Αγγελίες    Επικοινωνία

Βαρκαρόλα 2018 στο Μενίδι!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μια υπέροχη βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής 3 Αυγούστου για το Μενίδι! Από τη δύση του ηλίου και μετά άρχισαν οι εκδηλώσεις της φετινής Βαρκαρόλας.
Ένα μεγάλο πλήθος κόσμου πλημμύρισε την παραλία και τους παράπλευρους δρόμους.

Τα εστιατόρια, οι καφετέριες γεμάτα από κόσμο που ήθελε να συνοδεύσει το βραδινό φαγητό του, το ποτό του ή τον καφέ του δίπλα στη θάλασσα.
Η αρχή των εκδηλώσεων έγινε από την πλατεία στην παραλία, με δημοτικούς χορούς από το παιδικό και εφηβικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρού.
Στην συνέχεια, όσοι και όσες ήθελαν επιβιβάστηκαν στις βάρκες και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδινή βαρκάδα στα ήρεμα νερά του Αμβρακικού.
Στη συνέχεια, κατά τις 10.30 μμ η νύχτα έγινε μέρα και απέκτησε υπέροχα χρώματα από το πλήθος των βεγγαλικών που εκτοξεύθηκαν στον ουρανό του Μενιδίου.
Το τέλος των φετινών εκδηλώσεων της Βαρκαρόλας σήμανε το γλέντι που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Μενιδίου, η Α.Ε. Μενιδίου.
Ο Μενιδιάτης Βαγγέλης Παντιώρας με το κλαρίνο του και οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Γιώργος Χακτσής και Μαρίνα Λαζαράκη ανέβασαν στα ύψη το κέφι του πλήθους που κατέκλυσε το προαύλιο του δημοτικού σχολείου Μενιδίου.
Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρώτο φως της ημέρας!


Και του Χρόνου με Υγεία!
Καλό Δεκαπενταύγουστο και Καλή Παναγιά!

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία