Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το οργανωτικό κομμάτι του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων που θα γίνει στη Ναύπακτο 28-30 Ιουνίου 2019.

Το σύνολο των ομάδων έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και έχει αποστείλει τις οριστικές λίστες των συμμετεχόντων αθλητριών, το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το νέο αναβαθμισμένο τουρνουά που διοργανώνουν από κοινού η Ομόνοια Ναυπάκτου, το Go Nafpaktia και ο Δήμος Ναυπακτίας.

Η φετινή διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενώ έχει ενταχθεί για μια ακόμα χρονιά στις εκδηλώσεις των Παπαχαραλαμπείων του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση φιλοξενεί φέτος τον διπλάσιο αριθμό ομάδων από τα προηγούμενα χρόνια. Συνολικά θα συμμετέχουν 8 ομάδες ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς αναμένονται στην πόλη της Ναυπάκτου για το τριήμερο της διοργάνωσης περισσότερα από 150 άτομα.

Πιστές στο ραντεβού τους με την πόλη της Ναυπάκτου θα είναι και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι δύο ομάδες από το εξωτερικό. Από την Ιταλία η ομάδα της Σικελίας από την περιοχή της Μεσίνας ASD Pallavollo Roccalumera και από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη η “σερβική” OK Han Pijesak.

Από την Ελλάδα επιστρέφει στη Ναύπακτο φέτος ο Ακρίτας Καλαμάτας θέλοντας και πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, μόνο που το έργο του αυτή τη φορά έρχονται να ανακόψουν άλλες τέσσερις ελληνικές ομάδες. Από τη Λακωνία ο Σπαρτιατικός ΓΣ θα είναι η δεύτερη ομάδα της ΕΣΠΕΠ που θα συμμετέχει στη διοργάνωση. Από την Αττική για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν τρεις ομάδες, ο Ιάσονας Νίκαιας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και η Ευρυάλη Γλυφάδας βάζοντας δύσκολα τόσο στις ομάδες της ΕΣΠΕΠ όσο και στην ομάδες του εξωτερικού.

Την οκτάδα δεν θα μπορούσε να συμπληρώσει άλλος από τη διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου με ένα σύνολο αθλητριών που μετά τη διοργάνωση της Ναυπάκτου θα ταξιδέψει στην Σικελία της Ιταλίας για αντίστοιχο τουρνουά που διοργανώνεται στο Ροκαλουμέρα της Μεσίνας. Την ομάδα της Ναυπάκτου πλαισιώνουν τέσσερα κορίτσια από ομάδες τις Πάτρας. Η Άννα Μαυροειδή και η Αθηνά Αγγελοπούλου από την Ολυμπιάδα, η Ελένη Δέμη από την Ε.Α.Π. και η Μαριτίνα Σπηλιοπούλου από την Παναχαϊκή με την διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου να ευχαριστεί τις διοικήσεις των ομάδων όπου ανήκουν τα συγκεκριμένα κορίτσια και τους προπονητές τους για την παραχώρηση των αθλητριών τους.

Οι αποστολές καταστρώνουν τα πλάνα τους και μένει σε θεατές και ενδιαφερομένους να τα δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αναπτύσσονται. Το σύνολο των αγώνων θα γίνει στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου το τριήμερο 28-30 Ιουνίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πρόγραμμα αγώνων

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

14.30 αγώνας 1: Ακρίτας Καλαμάτας – Ευρυάλη Γλυφάδας

16.30 αγώνας 3: OK Han Pijesak – Σπαρτιατικός ΓΣ

18.30 αγώνας 4: Ομόνοια Ναυπάκτου – Ιάσωνας Νίκαιας

20.30 αγώνας 2: ASD Pallavollo Roccalumera – Τελαμώνας Σαλαμίνας

 

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

14.00 αγώνας 8: Ηττημένος αγώνα 3 – Ηττημένος αγώνα 4

16.00 αγώνας 7: Νικητής αγώνα 3 – Νικητής αγώνα 4

18.00 αγώνας 6: Ηττημένος αγώνα 1 – Ηττημένος αγώνα 2

20.00 αγώνας 5: Νικητής αγώνα 1 – Νικητής αγώνα 2

 

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

13.00 αγώνας 9: Ηττημένος αγώνα 6 – Ηττημένος αγώνα 8 (θέσεις 7-8)

15.00 αγώνας 10: Νικητής αγώνα 6 – Νικητής αγώνα 8 (θέσεις 5-6)

17.00 αγώνας 11: Ηττημένος αγώνα 5 – Ηττημένος αγώνα 7 (θέσεις 3-4)

19.00 αγώνας 12: Νικητής αγώνα 5 – Νικητής αγώνα 7 (θέσεις 1-2)

Πηγή: aitosports.gr

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πόλη της Ναυπάκτου φιλοξένησε το 15ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Βόλεϊ. Άλλη μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Δυτική Ελλάδα στα γήπεδα της Ναυπάκτου και Αντιρρίου.

Συνολικά συμμετείχαν 26 ομάδες με περισσότερους από 300 αθλητές με τα παιχνίδια να διεξάγονται σε τρεις αγωνιστικές ημέρες και τα γήπεδα της Ναυπάκτου να γεμίζουν από “παιδιά” κάθε ηλικίας. Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε έξι κατηγορίες , τέσσερις ανδρών (40+, 45+, 50+, 55+) και δύο γυναικών (35+, 42+)

Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό όχι μόνο στις “μικρές” κατηγορίες αλλά ακόμα και στις μεγαλύτερες. Στη διοργάνωση αυτή βασικός στόχος είναι να ξαναβρίσκονται μαζί παίκτες που ήταν στις ίδιες ή και σε διαφορετικές ομάδες στο παρελθόν και να θυμούνται την κοινή τους πορεία στο χώρο, χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να “σφάζονται” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος της δεύτερης ημέρας η διοργάνωση είχε προγραμματίσει Gala σε παραλιακό κέντρο της Ναυπάκτου, με ζωντανή μουσική από δύο συγκροτήματα της Πάτρας, αθλητών που συμμετείχαν και στο τουρνουά όπου όλοι είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν πιο χαλαρά και να διασκεδάσουν.

Η Δυτική Ελλάδα είχε τις επιτυχίες της στο τουρνουά. Οι Πλειάδες της Μαρίας Ρουμελιώτη πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών 42+ ενώ οι Αρχαίες της Λούλας Τριανταφυλλοπούλου πήραν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία γυναικών 35+ με πρώτη την ομάδα των Χανίων. Στους άντρες την τρίτη θέση πήρε η ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, στην πρώτη της συμμετοχή σε τέτοιου είδους τουρνουά στην κατηγορία ανδρών 40+ χάνοντας οριακά τη δεύτερη θέση στο τάι μπρέικ από την Καβάλα, σε μια κατηγορία που πρώτη βγήκε η Βουλιαγμένη, που με διαφορά ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.
Υπεύθυνος για τη διοργάνωση ήταν ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής με συνδιοργανωτές την Ομόνοια Ναυπάκτου και την ΚΟΙΝΣΕΠ “Προβάλλω τη Ναυπακτία”. Η διοργάνωση αυτή έφερε στην πόλη πάνω από 300 αθλητές και συνολικά μαζί με τους συνοδούς περισσότερα από 350 άτομα για τρεις ημέρες.

Πηγή: aitosports.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 15 Ιουνίου 2019 στο ΔΑΚ Αγρινίου το Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ μεταξύ των ακαδημιών του Παναιτωλικού και της ΓΕΑ.

Το τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή και τη λήξη της περιόδου 2018-2019 αποτέλεσε μία όμορφη γιορτή για τους αθλητές-τριες του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, παρουσία γονέων και του Προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Στεργίου και του Β' Αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος πετοσφαίρισης Νικόλαου Χούση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού ευχαριστεί τους προπονητές του τμήματος κ. Γιώργο Ασημακούλα και Αφροδίτη Περιβόλα για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση, καθώς και τους γονείς των αθλητών/τριων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Πηγή: panetolikosac.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά BEACH VOLLEY ΕΝΗΛΙΚΩΝ, που έγινε στον ΑΚΑΡΝΑΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στις 12/5/2019.

Νικήτρια ομάδα ΜΕΛΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ, ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ & ΒΛΑΧΟΥ ΑΜΑΛΙΑ. Οι νικήτριες θα συμμετέχουν σε τουρνουά BEACH VOLLEY που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Ο ΑΚΑΡΝΑΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συνεργάζεται με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του BEACH VOLLEY, ΒΑΣΩ ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ & προσεχώς θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων.

Τη δεύτερή τους νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Τρικούπη το μεσημέρι του Σαββάτου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΕ. Εμφανώς βελτιωμένες οι αθλήτριες της ομάδας μας, σε σχέση με την πρεμιέρα, έφτασαν στην επικράτηση απέναντι στην νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα των Ελπίδων Λευκάδας με 3-1.

Δυναμικό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, ακολουθώντας πιστά την τακτική τους, τα κορίτσια μπήκαν από την αρχή μπροστά στο σκορ, παίζοντας όμορφο βόλεϊ, θα φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του με 25-19.

Με χαλαρότητα θα ξεκινήσουν το 2ο σετ οι παίκτριες μας, γεγονός που θα εκμεταλλευτεί η καλή ομάδα της Λευκάδας ξεφεύγοντας στο σκορ. Θα προσπαθήσουν να γυρίσουν το σετ οι αθλήτριες μας, θα φτάσουν κοντά, κάποια λάθη σε κρίσιμες στιγμές θα στοιχίσουν την απώλεια του με 22-25 και θα έχουμε το 1-1.

Στο σημείο αυτό η ομάδα μας θα ανεβάσει στροφές, θα βελτιώσει αρκετά την απόδοση της, με σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία και μιλώντας η εμπειρία των αθλητριών μας θα φτάσει στην κατάκτηση του με 25-18.

Στο 4ο σετ η ομάδα μας θα προηγηθεί από την αρχή με όπλο το καλό σέρβις, θα ξεφύγει στο σκορ, θα κρατήσει τη διαφορά και θα φτάσει στην άνετη κατάκτησή του με 25-12 και στο τελικό 3-1.

Η ομάδα μας έδειξε σε αρκετά σημεία του αγώνα τις δυνατότητες της και αυτό που λείπει είναι η διάρκεια που θα έρθει με την δουλειά που κάνουν τα κορίτσια στις προπονήσεις. Σημαντική και η συνεισφορά των κοριτσιών που χρειάστηκαν να μπουν σαν αλλαγή από τον πάγκο, βοηθώντας την ομάδα να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που εμφανίστηκαν στον αγώνα. Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα της Λευκάδας για την φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συνέχεια για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Μεσολογγίου, στις 2 το μεσημέρι, με την ομάδα του ΑΣΚ Θίναλι Κέρκυρας.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Διαμαντόπουλος Πέτρος - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα Μαρία, Φονταλή Μαρία, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη.

Πηγή: aitosports.gr

 

Δύσκολη νίκη και κακή εμφάνιση για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΕ. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Μεσολογγίου επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας των Απείθαρχων Ιωαννίνων με 3-2 σετ.

Κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ με πολλές λάθος επιλογές και πολλά λάθη για τα κορίτσια μας, θα δώσουν την ευκαιρία στις αντίπαλες να προηγηθούν, προβάδισμα το οποίο θα διατηρήσουν σε όλο το σετ και θα φτάσουν στην κατάκτηση του με 22-25.

Ίδια συνέχεια και στο δεύτερο σετ με τις αθλήτριες μας να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, προβάδισμα με 14-21 για τα κορίτσια του Απείθαρχου.

Η είσοδος της Τασούλας Καστανά και η πίεση της στο σέρβις θα φέρει την ανατροπή και το 25-23.

Με καλή ψυχολογία θα ξεκινήσουν το τρίτο σετ οι αθλήτριες μας θα ξεφύγουν στα μισά του σετ. Αδικαιολόγητη καθίζηση στην απόδοση μας θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα των Ιωαννίνων να επιστρέψει στο σετ το οποίο και θα κατακτήσει με 25-27, με πολλές λάθος επιλογές στους τελευταίους κρίσιμους πόντους.

Μπροστά στην πιθανότητα να χαθεί το παιχνίδι τα κορίτσια μας θα ανεβάσουν την απόδοση τους, θα δείξουν κάποια δείγματα των δυνατοτήτων τους στο τέταρτο σετ, το οποίο και θα κατακτήσουν αρκετά εύκολα με 25-15, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ η ομάδα του Μεσολογγίου δεν θα αφήσει περιθώρια και από την αρχή με πιεστικό σέρβις θα ξεφύγει στο σκορ, θα το κερδίσει με 15-8 και θα φτάσει στο τελικό 3-2.

Η εικόνα της ομάδας μας σε καμία περίπτωση δεν δείχνει αυτό που περιμένουν οι υπεύθυνοι της και αυτό που καθημερινά δείχνουν τα κορίτσια στις προπονήσεις. Τα

ο παιχνίδι αποτελεί ένα καλό μάθημα για τις κοπέλες για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τα επόμενα παιχνίδια.

Συνέχεια το επόμενο Σάββατο στη Λευκάδα με τη τοπική Ελπίδα.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Διαμαντόπουλος Πέτρος - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα Μαρία, Μπαούρδα Νικολέτα, Φονταλή Μαρία, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Σταμουλακάτου Έφη, Τζωρτζή Δήμητρα, Κοντογιάννη Μαρία, Λάζαρη Ξένια.

Πηγή: aitosports.gr

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία