Αγγελίες    Επικοινωνία

Η πολυπόθητη παιδική χαρά στο Λουτρό διχάζει τους κατοίκους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μια παιδική χαρά, ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων του Λουτρού, ωρίμασε και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Τις τελευταίες μέρες στο Λουτρό, εκτελείται μια μικρής κλίμακας ανάπλαση στην κεντρική πλατεία του χωριού και επί τη ευκαιρία έπεσε στο «τραπέζι» η πρόταση ώστε η παιδική χαρά που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δημοπράτησης, να μην γίνει στην παλιά θέση, που είναι απομονωμένη ανάμεσα σε σπίτια και να οριστεί νέο σημείο στην κεντρική πλατεία (στα δύο παρτέρια αριστερά της εκκλησίας προς τον δρόμο – Φωτό), ώστε λόγω και των καταστημάτων να είναι πιο ευχάριστα αλλά και ένα κίνητρο επιπλέον για τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά.
Σε πολλούς η πρόταση φάνηκε ενδιαφέρουσα αλλά κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η παιδική χαρά θα μειώσει την αισθητική και την έκταση της πλατείας.

Χθες το απόγευμα, συνεδρίασε το 3μελες Τοπικό Συμβούλιο της ΤΚ Λουτρού με σκοπό να αποφασίσει, πιο τελικά είναι το καταλληλότερο σημείο για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς.

Πηγή: e-maistros.gr

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία