Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2019 ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχονται στην πόλη μας την «Φλόγα της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Την φλόγα θα υποδεχθούν στις 20.00 μ.μ. στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια  λαμπαδηδρόμοι των Εθελοντών Αιμοδοτών οι οποίοι θα διασχίσουν την οδό Παπαστράτου και θα καταλήξουν στην Πλατεία Δημοκρατίας όπου θα ανάψουν τον Βωμό.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της πόλης. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο της πόλης με τη «φλόγα της Αγάπης» διαδίδοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη από τις 8.00π.μ. έως 2.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή όλων των Συλλόγων και φορέων που θα πάρουν μέρος στην Λαμπαδηδρομία.

  Aπό το Γραφείο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της εκδήλωσης της έναρξης της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας «Αφή της φλόγας της αγάπης», που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι αρωγοί του Συλλόγου μας και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Αγρινίου στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, που μας παραχωρεί δωρεάν τον χώρο όπου διεξάγονται οι αιμοδοσίες πάντα με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην διάδοση του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας για να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Υπουργείο Υγείας

Ελληνική Αστυνομία

Δήμος Αγρινίου

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ε.Κ.Α.Β.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)

Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου»

Όμιλος Αϋφαντή

Firma επιγραφές

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.)

Esperia Boutique Hotel

Althaia Hotel

Galaxias Hotel

Imperial Agrinio Hotel

 

Με εκτίμηση,

 Η Πρόεδρος  

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δήμητρα

Με  δέος και τρόμο παρακολουθούμε  την  τεράστια καταστροφή  που έχει  πλήξει  την  χώρα  μας και το δράμα των κατοίκων των  περιοχών  που έχουν  πληγεί.

Εκφράζουμε  τα θερμά  μας  συλλυπητήρια σε  όσους  έχουν  χάσει  προσφιλή  πρόσωπα και ευχόμαστε  να έχουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν στα τεράστια  προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από  την πλευρά  μας  σαν  Σύλλογος  Εθελοντών  Αιμοδοτών θα  διαθέσουμε  το σύνολο  των  μονάδων  αίματος που θα συγκεντρωθούν στην  προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία  στις 27 Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 πμ – 2:30 μμ, στην Αίθουσα  Συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου πρώην Τράπεζα Ελλάδος για τις  ανάγκες  των πληγέντων από  αυτή την καταστροφή.    

 

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μαμασούλας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου» συνδιοργανώνουν Ολοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από τις 8πμ έως τις 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Στο χώρο θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" με ενημερωτικό υλικό και θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων, των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ένωση Αγρινίου», FIRMA (Τσούνη Β.) και Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου.

Ας είναι μία φιάλη αίμα το δώρο μας αυτές τις γιορτές, χαρίζοντας λίγη αγάπη και ένα χαμόγελο στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια!

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!

Στις 20/02/2018 πραγματοποιήθηκε το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο των νεοεκλεγέντων μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δήμητρα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Σπυριδούλα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευτέρπη

ΕΦΟΡΟΣ: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Δημήτριος

ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΡΤΟΥ Ελένη

ΜΕΛΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ Νικόλαος

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δημήτρα

Γεν. Γραμματέας
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 7/2/2018 στα γραφεία του Συλλόγου η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και η κοπή βασιλόπιτας.

Στις εκλογές ψήφισαν 54 μέλη του Συλλόγου και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το Δ.Σ.:

 • ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δήμητρα - 40 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΒΑΛΚΑΝΗΣ Κων/νος -  9 ψήφοι
 • ΓΚΑΤΣΗ Μαρία - 7 ψήφοι
 • ΖΑΡΕΝΤΗΣ Δημήτριος -  10 ψήφοι
 • ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευτέρπη - 30 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΜΟΥΡΤΟΥ Ελένη - 16 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Σπυριδούλα - 26 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ Νικόλαος - 20 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος - 35 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Δημήτριος - 21 ψήφοι (εκλέγεται)

 

Για Αντιπροσώπους στην ΠΟΣΕΑ:

 • ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δήμητρα - 37 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΒΑΛΚΑΝΗΣ Κων/νος -  9 ψήφοι
 • ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευτέρπη - 23 ψήφοι (εκλέγεται)   
 • ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Σπυριδούλα - 24 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ Νικόλαος - 17 ψήφοι
 • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος - 28 ψήφοι (εκλέγεται)

 

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

 • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος - 38 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Φώτιος - 32 ψήφοι (εκλέγεται)
 • ΚΑΣΒΙΚΗΣ Επαμεινώνδας - 33 ψήφοι (εκλέγεται)

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν και ευχόμαστε στους εκλεγέντες καλή θητεία να έχουν και καλή δύναμη! 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία