Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σήμερα  Κυριακή 14/04/2019 , 10:00 με 13:00, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου φιλοξενείτε στον υπέροχο χώρο του Eleven Drink & Dine , στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 11 για το πρώτο πασχαλινό bazaar του.

Ο εκπαιδευτικός καλλιτεχνικών του σχολείου μας Nikolas Ntoumas και η διαχρονική φίλη του σχολείου Τζίνα Σκαρμούτσου που αγκάλιασε το σχολείο από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του, εκθέτουν τις δημιουργίες τόσο των μαθητών του σχολείου όσο και τις κατασκευές της κα. Σκαρμούτσου. Η παρουσία σας και μόνο θα μας τιμήσει ιδιαίτερα δίνοντάς μας επιπλέον δύναμη για να προσφέρουμε τα μέγιστα στους μαθητές μας.

Τα έσοδα από το bazaar θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση δημιουργικών δραστηριοτήτων των μαθητών.

Σας περιμένουμε

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 22 έως τις 24 Απριλίου στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου από τις 10:00 – 21:00.

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στα Καλύβια Αγρινίου.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/ ή επικοινωνώντας στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το Πάσχα με Χαμόγελο!

Πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Καλύβια Αγρινίου, 26410 95473.

 

Η μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Καλυβίων Αγρινίου διοργανώνει το 1ο Πασχαλινό bazaar, στα Καλύβια και το Αγγελόκαστρο και σας προσκαλεί όλους να το επισκεφθείτε.

Πότε και σε ποιους χώρους θα πραγματοποιηθεί το bazaar:

Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρες 11.30 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Καλυβίων, στην κεντρική πλατεία.

Κυριακή 14 Απριλίου και ώρες 10.30 το πρωί έως τις 1 μετά το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία Αγγελοκάστρου.

Στην πασχαλινή αγορά μπορείτε να προμηθευτείτε είδη δώρων, εορταστικές κατασκευές και όμορφες δημιουργίες των μαθητών.

Πρέπει όλοι και όλες να στηρίξουμε την πρωτοβουλία και την προσπάθεια των παιδιών του Γυμνασίου Καλυβίων!!!

Πηγή: kalyvia.gr

 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του Κ.Δ.Α.Π. με Α σε συνεργασία με  το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία - Κ.Δ.Α.Π. με Α. «Η Γελαστή Πολιτεία»  Δήμου  Αγρινίου διοργανώνουν Πασχαλινό Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου που συμμετέχουν στα τμήματα προεπαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.  στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. με Α (Αγίου Γεωργίου & Οινέως).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018: Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πασχαλινό bazaar που πραγματοποιεί η Ημερήσια Φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Αγρίνιο (πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη) και σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε για τις πασχαλιάτικες αγορές σας!

Μ. Τρίτη 3/4: Ώρες: 10:00-15:00 & 17:00-22:00

Μ. Τετάρτη 4/4: Ώρες: 10:00-15:00 & 17:00-22:00

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 

Πηγή: kalyvia.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό bazaar στο πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη 2, στις 02-03-04 Απριλίου 2018 (Μ. Δευτέρα- Μ. Τρίτη- Μ.Τετάρτη) και ώρες 10:00- 15:00 & 17:00- 22:00.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalina/ ή επικοινωνώντας στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε!

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία