Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που  διοργανώνει:

στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στην είσοδο του Δημαρχείου από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως και τις 20:00

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που συμμετέχουν στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στα bazaars μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική χρονιά με Χαμόγελο!

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Νεκταρία Φελέκη, 2641095473- 6985550314, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 26 έως 28 Ιουλίου: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, Παραλία Ψανής (έναντι 1ου Γενικού Λυκείου), 18:00-23:00 μ.μ. Από το Χαμόγελο του Παιδιού, Πάτρα

Στις 18 έως 22 Ιουλίου: ΛΕΥΚΑΔΑ, στην είσοδο της πόλης (μεταξύ των οδών Γουλιέλμου Δαίρπφελδ & Αγίας Μαύρας), 19:00-01:00 Από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων Αγρινίου.

Στις 22 έως 24 Αυγούστου: ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Πλατεία Θέρμου, 19:00-00:00 Από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων Αγρινίου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στα bazaars μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

 Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο!

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Γραφείο Τύπου

Τηλ. 210-3306140

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια Αγρινίου

Διεύθυνση:Τοπική Κοινότητα Καλυβίων, Δήμος Αγρινίου, 30100

Τηλέφωνο:26410-95473

Φαξ:26410-95295

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: kalyvia.gr

Υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/04/2019 με απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο ως προς την οικονομική ενίσχυση αλλά κυρίως ως προς την συμμέτοχη του κόσμου, το πρώτο bazaar του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λυκείου Μεσολογγίου στον χώρο του Eleven Drink & Dine.

Ευχαριστούμε θερμά όλους συνδημότες μας που παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε τους γονείς και τους μαθητές που ήταν εκεί. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας αλλά και άλλους εκπαιδευτικούς και διευθυντές των σχολείων του δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας Nikolas Ntoumas και Κρομμύδα Χαράλαμπο για την οργάνωση, επιμέλεια και στήσιμο του bazaar. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Τζίνα Σκαρμούτσου που για άλλη μια χρονιά, όπως κάνει από την πρώτη μέρα ίδρυσης του σχολείου, δωρίζει και εκθέτει τις δημιουργίες της για την στήριξη του σχολείου μας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευθύμιο (Θύμιο) Δενδρινό που έκανε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, νομίζουμε η πρώτη στα τοπικά χρονικά, και θα εξακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση και ευχαριστήριο.
Η στήριξη όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Εκ της διευθύνσεως

Πηγή από τη σελίδα στο φβ
"Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Μεσολογγίου"

Αρκετά επιτυχημένο και με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Αγρίνιο, το Χριστουγεννιάτικο bazaar από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων Αγρινίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το εορταστικό παζάρι (bazaar) λειτούργησε στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη, στην είσοδο του Δημαρχείου, και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας αγόρασαν προϊόντα με το σήμα του Οργανισμού στηρίζοντας έτσι το κοινωνικό έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης, πολλά σχολεία της περιοχής, φορείς και σύλλογοι, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Καλυβίων και παρέδωσαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα, για να ενισχύσουν παιδιά και οικογένειες που τα χρειάζονται αυτές τις γιορτινές μέρες και υποστηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τις δράσεις του.

Πηγή: kalyvia.gr

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00. Ελάτε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να απολαύσετε τις κατασκευές των παιδιών.

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

 

Η ομάδα εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας του Σκοπού Ζωής με την ευγενική υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar φιλανθρωπικού χαρακτήρα με χειροποίητες δημιουργίες, στα ξύλινα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στην Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης '' ΕΟΕΔ'' Ι. Π. Μεσολογγίου 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε! 

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία