Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στη συνολική προσπάθεια για την προστασία των πολιτών ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που θα παρατηρηθούν, με τη διάθεση κλιματιζόμενου χώρου για το κοινό.

Συγκεκριμένα τις ημέρες των υψηλών θερμοκρασιών, από Πέμπτη 8/8/2019 έως Κυριακή 11/08/2019 από το πρωί έως τις 7.00 μ.μ θα είναι ανοικτό το ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου ενώ από τις 7.00 πμ έως 10.00 μμ θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες οι Δομές Αστέγων στο 3ο χιλ. Αγρινίου – Ιωαννίνων, τηλ: 2641053202, 2641027512

 

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι ο Δήμος Αγρινίου, ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που θα παρατηρηθούν, διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο για το κοινό.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 3/8/2019 έως την Κυριακή 4/8/2019, από 7.00 πμ έως 9.00 μμ θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες οι Δομές Αστέγων στο 3ο χιλ. Αγρινίου-Ιωαννίνων, τηλ: 2641053202, 2641027512

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ενημερώνει ότι ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στη συνολική προσπάθεια για την προστασία των πολιτών, ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που θα παρατηρηθούν, με τη διάθεση κλιματιζόμενων αιθουσών.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη από το πρωί μέχρι τις 7.00 μμ θα παραμείνει ανοικτό το ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου ενώ από σήμερα έως το Σάββατο 6/7/2019, από τις 7.00 πμ έως 10.00 μμ θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες οι Δομές Αστέγων στο 3ο χιλ. Αγρινίου-Ιωαννίνων, τηλ: 2641053202, 2641027512.

Θα αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη στον κλιματισμό του ΤΕΙ Μεσολογγίου, παρόλο που, όπως λένε οι μηχανολόγοι, είναι σοβαρή και χρειάζεται χρόνο για να γίνει.

Από την ώρα που εντοπίστηκε η βλάβη στο κεντρικό σύστημα, έγινε προσπάθεια να δουλέψει ο κλιματισμός έστω και προσωρινά για την περίοδο της εξεταστικής, όμως δεν κατέστη δυνατόν. Ενήμεροι από την πρώτη στιγμή ήταν και η τεχνική υπηρεσία του ΤΕΙ και ο Πρύτανης, ενώ ζητήθηκε και από εξωτερικό συνεργάτη να παρέμβει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Εν τω μεταξύ υπήρχε στον αέρα διαγωνισμός για την αποκατάσταση της βλάβης όμως επειδή ο χρόνος για την εξεταστική ήταν πιεστικός δόθηκε εντολή να προχωρήσει η επισκευή με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Υπολογίζεται ότι εντός της ημέρας το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Οι φοιτητές πάντως τις δυο πρώτες ημέρες της εξεταστικής αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με την αφόρητη ζέστη, αν και όπως  υπογραμμίζεται ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αίθουσες για τις εξετάσεις που διαθέτουν καλύτερο αερισμό. Αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, σίγουρα η ευθύνη δεν ανήκει στους φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έντονα.  

 

Με χαλασμένα τα κλιματιστικά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ξεκίνησε η εξεταστική των φοιτητών.

Όπως λένε οι ίδιοι ,που διαμαρτύρονται έντονα γι’  αυτή την κατάσταση, ο κλιματισμός στο Αμφιθέατρο, όπου γράφουν εξετάσεις, είναι χαλασμένος εδώ και ένα 20ημερο περίπου και δεν έγινε καμία ενέργεια να διορθωθεί η βλάβη. Έτσι σήμερα ξεκίνησε η εξεταστική σε ένα «καζάνι που βράζει» από την ζέστη. Οι πόρτες που μένουν ανοιχτές προκειμένου να κάνει ρεύμα, δεν βοηθούν όπως λένε οι φοιτητές, αφού μπαίνει περισσότερη ζέστη από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον κάτω από αυτές τις συνθήκες δημιουργείται και έντονη δυσοσμία.

Η εξεταστική θα τελειώσει στο τέλος Ιουνίου και μέχρι τότε οι φοιτητές θα πηγαίνουν να γράφουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, αφού ως γνωστόν το ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Εκείνο που ζητούν οι ίδιοι είναι η άμεση αποκατάσταση της βλάβης, τουλάχιστον να μπορούν να γράψουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες δεδομένου ότι με την ζέστη εντείνεται και το άγχος των εξετάσεων…

 

Ενός κακού µύρια έπονται

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 20/07/2017

 

Η δηµοσιοποίηση της ανάθεσης αγοράς κλιµατιστικών σε εταιρεία των Αθηνών ενόχλησε Μεσολογγίτες εµπόρους του κλάδου.

Όπως έλεγαν, δεν ενηµερώθηκαν ώστε να καταθέσουν και αυτοί προσφορά, έβρισκαν την τιµή πάνω από το µέσο όρο της κατηγορίας ενώ κάποιοι το ξανασκέφτονται για να συµµετάσχουν στην Έκθεση...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία