Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μμ, στον προαύλιο χώρο του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, θα τελεστεί αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά για το κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Για 8η συνεχή χρονιά, με 40 εθελοντές καθηγητές και πάνω από 200 μέχρι στιγμής εγγεγραμμένους μαθητές, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα βρίσκεται κοντά σε γονείς και μαθητές με διάθεση προσφοράς και στήριξης.

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές ότι οι εγγραφές συνεχίζονται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, 6-9 μ.μ., στο χώρο της γραμματείας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, ενώ στον ίδιο χώρο μπορούν να καταθέσουν τα χαρτιά τους και όσοι νέοι εθελοντές καθηγητές επιθυμούν να βοηθήσουν.

Υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγκροτεί για το σχολικό έτος 2019-2020, για 8η συνεχή χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, κατόπιν σχετικής άδειας του Δήμου Αγρινίου και ιδιαιτέρως της μέχρι πρότινος αντιδημάρχου, αρμόδιας σε θέματα παιδείας, κυρίας Μαρίας Σαλμά.

Όπως τα προηγούμενα επτά χρόνια, με τη βοήθεια του Θεού, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει και φέτος με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεσθεί μαζί με την έναρξη των μαθημάτων στα Δημόσια σχολεία, ημέρα Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τη βελτίωση που σημείωσαν οι μαθητές στις σχολικές τους επιδόσεις και ιδιαίτερα για τους 15 μαθητές της Γ΄Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δικαιώθηκαν για την επίμονη προσπάθεια και τους κόπους που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Οι εγγραφές των μαθητών, με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον κηδεμόνα και το μαθητή, θα γίνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (τηλ.: 26410-22824) από την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019, καθημερινά 9:00-12:00 μ.μ. και 18:00-20:00μ.μ.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα ενισχυτικά μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

Εκκαθαριστικό έτους 2019 (για το φορολογικό έτος 2018) έως 10.000 Ευρώ καθώς και τυχόν δικαιολογητικά πολύτεκνης οικογένειας, ασθενείας, δανείου (εφόσον η οικογένεια βαρύνεται με την αποπληρωμή κάποιου δανείου), πανεπιστημιακών σπουδών (εφόσον κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας σπουδάζει).

Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα, με την οποία δηλώνει ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, δε μπορεί να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο και αιτείται τη συμμετοχή του παιδιού στο κοινωνικό φροντιστήριο, σημειώνοντας την τάξη και το σχολείο από το οποίο προέρχεται, τα μαθήματα ανά τάξη που το παιδί του θα παρακολουθήσει καθώς και αν αυτό παρακολούθησε την περσινή χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2018-2019) το κοινωνικό φροντιστήριο.

Φωτοτυπία του ελέγχου προόδου του παιδιού του περασμένου σχολικού έτους (2018-2019), το οποίο περιλαμβάνει αναλυτική βαθμολογία (τίτλος σπουδών).

Βεβαίωση του σχολείου προς το κοινωνικό φροντιστήριο, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι εν ενεργεία μαθητής.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όσους καθηγητές, και ιδιαίτερα μαθηματικούς και φυσικούς, επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6973388623, 6978746102.

Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, τελέσθηκε την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2018-2019, τα οποία συνεχίζονται για έβδομη συνεχή χρονιά.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, μαθητών και γονέων και με την παρουσία της Αντιδημάρχου Αγρινίου κυρίας Μαρίας Σαλμά, της υπεύθυνης εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κυρίας Ανθούλας Μακρή, του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Σπυρίδωνος Αδάμη, υπεύθυνου για την εποπτεία και τον συντονισμό σε θέματα Βιβλιοθηκών και αρχείων καθώς και για την προώθηση και διαφύλαξη της Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Δήμου Αγρινίου. Επίσης παρευρέθησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Νάκος, συντονιστής σχολικών συμβούλων Δυτικής Ελλάδας και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως και Φωτίος Μάλαινος, τέως Λυκειάρχης. Για να δείτε video από τον Αγιασμό πατήστε ΕΔΩ.

Μετά τον αγιασμό, αναγνώσθηκε από τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη μήνυμα και χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως ο κύριος Κωνσταντίνος Νάκος και εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου η Αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Σαλμά, αρμόδια για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως, την οποία και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξη της στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και στο κοινωνικό έργο της Ενορίας μας. Χαιρετισμό εκ μέρους των εθελοντών καθηγητών απηύθυνε η κυρία Ειρήνη Θώδη, φιλόλογος, η οποία μάλιστα ήταν από τα πρώτα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμιο ως μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και η οποία δήλωσε τη συγκίνησή της γιατί επέστρεψε να ανταποδώσει στο κοινωνικό σύνολο το καθήκον της.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης ευχαρίστησε επίσης τους διευθυντές του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, κυρία Ελένη Αθανασιά και κύριο Γεώργιο Κομπορόζο αντίστοιχα, για την κατανόησή τους και για τη στέγαση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα σχολικά συγκροτήματα των δύο Γυμνασίων.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου, που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, συνεχίζονται φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την άοκνη στήριξη των 51 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν καθώς και των 3 εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν εθελοντικώς υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Α΄ Λυκείου θα λειτουργήσουν 3 τμήματα για κάθε τάξη ενώ από 5 τμήματα θα λειτουργήσουν για τις Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο έχουν ήδη ξεπεράσει τις 220 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, ανακοινώνεται για όσους μαθητές δεν έχουν προλάβει ακόμη να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να εγγραφούν, ότι επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6 μ.μ.

Ανακοινώνεται επίσης ότι επειδή πολλές οικογένειες αδυνατούν να αγοράσουν σχολικά βοηθήματα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα δίδει και φέτος στους μαθητές του δωρεάν σημειώσεις για όλα τα μαθήματα, ώστε να μπορέσουν όλα τα παιδιά να εισαχθούν σε μεγαλύτερη τράπεζα γνώσεων.

Τέλος, μετά από αίτημα αρκετών ενηλίκων, κυρίως φοιτητών του Εσπερινού Λυκείου, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις και χρειάζονται την ανάλογη φροντιστηριακή υποστήριξη, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να διδάξουν σε τμήμα αποφοίτων ενηλίκων που πρόκειται να δημιουργηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (καθημερινά 6-8 μ.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, τηλέφωνο 693-8298086) ή να επικοινωνήσουν με τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο 26410-22824 ).

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6:30 το απόγευμα,  θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2018-2019, που διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο τελείται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και κατόπιν σχετικής αδείας του Δήμου Αγρινίου και ειδικά της κυρίας Μαρίας Σαλμά, αρμοδίας για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως.

     Ο αγιασμός θα τελεσθεί στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, όπου θα διεξάγονται και φέτος τα μαθήματα . παρακαλούνται να παρευρεθούν όλοι οι μαθητές που εγγράφηκαν με τους γονείς τους, ώστε να λάβουν το πρόγραμμα των μαθημάτων που θα αρχίσουν κανονικά από την επόμενη ημέρα του αγιασμού (Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου).

Υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγκροτεί για το σχολικό έτος 2018-2019, για 7η συνεχή χρονιά το κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, κατόπιν της σχετικής αδείας του Δημάρχου Αγρινίου κ.κ. Γιώργου Παπαναστασίου, των Αντιδημάρχων Αγρινίου, κ.κ. Νικολάου Γκρίζη και κας Μαρίας Σαλμά, αρμοδίας για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Ελένη Αθανασιά διευθύντρια του 6ου γυμνασίου για την συνεργασία της καθώς και τον σύλλογο κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου.

Μετά από παράκληση και προτροπή πολλών γονέων, λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, συνεχίζουμε τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» . Με τη βοήθεια του Θεού, οι καθηγητές του κοινωνικού είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι γιατί οι μαθητές του αύξησαν σημαντικά τις επιδόσεις τους αλλά και για τους επιτυχόντες μαθητές της περσινής Γ΄ Λυκείου του φροντιστηρίου, που φέτος ξεπέρασαν τους 25 και με επιμονή και μεθοδική προσπάθεια πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές ανοίγοντας τους ορίζοντές τους για επαγγελματική και προσωπική καταξίωση.    

Όπως τα προηγούμενα έξι χρόνια, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει και φέτος με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεσθεί μαζί με την έναρξη των μαθημάτων στα Δημόσια σχολεία.

Οι εγγραφές των μαθητών, με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον κηδεμόνα και το μαθητή (ή τη μαθήτρια), θα γίνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410-22824) από τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινά από 9 το πρωί έως 12 το μεσημέρι καθώς και το απόγευμα από 6 μ.μ έως 8 μ.μ. (τη Δευτέρα, 3/9/2018, οι εγγραφές θα γίνονται μόνο το απόγευμα από 6 μ.μ έως 8 μ.μ.). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα ενισχυτικά μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

  1. Εκκαθαριστικό έτους 2018 (για το φορολογικό έτος 2017) έως 10.000 Ευρώ καθώς και τυχόν δικαιολογητικά πολύτεκνης οικογένειας, ασθενείας, δανείου (εφόσον η οικογένεια βαρύνεται με την αποπληρωμή κάποιου δανείου), φοιτητών (εφόσον κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας σπουδάζει).
  2. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα, με την οποία να δηλώνει ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, δε μπορεί να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο και να αιτείται τη συμμετοχή του παιδιού στο κοινωνικό φροντιστήριο, σημειώνοντας την τάξη και το σχολείο από το οποίο προέρχεται, τα μαθήματα ανά τάξη που το παιδί του θα παρακολουθήσει καθώς και αν αυτό παρακολούθησε την περσινή χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2017-2018) το κοινωνικό φροντιστήριο (υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης).
  3. Φωτοτυπία του ελέγχου προόδου του παιδιού του περασμένου σχολικού έτους (2017-2018), το οποίο να περιλαμβάνει αναλυτική βαθμολογία (τίτλος σπουδών).
  4. Βεβαίωση του σχολείου προς το κοινωνικό φροντιστήριο, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι εν ενεργεία μαθητής.
  5. Βεβαίωση της ενορίας που ανήκει ο μαθητής, προς το κοινωνικό φροντιστήριο.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, τελέσθηκε τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2017-2018. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, μαθητών και γονέων και με την παρουσία των Αντιδημάρχων Αγρινίου κυρίου Νικολάου Γκρίζη και κυρίας Μαρίας Σαλμά, της υπεύθυνης εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, κυρίας Ανθούλας Μακρή καθώς και των κ.κ. Κωνσταντίνου Νάκου, εκπροσώπου της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως & Συμβούλου Μαθηματικών και Φωτίου Μάλαινου, τέως Λυκειάρχη (για να δείτε video από τον Αγιασμό πατήστε ΕΔΩ).

Μετά τον Αγιασμό, αναγνώσθηκε από τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη μήνυμα και χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως ο κύριος Κωνσταντίνος Νάκος και εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου η Αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Σαλμά, αρμόδια για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως (για να δείτε το χαιρετισμό της κυρίας Αντιδημάρχου πατήστε ΕΔΩ), την οποία και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξη της στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και στο κοινωνικό έργο της Ενορίας μας. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους των παιδιών της περσινής Γ’ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που επέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις, η δίδα Αλίκη Κοντογιάννη, η οποία, φοιτώντας επί 3 χρόνια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο εισήχθη πέρυσι στη Γυμναστική Ακαδημία συγκεντρώνοντας 17343 μόρια και η οποία ευχαρίστησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο και ειδικά τους εθελοντές καθηγητές και καθηγήτριες  (για να δείτε το χαιρετισμό της κυρίας Κοντογιάννη πατήστε ΕΔΩ). Ο πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης ευχαρίστησε επίσης τους διευθυντές του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, κυρία Ελένη Αθανασιά και κύριο Γεώργιο Κομπορόζο αντίστοιχα, για την κατανόησή τους και για τη στέγαση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα σχολικά συγκροτήματα των δύο Γυμνασίων.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου, που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και που θα λάβουν χώρα στις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, συνεχίζονται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά, για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου με την άοκνη στήριξη των 63 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν καθώς και των 7 εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν εθελοντικώς υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Α΄ Λυκείου θα λειτουργήσουν 3 τμήματα για κάθε τάξη ενώ από 5 τμήματα θα λειτουργήσουν για τις Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο έχουν ήδη ξεπεράσει τις 300 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, ανακοινώνεται για όσους μαθητές δεν έχουν προλάβει ακόμη να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να εγγραφούν, ότι επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6 μ.μ.

Ανακοινώνεται επίσης ότι επειδή πολλές οικογένειες αδυνατούν να αγοράσουν σχολικά βοηθήματα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα δίδει και φέτος στους μαθητές του δωρεάν σημειώσεις για όλα τα μαθήματα, ώστε να μπορέσουν όλα τα παιδιά να εισαχθούν σε μεγαλύτερη τράπεζα γνώσεων.

Τέλος, μετά από αίτημα αρκετών ενηλίκων, κυρίως φοιτητών του Εσπερινού Λυκείου, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις και χρειάζονται την ανάλογη φροντιστηριακή υποστήριξη, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να διδάξουν σε τμήμα αποφοίτων ενηλίκων που πρόκειται να δημιουργηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (καθημερινά 6-8 μ.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, τηλέφωνο 693-8298086) ή να επικοινωνήσουν με τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο 26410-22824 ).

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία