Αγγελίες    Επικοινωνία

Καρδιαγγειακό κοινωνικό ιατρείο στο Χαλκιόπουλο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καρδιαγγειακό κοινωνικό ιατρείο στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Πολλά καρδιολογικά αλλά και αγγειοχειρουργικά περιστατικά εξετάστηκαν από τους καθηγητές Αγγειοχειρουργικής και Καρδιολογίας κκ Ανδρέα Λάζαρη και Γιάννη Παρίση. Παραβρέθηκαν ο διευθυντής του κέντρου υγείας κ. Λ. Ζάβρας, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του τοπικού Κέντρου Υγείας, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Α. Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Χούτος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα κοινωνικά ιατρεία αποτελούν πρωτοβουλία της κ. Μαρίας Καλπουζάνη-Λάζαρη η οποία έχει και τον συντονισμό με τις τοπικές αρχές και στόχο έχει να ενημερώσει τους κατοίκους για σημαντικά ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας και παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να εξεταστούν από καταξιωμένους γιατρούς.

Τα κοινωνικά ιατρεία θα επαναληφθούν και σε άλλες περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας, πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία