Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 22 έως τις 24 Απριλίου στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου από τις 10:00 – 21:00.

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στα Καλύβια Αγρινίου.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/ ή επικοινωνώντας στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το Πάσχα με Χαμόγελο!

Πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Καλύβια Αγρινίου, 26410 95473.

 

Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018: Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πασχαλινό bazaar που πραγματοποιεί η Ημερήσια Φροντίδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Αγρίνιο (πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη) και σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε για τις πασχαλιάτικες αγορές σας!

Μ. Τρίτη 3/4: Ώρες: 10:00-15:00 & 17:00-22:00

Μ. Τετάρτη 4/4: Ώρες: 10:00-15:00 & 17:00-22:00

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 

Πηγή: kalyvia.gr

Στις 21/03/2018 οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κ. Ξένου Ευρυδίκη και η κ. Γεωργίου Ειρήνη μαζί με τους μαθητές του Β4 Υγείας καθώς και τους μαθητές του προγράμματος «Σχολική Διαμεσολάβηση» επισκέφτηκαν το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια Αγρινίου, για να παρέμβουν εικαστικά δίνοντας μια ακόμη νότα αγάπης και ανθρωπιάς στολίζοντας το σπίτι με τα Αερόστατα της Αγάπης.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στα πλαίσια του εθελοντισμού (Υousmile) προσφέροντας έτσι, ένα κομμάτι στο παζλ που πάνω του πατάνε χιλιάδες παιδιά που δεν είχαν τύχη να έχουν ένα ασφαλές σπιτικό. Η δράση του σχολείου μας ονομάζεται «Παιδιά που βοηθάνε παιδιά». Οι μαθητές με ιδιαίτερο ταλέντο και χαρά έκαναν την εικαστική παρέμβαση με τα αερόστατα που κατασκευάσθηκαν με την καθοδήγηση της κας Ξένου Ε.. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ημερήσιας Φροντίδας από την υπεύθυνη Ψυχολόγο κ. Χαραλαμποπούλου και την, κα Σοφία Σακαβέλα, οι οποίες ενημέρωσαν τα παιδιά για τις δράσεις του οργανισμού, για τις υπηρεσίες και το παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο που παρέχεται στα παιδιά που φιλοξενούνται. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά.

Ξεκίνησε ως επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, που λίγο πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, αποτύπωσε στο ημερολόγιο του το παιδικό αυτό όραμα. Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι τέτοιες επισκέψεις εκπέμπουν πολλαπλά μηνύματα αγάπης ,εθελοντικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης για το μεγάλο πρόβλημα παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους μαθητές του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων και τις εκπ/κούς του σχολείου μας κες Ξένου Ε και Γεωργίου Ε, που διακρίνονται για την παιδαγωγική τους ευαισθησία την διάθεση προσφοράς και την επαγγελματική κατάρτιση στέλνοντας μηνύματα πανανθρώπινα στους μαθητές μας και γενικότερα στην κοινωνία.

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά: Τους μαθητές της Γ΄ Τάξης, του 5ο Γυμνασίου Αγρινίου και τους μαθητές της Β΄& Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Νεάπολης για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 173.00 ευρώ, από αγορά τετραδίων του Συλλόγου.

Τα παιδιά και το Δ. Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων, για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 155,00 ευρώ. Την οικογένεια, φίλους και συγγενείς του Σπύρου Ασημακούλα, για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 357,00 ευρώ, εις μνήμην του.

 Πηγή: kalyvia.gr

Eθιμοτυπική επίσκεψη στο Σπίτι Ημερήσια Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του ΠΑΟΚ Καλυβίων, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και να παραδώσουν χρήματα για τη στήριξη των δράσεων του οργανισμού.

Η αθλητική αντιπροσωπεία της ομάδας του χωριού μας αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τα παιδιά που βρίσκονται στο Σπίτι Ημερήσια Φροντίδας που εδρεύει στα Καλύβια και πρόσφεραν χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση ημερολογίων της ομάδας.Οι μικροί αθλητές του ΠΑΟΚ Καλυβίων είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κοινωνικές δράσεις και το έργο που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά και για το πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια η ομάδα Παίδων του ΠΑΟΚ Καλυβίων μετέβη στο γήπεδο για να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές, εν όψει της προετοιμασίας για τον μεθαυριανό αγώνα πρωταθλήματος Παίδων με την ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου.

Πηγή: kalyvia.gr

 

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά, τα μέλη του προσωπικού και τους εθελοντές της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε χθες στα Καλύβια Αγρινίου με εορταστικά τραγούδια και χορό, δώρα για τα παιδιά, παιχνίδια με κλόουν και τον Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα!

Τα παιδιά είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στη συνέχεια έπαιξαν έξυπνα και διασκεδαστικά παιχνίδια με την κλόουν Παστελίτσα και έκαναν ζωγραφιές στα πρόσωπά τους με πολύχρωμα σχέδια, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ στη συνέχεια το κάθε παιδί πήρε τα δώρο του από τον Αη Βασίλη ο οποίος για άλλη μια χρονιά σκόρπισε παντού χαμόγελα και χαρά! Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν από τον μπουφέ, ορεκτικά, γλυκίσματα και αναψυκτικά που προσέφεραν πολλοί χορηγοί και στο τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι επισκέψεις και η προσφορά τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, από σχολεία του νομού μας, συλλογικών και πολιτιστικών φορέων αλλά και συλλόγων, στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ενισχυθεί το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του οργανισμού.

Καλές γιορτές & Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ελπίδα!

 Πηγή: kalyvia.gr

Σελίδα 1 από 3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία