Αγγελίες    Επικοινωνία

Τιμητική διάκριση στην Π.Υ. του Ν. Αχαΐας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 απένειμε τιμητική διάκριση  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ν. Αχαΐας και ανακοίνωσε ότι και εφέτος θα προβεί στην αγορά υλικών που απαιτούνται για την πυροσβεστική περίοδο σύμφωνα με τις ανάγκες της, θέλοντας να ανταποδώσει την πολύ σημαντική προσφορά της Π.Υ. στην ασφάλεια λειτουργίας των υποδομών των επιχειρήσεων αλλά κυρίως όσων εργάζονται σε αυτές.

«Δίνουμε μεγάλο αγώνα, με δυσκολίες, αντιξοότητες και κινδύνους, χειμώνα-καλοκαίρι για να επιτελέσουμε την αποστολή μας απέναντι στην κοινωνία» ανέφερε από την πλευρά του ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας κ. Νίκος Ρουμελιώτης και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων των Πυροσβεστών που υπηρετούν στο νομό Αχαΐας για την πρωτοβουλία.

Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των απαιτούμενων πόρων είναι οι:

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ

ΧΗΜΙΚΑ & ΒΙΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ

FRIESLANDCAMPINA HELLAS S.A.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΧΑΪΑΣ ΑΕ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ

Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΕΕ

ΤΙΤΑΝ ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ

ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία