Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου και Περιχώρων γνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που παίζουν τα μαλλιά στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας, καθώς η απώλεια τους από διάφορες αιτίες δημιουργεί προβλήματα στην αυτοπεποίθηση του ατόμου θέλει έμπρακτα να είναι δίπλα στην ανάγκη αυτή.

Ανακοινώνει λοιπόν ότι το Σωματείο Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου διαθέτει έτοιμες περούκες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από μαλλιά συμπολιτών μας και με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να αξιοποιηθούν από ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στόχος μας είναι η φυσική αποκατάσταση της εικόνας και η άνεση στην εφαρμογή της περούκας γι’αυτό δίνουμε επιπλέον την ευκαιρία σε όσους δεν θέλουν ή δεν τους ταιριάζει κάποια από τις έτοιμες περούκες που διαθέτουμε, να επιλέξουν ανάμεσα σε έτοιμα κομμένα μαλλιά διαφόρων τύπων και χρωμάτων που έχουν δωρίσει οι συμπολίτες μας και φυλάσσονται στα γραφεία του συλλόγου μας, με σκοπό να απευθυνθούν σε συνεργάτη του σωματείου μας και έτσι να δημιουργήσουν τη δικιά τους περούκα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Προέδρου Σωτηροπούλου Μαρίας 6977437318 και 26410-23828.

 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

Δ.Σ

Σωματείου Καταστηματαρχών

Κομμωτών - Κομμωτριών Αγρινίου

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, το 1ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ μαζί με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Student Hairdressing Awards", που διοργάνωσε η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου "HAIRPROOF" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξει ταλαντούχους ενεργούς μαθητές της κομμωτικής.

Οι μαθητές συμμετείχαν με τέσσερα διαφορετικά θέματα: Γυναικείο κούρεμα και χτένισμα (καρέ) – Βραδινό χτένισμα ( κλασική μπανάνα) – Βραδινό χτένισμα ( γυναικείο πορτρέτο) και Ανδρικό κούρεμα ( ανδρικό πορτρέτο).

Συγχαίρουμε την εκπαιδευτικό του κλάδου της κομμωτικής τέχνης κα Γκολφινοπούλου Ευφροσύνη, που προετοίμασε τους μαθητές με σκοπό να εξασκηθούν στην ειδική προσέγγιση και διαχείριση των θεμάτων του διαγωνισμού και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες , υποσχόμενοι στήριξη σε όλες τους τις προσπάθειες.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης για την φιλοξενία τους.

 1ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας συγχαίρει το ΔΙΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την ΕΝΩΣΗ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για την εκδήλωση που πραγματοποίησαν προκειμένου να βραβεύσουν τους σπουδαστές της ειδικότητας ΄΄Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης’’ που αναδείχτηκαν νικητές στον Πανελλήνιο διαγωνισμό 2018.

Τέτοιες προσπάθειες και διακρίσεις πρέπει να αναδεικνύονται γιατί ένα ‘’μικρό’’ ΙΕΚ κατάφερε να πάρει 4 βραβεία σε πανελλήνιο διαγωνισμό.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Θέμης Δαβανέλλος

Ο Γραμματέας
Κων/νος Αναδιώτης

Δηλώνει χαρούμενη για τη διάκρισή της

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/03/2018

 

Το τρίτο βραβείο κομμωτικής κέρδισε η Νιοχωρίτισσα Θένια Τσικνιά, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό και All Star Barber Trophy 2018 που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων και Κομμωτών Ελλάδας.

Η Θένια Τσικνιά διαγωνίστηκε στην κατηγορία junior βραδινό χτένισμα σε κούκλα και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση ανάμεσα σε πολλούς άλλους διαγωνιζόμενους. Η αγάπη της για την κομμωτική είναι εκείνη που της χάρισε αυτή τη διάκριση για την οποία είναι πολύ χαρούμενη, όπως δηλώνει η ίδια μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ. Είναι σπουδάστρια του ΙΕΚ Μεσολογγίου, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της και στο ΤΕΕ Κομμωτικής. Η τέχνη της κομμωτικής της άρεσε από πολύ μικρή και αποτέλεσε επιλογή ζωής για το επαγγελματικό της μέλλον. Μετά τη βράβευσή της θέλησε να ευχαριστήσει τις καθηγήτριές της και την προπονήτριά της που της έδωσαν αρκετά "όπλα" για να μπορεί να προχωρήσει στον τομέα που επέλεξε.

«Ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος σε διαγωνισμό, από τον οποίο έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και βέβαια η διάκριση μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να εξελίσσομαι και να δημιουργώ», καταλήγει.

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

 

Μετά τις αρχαιρεσίες την 22/10/2017 της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος εκλέχθηκε νέο Δ.Σ, το οποίο μετά τη συγκρότησή σου σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος Σωτηροπούλου Μαρία, Αγρίνιο

Αντιπρόεδρος Ά Χατζάκης Τριαντάφυλλος, Αλεξανδρούπολη

Αντιπρόεδρος ‘Β Ασημακόπουλος Απόστολος, Πάτρα

Γενική Γραμματέας Ελευθεράκη Ελένη, Ναύπακτος

Αναπληρωτής Γραμματέας Συργανίδης Γεώργιος, Καλλιθέα Αττικής

Ταμίας Διονυσόπουλος Ιωάννης, Πύργος Ηλείας

Έφορος Κυπρέος Άγης, Ρόδος

  ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Μαρία Σωτηροπούλου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΟΚΚΚΕ

Ελένη Ελευθεράκη
Γεν. Γραμματέας Δ.Σ

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 16/03/2017

 

Οι διακρίσεις Μεσολογγιτών σε διάφορους τομείς, κάνουν την περιοχή υπερήφανη, καθώς προβάλλεται παντού και ακούγονται τα θετικά αυτής της πόλης.

Μια τέτοια διάκριση ήρθε να προστεθεί στη Μεσολογγίτικη λίστα, από τον 23χρονο Παναγιώτη Σταυρόπουλο, που απέσπασε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό κομμωτικής στην Αθήνα, όπου είχε να ανταγωνιστεί περίπου 70 σπουδαστές από άλλες περιοχές της χώρας...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 16/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή κατεβάστε ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις που θέλετε εδώ

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία