Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε, εμείς τα έχουμε ανάγκη…! Το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο «Τριχωνίδα» και τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου της Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων οργανώνει δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων απαραίτητων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους πολίτες οι οποίοι θα μπορούν από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που δεν τους είναι πλέον απαραίτητο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου κατά τις ώρες λειτουργίας του Ιερού Ναού.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου παρέχει δωρεάν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στις πιο αδύναμες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αποτελώντας μέρος ενός δικτύου κοινωνικών δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου στην οδό Παλαμά 20 και στο τηλέφωνο 2641033582.

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Ο Αντιδήμαρχος

Κωνσταντίνος Καλαντζής

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016, έλαβαν χώρα στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του 9μελους ΔΣ και των 2 αντιπροσώπων του ΦΣΤ στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, για την ερχόμενη τριετία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν (αλφαβητικά) οι:

 • Γερολυμάτος Γεράσιμος
 • Καβαλιέρης Ηλίας
 • Κακαμπούκης Κωνσταντίνος
 • Κοντοπάνος Αχιλλέας
 • Κωνσταντίνου Μιλτιάδης
 • Παπαθανασόπουλος Ευάγγελος
 • Σιάσος Γεώργιος
 • Στασινού Μαρία
 • Τσίτσα Ευτυχία

 

Εκλέκτορες στο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο εξελέγησαν οι:

 • Γκούντας Χρήστος με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνου Μιλτιάδη
 • Παπαθανασόπουλος Ευάγγελος με αναπληρωτή τον Σιάσο Γεώργιο

Εκ του ΔΣ

Με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. της Παρασκευής, 22 Ιανουαρίου, τα φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος θα συμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, κατά του προσχεδίου του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που εξοντώνει όχι μόνο επιστήμονες της χώρας, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΙΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμμετέχουμε στη διαμαρτυρία της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο του Αγρινίου, με 3ωρη στάση εργασίας από τις 11 έως και τις 2.

Μέλη του Δ.Σ. καθώς και απλοί φαρμακοποιοί θα δώσουν το παρών στην κεντρική πλατεία, εντείνοντας την προσπάθεια όλων των φορέων της πόλης να αναδειχθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και προκαλεί τεράστια ανασφάλεια στον πληθυσμό της Αιτωλοακαρνανίας.

Με την υγεία δεν κάνουμε πειράματα
Στην υγεία δε χωρούν συμβιβασμοί
Η ασθένεια δεν αναλύεται ούτε μετριέται με νούμερα

Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν είναι δαπάνη. Είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της πολιτείας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΙΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία