Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου πίσω από το εκκλησάκι της Ζωοδόχου πηγής.

Ευχαριστούμε πολύ τον εργολάβο κ. Σταύρο Τζούρο για την ευγενική του προσφορά.   

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Νεοχώρι: Χρήµατα για τα… µπάζα!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 01/08/2019

Ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές στρώθηκαν με καινούργια άσφαλτο δύο δρόμοι του Νεοχωρίου που σήμερα δεν υπάρχουν!

Πιο συγκεκριμένα ως προεκλογικό έργο έγινε η επίστρωση των δυο αυτών δρόμων με άσφαλτο, αλλά δεν κράτησε για πολύ, αφού ξανασκάφτηκαν για να περάσουν τα δίκτυα αποχέτευσης, του προγραμματισμένου έργου. Το έργο αυτό είχε δημοπρατηθεί εδώ και πολλούς μήνες και ήταν γνωστό ότι θα διέλθει από τους συγκεκριμένους δρόμους. Όμως η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Οινιάδων...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 01/08 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 

Αν και πέρασαν περισσότεροι από δυο μήνες, το έργο ασφαλτόστρωσης στον κόμβο του Χρυσοβεργίου δεν ολοκληρώθηκε, καθιστώντας επικίνδυνη την διέλευση των αυτοκινήτων.

Το έργο αυτό εντάχθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το οδικό τμήμα της παλιάς Εθνικής Οδού, στο φαράγγι της Κλεισούρας, από τις πλημμύρες του 2016. Αν και τα έργα ξεκίνησαν και έφθασαν σε ένα καλό σημείο απομένουν ακόμα κάποιες εργασίες όπως είναι η δεύτερη στρώση ασφάλτου και στον κόμβο του Χρυσοβεργίου προκειμένου να γίνει η διαγράμμιση καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καν προσωρινή.

Οι οδηγοί που θέλουν να στρίψουν προς το Χρυσοβέργι, είτε έρχονται από Αγρίνιο, είτε από Μεσολόγγι, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Φυσικά ο κίνδυνος είναι γενικότερος για όλους όσοι διέρχονται από το σημείο κυρίως την νύχτα που κάποιος δεν μπορεί να διακρίνει τις λωρίδες κυκλοφορίας μέσα στο σκοτάδι. Οι κάτοικοι του Χρυσοβεργίου ζητούν την έστω και προσωρινή διαγράμμιση, μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο τουλάχιστον να υπάρχει μια υποτυπώδης ασφάλεια.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Σουλίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Οι εργασίες που ξεκίνησαν το Σάββατο ολοκληρώνονται σήμερα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Μέχρι αύριο αναμένεται να παραδοθεί και η οδός Σπ. Τσικνια (πρώην Τσαλδάρη).

Ο Δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα. Βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης με ουσιαστικές παρεμβάσεις.Προτεραιότητα μας ήταν, και παραμένει, η ιεράρχηση των αναγκών και η ενσωμάτωσή τους σε ένα πλέγμα παρεμβάσεων που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την βελτίωση της καθημερινότητάς».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύριο Σάββατο 4 Μαΐου και για τις επόμενες  4 ημέρες θα  εκτελεστούν τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδός Σουλίου από την συμβολή των οδών Μπότσαρη &  Αφων Παπαστράτου έως  Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Χατζοπούλου) και  στην οδό Σπ. Τσικνια (πρώην Τσαλδάρη)  από την πλατεία Χατζοπούλου έως Αφών Παπαστράτου.

Η διακοπή θα γίνεται τμηματικά σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών.

Παρακαλούμε τους πολίτες για την προσοχή και την κατανόηση τους. 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε παρεμβάσεις στις κακοτεχνίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό επαρχιακό τμήμα ,Παναιτώλιο – Καινούργιο. στην θέση Αμπάρια προχώρησαν συνεργεία ...
στα πλαίσια υλοποίησης της εργολαβίας "Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων πρώην επαρχίας Τριχωνίδας ". Προηγήθηκε αίτημα του προέδρου του Καινουργίου Κώστα Ευθυμίου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών από πολίτες για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ κάποια οχήματα έπαθαν και ζημιές.
Για το κατά πόσο αποτελεσματικές είναι οι σημερινές παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης θα το δείξει ο χρόνος και θα το κρίνουν οι πολίτες.

Πηγή: kainourgiopress.blogspot.com

Σελίδα 1 από 6

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία