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και την απόλυτη γνώση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και επηρεάζουν καθοριστικά και το τοπικό επίπεδο ζωής.

Θέλω επ΄ευκαιρία να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συστρατεύονται μαζί μας και να εκφράζω την αμέριστη εκτίμηση και το σεβασμό σε όλους τους συνεργάτες μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και την προσωπική τους ικμάδα για το καλό του Δήμου μας, σε συνθήκες εξαιρετικά αντίξοες και πολύπλοκες, προσφέροντας εξαιρετικό και μετρήσιμο έργο.

Με προσήλωση στο στόχο που είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και των μεγάλων προκλήσεων, σας καλώ σε κοινή συστράτευση στον καλό αγώνα για μια μεγάλη και εδραία νίκη, που θα μας επιτρέψει να ανατροφοδοτήσουμε την ελπίδα και να δώσουμε νέες και πολλές ευκαιρίες στο λαό και στον τόπο μας.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία