Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για πάνω από πέντε ώρες τα Εξάρχεια την Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οπότε και έπεσαν οι πρώτες βόμβες μολότοφ από αγνώστους στην οδό Στουρνάρη.

Πιο σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγη ώρα αργότερα έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ όταν άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς που απάντησαν με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης για να τους απωθήσουν.

Μετά τις 8 το βράδυ έως και μετά τα μεσάνυχτα θέατρο επεισοδίων έγιναν οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Εξαρχείων με κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν δεκάδες βόμβες μολότοφ, να στήνουν οδοφράγματα και να καίνε ελληνικές σημαίες.

«Ορμητήριο» των κουκουλοφόρων για άλλη μια φορά το κτήριο του Πολυτεχνείου από το οποίο έβγαιναν προκειμένου να κάνουν τις καταδρομικές επιθέσεις τους αναζητώντας καταφύγιο σε αυτό όποτε υπήρχε αντεπίθεση των αστυνομικών.

Για να αντιμετωπίσει τον «ανταρτοπόλεμο» αυτό η ΕΛΑΣ επιστράτευσε και την «αύρα» προκειμένου να απωθήσει με ρίψεις νερούς του νεαρούς ταραξίες.

Ο πρώτος απολογισμός μετά τη λήξη των επεισοδίων κάνει λόγο για συνολικά 19 συλλήψεις στο Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Αρχικά, έγιναν 22 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ αργότερα συνελήφθησαν άλλα 6 άτομα, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι 19 συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη

Σήμερα, 45 χρόνια μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο λαός μας έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και περιφρόνηση της βουλήσεώς του. Αυτό το κατήγγειλε με στεντόρεια φωνή ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης στην ιστορική ομιλία που εκφώνησε στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα: «Μας κυβερνούν μειοψηφίες που καταστρέφουν τη χώρα μας οχυρωμένοι πίσω από εκλογικές αλχημείεςΠεριφρονώ και μάχομαι το Φασισμό σε όλες του τις μορφές και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή του: Την αριστερόστροφη»1 (4 Φεβρουαρίου του 2018)

Αυτός ο λόγος του μεγάλου αριστερού μουσικοσυνθέτη (που βίωσε φυλακές και εξορίες) είναι «αστροπελέκι» που κατακαίει τα κεφάλια όλων εκείνων των «αριστερών» που ενώ υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό ότι θα τον απαλλάξουν από τα δυσβάστακτα Μνημόνια, τον καταδυναστεύουν ακόμη περισσότερο!

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις που έφεραν τα πρώτα Μνημόνια, κατέστρεψαν οικονομικά τη χώρα. Αυτοί εδώ την καταστρέφουν και υλικά και πνευματικά!

Βαλθήκαν να ξεριζώσουν και να εκθεμελιώσσουν τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Έθνους που οικοδομήθηκαν τα τελευταία 2.000 χρόνια με αίμα και θυσίες!

Γυρίσαν τη χώρα 70 χρόνια πίσω, αναγκάζοντας χιλιάδες νέους να μεταναστεύσουν και να ξενιτευτούν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά! 

Ρημάξαν με την υπερφορολόγηση ακόμη και τους ανέργους!

Καταστρέψαν τους ελεύθερους επαγγελματίες!

Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας!

Παραχωρούν στους Δανειστές, μέσω του «Υπερταμείου», 10.119 ακίνητα!  Στη λίστα της ντροπής συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο νοσοκομεία, εκκλησιές και σχολεία, αλλά και μνημεία της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς, όπως ο Λευκός Πύργος και η Κνωσός!2 Μόνο την Ακρόπολη δεν έβγαλαν στο σφυρί!

Οδηγούν την Ελλάδα στον χειρότερο εξευτελισμό και τη μεγαλύτερη Εθνική ταπείνωση της ιστορίας της! Και βέβαια, ξεπουλήσαν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας!

Επιτέλους, ποιοί νομίζουν ότι είναι; Μέχρι πριν λίγα χρόνια το κόμμα τους πάλευε για να πιάσει το ποσοστό του 3% και να εισέλθει στη Βουλή!

Σήμερα, υπάρχει στη χώρα μια «Ιερή Αγελάδα» που λέγεται “Αριστερά”! Όποιος τολμήσει και ψελλίσει τον παραμικρό λόγο αμφισβήτησης ή κριτικής απέναντί της, αυτόματα «τσουβαλιάζεται» με τη «Χρυσή Αυγή» και παίρνει, «αυτοδίκαια», την ταμπέλα του «εθνικιστή» του «ρατσιστή» και του «φασίστα»!

Αυτό είναι ένα από τα πολλά γνωρίσματα του «αριστερόστροφου»  Φασισμού, ο οποίος δεν είναι κάτι το καινούργιο· δεν είναι ένα «φρούτο» που ευδοκιμεί μόνο στα πολιτικά «χωράφια» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει ιστορία 100 ετών: Η Επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία, το 1918, ξεκίνησε με ελπίδες και με τη συμμετοχή του λαού. Γρήγορα όμως πέρασε στα χέρια τυχοδιωκτών που εγκατέστησαν σ’ όλη την Ανατολική Ευρώπη ένα στυγνό ολοκληρωτικό Καθεστώς. Στο όνομα του Κομμουνισμού έγιναν φρικτά εγκλήματα: Εκτελέσεις αντιφρονούντων, βασανισμοί, φυλακίσεις, εξορίες στη Σιβηρία, γενοκτονίες… Τα εγκλήματα του «Πατερούλη» Στάλιν ήταν χειρότερα από εκείνα του Χίτλερ!

Φυσικά, η λογοκρισία ήταν ασφυκτική και διαπερνούσε τα πάντα. Όσον αφορά τον χαφιεδισμό, αυτός ήταν άνευ προηγουμένου: Η σύζυγος ρουφιάνευε τον σύζυγο και τα παιδιά τους γονείς τους! (λόγω της προπαγάνδας που υφίσταντο στην «Νεολαία του Κόμματος») 

Όποιος τολμούσε να διαφωνήσει ή να ασκήσει την παραμικρή κριτική στην «Ιερή Αγελάδα» που ήταν το «Κόμμα», αυτόματα χαρακτηρίζονταν «εχθρός του λαού» και διώκονταν απηνώς! (Δόξα τω Θεώ, σήμερα δεν φυλακιζόμαστε και δεν δολοφονούμαστε. Κάτι είναι κι αυτό! Το μόνο που κάνουν οι σημερινοί εκφραστές του αριστερόστροφου Φασισμού είναι να μας συκοφαντούν ―ως «Φασίστες» και «Εθνικιστές»―, να μας λογοκρίνουν και να μας περιθωριοποιούν).

Χώρες του «ανατολικού μπλοκ» που βίωσαν στο πετσί τους την Κόλαση του Κομμουνισμού θεωρούν αποκρουστικά και αποτρόπαια όχι μόνο τα ναζιστικά σύμβολα, αλλά και τα κομμουνιστικά, όπως το σφυροδρέπανο και το πεντάκτινο αστέρι! Για παράδειγμα, τα κοινοβούλια της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Ουγγαρίας απαγόρευσαν, νομοθετικά, τη χρήση τους, θεωρώντας τα, πλέον, σύμβολα φασιστικά!3

Στη χώρα μας, το φασιστικό «νόμισμα» έχει δύο όψεις: από τη μία πλευρά είναι η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, τολμώ να πω ότι ο φασισμός της Χρυσής Αυγής ωχριά μπροστά στο Φασισμό του ΣΥΡΙΖΑ! Ας αναλογιστούμε:

 ― Υπάρχει μεγαλύτερος Φασισμός και πολιτική Απατεωνιά από το να εξαπατήσεις έναν ολόκληρο λαό πουλώντας του παραμύθια ότι «θα σκίσεις τα Μνημόνια», μόνο και μόνο για να αναρριχηθείς στην εξουσία;

 ― Υπάρχει μεγαλύτερος Φασισμός από το να σύρεις το λαό σε ένα προσχηματικό δημοψήφισμα, κι ενώ αυτός ψήφισε «άσπρο» εσύ να εφαρμόζεις το «μαύρο»;

― Υπάρχει μεγαλύτερος Φασισμός από το να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το Σύνταγμα, το Ελληνικό και το Διεθνές Δίκαιο καθώς και τη Διεθνή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;  (βλ. αποφάσεις 660 & 926/2018 του ΣτΕ4)

 ― Υπάρχει μεγαλύτερος και πιο αδίστακτος Φασισμός από το να βαλθείς, με το στανιό, να αλλαξοπιστήσεις τα παιδιά του ελληνικού λαού; (με το νέο αντίχριστο μάθημα των «Θρησκευτικών» 5)

 ― Υπάρχει μεγαλύτερος Φασισμός από το να περιφρονείς τη βούληση της πλειοψηφίας του λαού (που εκφράστηκε με δημοσκοπήσεις και ογκώδη συλλαλητήρια) και να προδίδεις ένα σοβαρότατο Εθνικό θέμα, όπως αυτό της Μακεδονίας;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, είναι ο αδιαφιλονίκητος εκφραστής του αριστερόστροφου φασισμού στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα «κατά φαντασίαν» αριστερό κόμμα. Έχει αριστερό περιτύλιγμα αλλά νεοφιλελεύθερο περιεχόμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατεξοχήν ΝεοΤαξικό κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου! Σε επόμενο άρθρο μας, θα αποδείξουμε με ισχυρή επιχειρηματολογία και ντοκουμέντα ότι όλη η πολιτική «ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι πανομοιότυπη με …την «ατζέντα» της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τόσο πολύ που θα ήταν πιο έντιμο να μετονομαζόταν σε «Νέα Τάξη Πραγμάτων Εσωτερικού», όπως παλαιότερα ο πολιτικός του πρόγονος λεγόταν «ΚΚΕ Εσωτερικού».

Αυτός που γράφει αυτό το άρθρο, το 2014 έκανε αγώνα για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία (μέσα από τον συνδικαλιστικό χώρο). Είχα και εγώ την αφέλεια να πιστεύω ότι το πολλά υποσχόμενο αριστερό κόμμα θα ελευθερώσει τη χώρα από τη «Βαβυλωνία» αιχμαλωσία των Δανειστών.

Ωστόσο, για να μην αδικούμε την αλήθεια και τα ισοπεδώνουμε όλα, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι εκτός από την φασίζουσα Αριστερά, υπάρχει και η δημοκρατική, η ανιδιοτελής Αριστερά των αγώνων, της προσφοράς και της θυσίας.  Είναι η Αριστερά του Νίκου Μπελογιάννη, του Λεωνίδα Κύρκου, του Νίκου Τεμπονέρα και του Παύλου Φύσσα. Μπροστά σ’ αυτήν την Αριστερά υποκλίνομαι.

Και στην φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου διοργανώθηκαν σχολικές εορτές που επιδιώκουν να μεταδώσουν στη νεολαία μήνυμα αντίστασης κατά όσων υπονομεύουν το Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς (όπως οι σημερινοί Κυβερνώντες).

Ο ελληνικός λαός έχει δώσει, διαχρονικά, πολλούς αγώνες κατά του Φασισμού και νίκησε.  Αντιστάθηκε στον Φασισμό της Ναζιστικής Κατοχής  και του δικτατορικού καθεστώτος των συνταγματαρχών· θα νικήσει κι αυτόν τον Φασισμό, τον «αριστερόστροφο», που, όπως είπε ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, «είναι ο πιο απατηλός και επικίνδυνος απ’ όλους»6 γιατί φοράει το προσωπείο και τον μανδύα της «προοδευτικότητας»!

Σήμερα, 45 χρόνια μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, καλώ όλους τους Έλληνες να συνασπισθούμε, να γίνουμε ένα σώμα και μια φωνή ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα Αντίστασης κατά του σύγχρονου φασισμού, του αριστερόστροφου. Δεν θα περάσει ο Φασισμός! Θα νικήσει η Δημοκρατία! Θα νικήσει η Ελλάδα!

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ:

  1. «Η πύρινη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα (4/2/18)» https://www.youtube.com/watch?v=qmQQBZGzlzc
  2. «Εθνική ταπείνωση: Η κυβέρνηση παραχωρεί στους δανειστές Κνωσό - Λευκό Πύργο και Ροτόντα - Δείτε τη λίστα της ντροπής» https://www.pronews.gr/koinonia/718489_sto-ypertameio-knosos-kai-leykos-pyrgos-analytika-i-lista-me-ta-akinita3
  3. – «Λετονία: Συνεχίζεται η επιχείρηση αμαύρωσης του σοσιαλισμού» https://www.902.gr/eidisi/kosmos/20767/letonia-synehizetai-i-epiheirisi-amayrosis-toy-sosialismoy

- «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απαράδεκτη απαγόρευση των συμβόλων του κομμουνισμού» (στη Λιθουανία)  https://www.rizospastis.gr/story.do?id=4621323

- «(Ουγγαρία:) Το κόκκινο αστέρι της Heineken κινδυνεύει ως “ολοκληρωτικό σύμβολο”» https://www.newsbeast.gr/world/arthro/2626019/to-kokkino-asteri-tis-heineken-kindinevi-os-oloklirotiko-simvolo 

4. Πρόκειται για τις υπ’ αριθ. 660/2018 και 926/2018 αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ολόκληρες οι αποφάσεις του ΣτΕ υπάρχουν στις ιστοσελίδες: http://aktines.blogspot.gr/2018/03/6602018.html

Και http://thriskeftika.blogspot.com/2018/05/9262018.html  αντίστοιχα.

5. Σύσσωμο το Άγιο Όρος και οι περισσότεροι μητροπολίτες είναι σφόδρα αντίθετοι με τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τόσο την ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητας, όσο δηλώσεις μητροπολιτών::

https://drive.google.com/open?id=1OwElUZCgKm07Z0FLhGZHjoPsZxCCOf-v

Επίσης, δεκάδες είναι και οι ανακοινώσεις-καταγγελίες της “Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων” (Π.Ε.Θ.:) εναντίον της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν το μάθημα των «θρησκευτικών». Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής:

 - «Π.Ε.Θ.: Ο κ. Γαβρόγλου, ψεύδεται και εμπαίζει τον ελληνικό λαό για τα Θρησκευτικά!» https://www.impantokratoros.gr/04F3860D.el.aspx  

 - «Π.Ε.Θ.: Επιμένει ο Υπουργός Παιδείας στην αλλαξοπιστία των Ελλήνων Ορθοδόξων μαθητών!» http://www.petheol.gr/nea/epimeneioypourgospaideiasstenallaxopistiatonellenonorthodoxonmatheton 

 - Π.Ε.Θ.: «Απαράδεκτος εμπαιγμός της Εκκλησίας από τον κ. Γαβρόγλου» http://www.petheol.gr/nea/deltiotypoutespeth-synkritikospinakastonallagonstadyophek-scholiastousphakelousmathete

 6. Βλ. παραπομπή 1

 

 

 

 

Με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Το Πολυτεχνείο είναι σταθερό σημείο αναφοράς του αγώνα για δημοκρατία, ένα διαχρονικό σύμβολο της απαίτησης για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Είναι χρέος μας να αποδίδουμε  σεβασμό σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την   δημοκρατική ιστορία της χώρας. Να μην εφησυχάζουμε ποτέ για τη  διαφύλαξη του δημοκρατικού κεκτημένου. Η επέτειος του Πολυτεχνείου θα πρέπει, εις το διηνεκές, να  μας συγκινεί και  να μας εμπνέει".

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Πολυτεχνείο είναι η μνήμη της αντίστασης εναντίον της δικτατορίας, αλλά είναι και η προτροπή για την υπεράσπιση της δημοκρατίας σήμερα, απέναντι σε όσους την απειλούν – τους θιασώτες του νεοναζισμού, του φασισμού και της ξενοφοβίας. 

Γιατί η εξέγερση του Πολυτεχνείου  δείχνει την ικανότητα της κοινωνίας μας να μιλά με τον καιρό της αλλά  και να πηγαίνει παραπέρα, κάνοντας  ανοίγματα στη διάρκεια, προκαλώντας το μέλλον και εμβαθύνοντας συνεχώς τη δημοκρατία.

Στη Δημοκρατία, είναι πάντα επίκαιρο αλλά και αυτονόητο το αίτημα κάθε δημοκρατικού πολίτη για μία Αστυνομία που θα είναι στην υπηρεσία των πολιτών, με σεβασμό στα πολιτικά και ατομικά τους δικαιώματα και η οποία θα διασφαλίζει την ίση πρόσβαση τους στο δικαίωμα της ασφάλειας αλλά και θα προστατεύει τους δημόσιους χώρους.  Γιατί εκεί όπου λείπει ο δημόσιος χώρος και ο πολιτικός διάλογος, εκεί γεννιέται η βία.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Έκλεισαν φέτος 45 χρόνια από το Πολυτεχνείο το 1973. Κάθε χρόνο η 17η του Νοέμβρη μας θυμίζει ότι τα κεκτημένα μίας κοινωνίας δεν είναι αυτονόητα ούτε αιώνια. Η 17η του Νοέμβρη μας αφυπνίζει και μας εμπνέει σε νέους αγώνες για τις αυτονόητες αξίες μιας κοινωνίας: Ισότητα, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη.

Το ΕΚΝΔ τιμά τους  ήρωες του Πολυτεχνείου, οι οποίοι μπροστά στο δίλημμα υποταγή ή ελευθερία επέλεξαν ξεκάθαρα με τον λόγο και τις πράξεις τους την ελευθερία.

Οι εργαζόμενοι σήμερα βάλλονται από ένα καλά συντονισμένο μέτωπο αντεργατικών πολιτικών και μάχονται για πλήρη και σταθερή εργασία, κοινωνικό κράτος, ανθρώπινες συνθήκες εργασίες και προοπτική για συντάξεις που θα διασφαλίζουν αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής.

 

 

Από το ΕΚΝ&Δ

Μετά το…Πολυτεχνείο

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη Χούντα… για Δημοκρατία και Ελευθερία, η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση που γνώρισε μεταπολεμικά. Θεσμοί και αξίες αμφισβητούνται, ο παραγωγικός ιστός της χώρας παραλύει, η μικρομεσαία τάξη στραγγαλίζεται, η ανεργία αυξάνεται τρέποντας τους νέους σε φυγή αναζητώντας καλύτερη τύχη εκτός Ελλάδας.  

Πλέον, όλοι αναγνωρίζουν πως η πλασματική εικόνα του χθες μας οδήγησε στο απογοητευτικό σήμερα. Η κοινωνία, πρώτη, αντιδρά. Απελευθερώνει δυνάμεις και απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και αντίληψης από όλους. Τα κόμματα κλυδωνίζονται συνεχώς, με έναν πολιτικό κόσμο να βρυχάται βλέποντας να χάνει εξουσίες και κεκτημένα, απολαύσεις μιας άλλης εποχής.  

Η Μεταπολίτευση ολοκληρώνει τον κύκλο της και oλαός καλείται να κάνει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή, γεφυρώνοντας το σήμερα και το αύριο στην Ελλάδα με μια πρόταση για συγκρότηση ενός νέου μετώπου λογικής που θα πρεσβεύει την υπευθυνότητα, τη σύνεση, το ρεαλισμό και τον ορθολογισμό.  

Να τελειώνουμε μια για πάντα με την “περίφημη” και “κατασκευασμένη” γενιά του Πολυτεχνείου που διαμόρφωσε το μεταπολιτευτικό πελατειακό και ρουσφετολογικό κράτος διαφθοράς, που μας οδήγησε στο τέλμα.  

Όλοι και κυρίως οι νέοι, οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ανατροπή των νοσηρών τακτικών του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.   Από αυτήν τη μάχη δεν μπορεί να λείψει κανείς. Πρόκειται για μάχη επιβίωσης αξιοπρέπειας και τιμής.  

Απαιτούμε ως κοινωνία αξιοκρατία, ειλικρίνεια και προοπτικές για ανάπτυξη και ευημερία.  

Απαιτούμε μια νεολαία που θα αγωνίζεται ενάντια στις δυνάμεις της μιζέριας και του συμβιβασμού. Ώστε να κρατήσει ανοικτά τα Πανεπιστήμια, ζητώντας εκσυγχρονισμό των σπουδών αξιοποιώντας όλες τις ιδέες, απόψεις και προτάσεις, για μια εθνική και όχι κυβερνητική πολιτική παιδείας.  

Οφείλουμε στην Ελλάδα, στην νέες γενιές και στην ιστορία, να ξεπεράσουμε το σημερινό αδιέξοδο. Με ένα κράτος δικαίου για όλους, διαφυλάσσοντας την εθνική ενότητα και συνοχή, δημιουργώντας νέες δομές στη νέα εποχή, δίνοντας ραντεβού με το μέλλον μιας άλλης Ελλάδας.

 

Φωτάκης Φ. Βασίλειος

 

Σελίδα 1 από 12

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία