Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας των 10 χλμ. στο δρόμο Μενίδι – Ιόνια Οδός

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εδώ και περίπου 8 μήνες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην διαδρομή Μενίδι κόμβος Ιόνιας και στα 2 ρεύματα, μια σειρά από αυτοσχέδιες πινακίδες με την απόλυτη έκφραση έρωτα  για μια γυναίκα. Αρχικά το φαινόμενο ξένισε τους γηγενείς αλλά και διερχομένους, όμως σιγά – σιγά έγινε μέρος του καθημερινού τοπίου αυτής της διαδρομής..
Όμορφα και γλυκά λόγια αποτυπωμένα σε χαρτί, να ξεχειλίζουν από συναίσθημα για την αδικία, του να ποθείς ένα πλάσμα και εκείνη να μην σου αφιερώνει ούτε ένα δευτερόλεπτο, πάρα ταύτα με διάχυτη την πεποίθηση ότι στο τέλος ο συγγραφέας θα κατορθώσει να είναι με το κορίτσι κάνοντας ό,τι και όποια κίνηση χρειαστεί, ώστε να αποδείξει την αγνότητα της αγάπης του.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως, αυτή κάθε αυτή, η κίνηση έκανε τον καθένα από εμάς να ανατρέξει στις «τρέλες» μιας άλλης εποχής και να ανασύρει από μνήμης όλα εκείνα τα σχέδια που καταστρώναμε ώστε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, δυστυχώς όμως και να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν πάντα..

Η διάρκεια του φαινομένου, αυτό ακριβώς τείνει να αποδείξει. Η καθαρή έκφραση της αγάπης δίνει την θέση της σε εχθρότητα προς την αδιαφορία, επιθετικότητα προς τον αντίζηλο και τον άσβεστο πόθο να παρουσιαστεί η ορθότητα των πράξεων του συγγραφέα.

 

Πηγή: e-maistros.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία