Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης  μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου με νέο υλικό και την ολοκαίνουρια stand up comedy παράσταση «Δεν επιθυμώ».

Κλείνοντας 5 χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο. Την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά.

Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται, χάνονται στη σκέψη τους νυστάζουν και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι. Ο ένας σκέφτεται την οικογένεια, ο άλλος τα φυτά, ο ένας θέλει σούσι, ο άλλος παϊδάκια, ο ένας θέλει να φτιάξει server στο σαλόνι, ο άλλος πέργκολα στο μπαλκόνι του.

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να πάει για δουλειά.

Αλλά το Σάββατο στις 7 Δεκεμβρίου θα κάνουν την υπέρβαση και θα έρθουν στο Αγρίνιο για 2 παραστάσεις στις 20:00 και στις 22:00 στο "Μικρό Θέατρο"

Σας περιμένουμε!
Θα γίνει χαμός!

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, Αγρίνιο, στο Μικρό Θέατρο
Ώρες παραστάσεων:20:00 και 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση στο ταμείο του μικρού θεάτρου από 26/11, καθημερινά 18:00 έως 21:00
Τηλ - Πληροφορίες: 26410-46619

Το κλασικό θεατρικό έργο «Γκόλφω» ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου στο Αγρίνιο, στις αρχές Μαρτίου, για περιορισμένες παραστάσεις, ενώ συμμετέχουν και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί με καλυβιώτικη καταγωγή, Φώτης Καραγιάννης, Τάκης Λιάγκας και Φωτεινή Χαλκιοπούλου.

Παραστάσεις στις 1,2,3,4,5,6 Μαρτίου 2019, ώρα 21:15 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Μικρού Θεάτρου από 25 Φεβρουαρίου καθημερινά 19:00 έως 21:00 μ.μ.

Η « Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη, γράφτηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε θεατρικά στην Ακράτα Αιγίου, τον τόπο διαμονής του συγγραφέα, το 1893. Πολύ σύντομα όμως παραστάθηκε στις αθηναϊκές σκηνές, στην υπόλοιπη ελληνική επαρχία αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού με έντονο ελληνικό στοιχείο (Σμύρνη, Οδησσό, Παρίσι).

Η Γκόλφω είναι μια εύστοχη δραματοποίηση ενός παλαιού θρύλου της περιοχής του Χελμού, όπου και τοποθετείται η σκηνή του δράματος.

Η σκηνοθέτης Κατερίνα Καραδήμα σε σημείωμά της, αναφέρει:

"Το βιβλίο πίσω λέει ότι η Γκόλφω είχε αυτό που λέμε επιτυχία.

Από τα Αθηναϊκά θέατρα που την ανέδειξαν μέχρι τα μπουλούκια που την έφτασαν ως το τελευταίο χωριό. Καθώς επίσης και με αλλεπάλληλες επιτυχίες που γνώρισε σε αμερικάνικες σκηνές προσκεκλημένη ειδικά για τους Έλληνες. Έτσι όλος ο κόσμος έτρεχε να τη δει και να τη χειροκροτήσει.

Τι ήταν αυτό που την έκανε θρύλο;

Η ελληνική εκδοχή του Ρωμαίου και Ιουλιέτας, έρχεται να μιλήσει βαθιά μέσα στην καρδιά μας για δύο πράγματα που ο Έλληνας θα ρίσκαρε πολλά… Την αγάπη και το χρήμα!!

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο εποχές. Την εποχή της αθωότητας όπου ο έρωτας και η αγάπη κυριαρχούν μέσα στα βουνά, στις ράχες, τα πουλιά και τον βουνίσιο αέρα και την εποχή της διαφθοράς, όπου το χρήμα και η μεγάλη ιδέα της αρχοντοβλαχιάς του Έλληνα θαμπώνει, τυφλώνει και πνίγει την αγάπη μέσα στα ίδια βουνά που κάποτε μύριζαν έρωτα.

Αχ η αγάπη μάνα μου»… λέει η Γκόλφω και ένας μεγάλος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας όταν μιλάει για την αγάπη της. Ένας μεγάλος κόσμος που όταν η αγάπη της προδίδεται, αρχίζει και αλλοιώνεται, βγάζει φάλτσους ήχους, οι ανθρώπινες μορφές παραμορφώνονται, βγάζουν δόντια και πέφτουν να τη φάνε! Ή τουλάχιστον έτσι συμβαίνουν τα πράγματα μέσα στο μυαλό της.

Και όλα αυτά για τα λεφτά! Για τα λεφτά!

Όταν έλεγα έξω, ότι φέτος με το τμήμα των ενηλίκων θα κάνουμε την Γκόλφω, παρατηρούσα ότι όλοι τη γνωρίζανε αλλά κάτι περίεργο συνέβαινε με την έκφραση του προσώπου τους. Γελούσαν σχεδόν κοροϊδευτικά έχοντας στο μυαλό τους ότι πρόκειται για μια ιστορία αστεία με πρόβατα, γίδια και τσέλιγκες. Μια πολύ αστεία ιστορία, μιας και ακόμα και τα ονόματα φαίνονται αστεία «Ο Τάσος και η Γκόλφω».

Μα…. είναι μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης που μιλάει για τον έρωτα, την προδοσία, την απόγνωση, τον θυμό, την συγχώρεση, τη φυγή! Τι μεγαλείο αλήθεια! Και τώρα σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορούν να μικρύνουν τα πράγματα όταν οι άνθρωποι, εμείς, τα μικραίνουμε! Πόσο εύκολα μια μερίδα κοινωνίας μικραίνει την ίδια την αγάπη προκειμένου να μεγεθύνει το χρήμα, τη δύναμη και πόσο εύκολα μπορεί να εξευτελίσει το αγνό, το υγιές και το αθώο! Κοίτα να δεις!

Γι’ αυτό ακριβώς μιλάει η παράσταση. Για μια Ελλάδα που την αγάπησαν, την γλέντησαν, της τάξανε και πέρασαν από πάνω της σαν οδοστρωτήρας και τώρα βλέπουμε ότι απέμεινε! Αυτή είναι η Γκόλφω μας!

Κατερίνα Καραδήμα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα

σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή

βοηθός σκηνοθέτη: Σπυριδούλα Κουμπούρη

trailer-αφίσα: Αντώνης Μίκροβας

φωτογράφιση: Γιάννης Χοροζίδης

ΠΑΙΖΟΥΝ (ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ)

Βαλαώρας Νίκος, Βοττέα Ελένη, Δασκαλή Όλγα, Δελημήτσου Στεφανία, Διώτης Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Φώτης, Καρβούνη Γεωργία, Κολώνιας Δημήτρης, Λιάγκας Τάκης, Μαυρομμάτης Γιώργος, Μέντα Άρτεμις, Παπαγεωργίου Σάσα, Παπάς Σπύρος, Φλωροπούλου Πόπη, Χαλκιοπούλου Φωτεινή.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

1,2,3,4,5,6 Μαρτίου 21:15

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Μικρού Θεάτρου από 25 Φεβρουαρίου καθημερινά 19:00 έως 21:00

Μικρό Θέατρο- Κέντρου 26 Αγρίνιο

Τηλ. 26410-46619

Το Μικρό Θέατρο ευχαριστεί το εργαστήρι παραδοσιακής φορεσιάς Νίκης Τζούβαλη-Παπατριανταφύλλου για την ευγενική του χορηγία.

Πηγή: kalyvia.gr

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λυκο & τα 7 Κατσικάκια σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη του Αγρινίου & ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Το θέατρο θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ  1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρες 17.15 & 19.15 στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

"Η ΧΙΟΝΑΤΗ & ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ"

Λίγα λόγια για το έργο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με εννεαμελή θίασο , σε μια πολύ προσεγμένη και άκρως κατάλληλη για παιδιά διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργο Πούλη.

Η ιστορία της Χιονάτης, με την κακιά μητριά της, την μάγισσα , το βασιλόπουλο , τα ζώα του δάσους και τους 7 Νάνους.

Μια μητριά που από την ζήλια της για το ποια είναι ποιο όμορφη, την καταδίκασε και την κυνήγησε με την βοήθεια του κυνηγού . Δεν τα κατάφερε όμως προσπαθώντας ξανά με το δηλητηριασμένο μήλο να πάρει τα πρωτεία της ομορφότερης..

Δεν υπολόγισε όμως την αγάπη του βασιλόπουλου ,την καλοσύνη της χιονάτης και την αγάπη των επτά νάνων!

ΟΙ ΧΙΟΝΑΤΗ & ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια. Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά  όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Η συνέχεια επι σκηνής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΦΕΛΕΣΑΚΗ , ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ , ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΙΗΛ , ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ,ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΜΑΡΙΑΝΑ ΜΠΑΡΤΖΙΟΥ , ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΨΑΡΑΚΟΥ

Κείμενο - Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνογραφία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κοστούμια : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Ειδικές Κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες σχέσεις : ΜIKRO THEATRO
Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Κίνηση-χορογραφίες: ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ
Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διάρκεια:  80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6974797109
Προπώληση: 8€ στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ τηλ 26410 24767
Ταμείο Θεάτρου: 10 €
*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι  παραστάσεις «Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά», «Οι Μύθοι του Αισώπου», «Η Πεντάμορφη & το Τερας & Ο Λυκος & τα 3 γουρουνάκια» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8η χρονιά στην πόλη μας το πασίγνωστο παραμύθι του διάσημου συγγραφέα  Charles Perrault Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697.

Μετά ακολούθησαν οι Αδελφοί Γκρίμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ - ώρες 11.30 & 17.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ τηλ 26410 24767

Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109

VIVA.GR - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – facebook: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

 

Λίγα Λόγια για το Έργο...

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας

Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!

                                               Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος.

Μια "αθώα" θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί "κωμικές" καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι!!!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΗΛΙΑΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ                                                

Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ  

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ      

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ                                     

Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ                                        

Ηλεκτρονική Προπώληση : VIVA.GR                                                                              

Κινησιολογία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ                                     

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Διάρκεια:  80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)            

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προπώληση: 7€ - Ταμείο: 9€ (από 2 ετών & άνω)            

 Πληροφορίες : 6974797109

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Η Αγρινιώτισσα Κατερίνα Καραδήμα, σκηνοθέτης - ηθοποιός, διευθύνει καλλιτεχνικά και φέτος το Μικρό Θέατρο στο Αγρίνιο για όγδοη χρονιά ενώ παράλληλα αυτή τη σεζόν πρόκειται να σκηνοθετήσει 3 διαφορετικές επαγγελματικές παραστάσεις για μικρές ηλικίες.

Η νέα της βρεφική δουλειά και παραγωγή του Μικρού Θεάτρου «Έξω πάνω μέσα κάτω» για βρέφη από 8 μηνών έως και νήπια 4 ετών κάνει πρεμιέρα 30 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου. Για την συγκεκριμένη παράσταση έγραψε πρωτότυπη μουσική ο Φοίβος Δεληβοριάς και παίχτηκε πέρισυ με επιτυχία στο Μικρό Θέατρο Αγρινίου.

Τον Οκτώβριο ανεβαίνουν  σε δική της διασκευή και σκηνοθεσία στο Εθνικό θέατρο «Τα παιδιά του γαλάζιου πλανήτη» του Ανρί Σνερ Μάγκνασον, μία παράσταση βαλίτσα για παιδιά 4 έως 7 ετών. Πρόκειται για μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τα παιδιά μέσα από αυτή την μοναδική περιπέτεια του συγκεκριμένου έργου. Και τέλος, η βρεφική παράσταση «Κοίτα» - επίσης παραγωγή του Μικρού Θεάτρου - που πέρισυ παίχτηκε στο θέατρο Πόρτα για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 ετών,σε δική της σύλληψη και σκηνοθεσία,  ανεβαίνει το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη,στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη σκηνή του Βασιλικού θεάτρου.

Με χαρά και ενθουσιασμό, το Μικρό Θέατρο ξεκινάει την χρονιά του με έντονη καλλιτεχνική δράση μέσα από μαθήματα, εργαστήρια, σεμινάρια και παραστάσεις.

 

 

 

 

Παράταση παίρνει η παράσταση του Μικρού Θεάτρου "Όνειρο θερινής νυκτός" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα.

Μετά από 5 επιτυχημένες sold out παραστάσεις, η παράσταση παρατείνεται για Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 9:15 μμ.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στο Μικρό Θέατρο 7:00 - 9:00 μμ.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Διανύοντας μια ιδιαίτερη χρονιά για το Ελισσαβετιανό θέατρο, μιας και γιορτάζουμε τα 400 χρόνια από τον θάνατο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, το Μικρό Θέατρο φέτος ανεβάζει το «Όνειρο θερινής νυκτός» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.Η ιστορία είναι πολύπλοκα αστεία όπως πολύπλοκος και πολυδιάστατος είναι και ο ίδιος ο συγγραφέας. Βλέπουμε τις περιπέτειες τεσσάρων νέων Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών, τη σχέση τους με τον δούκα και τη δούκισα της Αθήνας και με τα ξωτικά του δάσους. Ένας φανταστικός και ένας γήινος κόσμος μπερδεύονται μεταξύ τους, μπερδεύονται στα πόδια μας και μας κάνουν συμμέτοχους στη φάρσα και στο όνειρο.Παιχνίδια παρεξηγήσεων, ανατροπές και μαγικές παρεμβάσεις συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα ,σε ένα δάσος με κύριο πρωταγωνιστή τον έρωτα.Τα πάντα ξεκινάνε από μια γιορτάρα βραδιά και έναν ομαδικό ύπνο. Μια άρτια δουλεμένη ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών, μια απαιτητική εκπαίδευση πάνω στον σαιξπηρικό λόγο και όχι μόνο και μια ιδιαίτερη, σύγχρονη, κωμική και συνάμα ονειρική σκηνοθετική ανάγνωση της σκηνοθέτιδας Κατερίνας Καραδήμα είναι οι λόγοι που κάνουν δυνατή τη συγκεκριμένη παράσταση. Καλώς να ορίσετε στο όνειρο!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Βασίλης Ρώτας

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα

Σκηνικά – κοστούμια: Λίλη Κυριλή

Μακιγιάζ: Νεκταρία Καραδήμα – Πόπη Φλωροπούλου

Βίντεο – φωτογράφιση – αφίσα: Αντώνης Μίκροβας

Παίζουν:

Ανατσούτσουλα Μαρία

Βοττέα Ελένη

Δασκαλάκης Σπύρος

Δασκαλή Όλγα

Δελημήτσου Στεφανία

Καραγιάννης Φώτης

Κατσούλη Δανάη

Κολώνιας Δημήτρης

Λιάγκας Τάκης

Μαυρομμάτης Γιώργος

Μεταξά Πέπη

Παπαγεωργίου Σάσα

Παπάς Σπύρος

Πολυμεροπούλου Μαρία

Στασινός Κώστας

Φλωροπούλου Πόπη

Χαλμούκης Γρηγόρης

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. 2641046619

Σελίδα 1 από 3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία