Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκρίζης και Ανδρέας Καλαμπαλίκης μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βλασίου για να συντονίσουν τις προσπάθειες  διάνοιξης του οδικού δικτύου.

Με τα μηχανήματα να επιχειρούν από νωρίς το πρωί στο ορεινό τμήμα του Δήμου Αγρινίου συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το κύμα κακοκαιρίας.

Aύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Αγίου Βλασίου και Καλλιθέας.

Ενώ τις επόμενες ημέρες θα λειτουργούν οι εξής θερμαινόμενες αίθουσες:

 

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, από 8.00 έως 20.00

  • Αίθουσα 1ου ΚΑΠΗ Αγρινίου, Αγίου Ιωάννη Βραχωρίτη (κοντά στον Άγιο Δημήτριο), τηλ.: 2641029319,
  • Αίθουσα 2ου ΚΑΠΗ Αγρινίου, Εθνικής Αντιστάσεως και Νικομήδειας, Άγιος Κωνσταντίνος, τηλ.: 2641023030

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, από 8.00 έως 20.00

  • Αίθουσα 1ου ΚΑΠΗ Αγρινίου, Αγίου Ιωάννη Βραχωρίτη (κοντά στον Άγιο Δημήτριο),     τηλ.: 2641029319,
  • Αίθουσα 2ου ΚΑΠΗ Αγρινίου, Εθνικής Αντιστάσεως και Νικομήδειας, Άγιος Κωνσταντίνος, τηλ.: 2641023030

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι εργασίες απο τον Δήμο Αγρινίου, για την παράδοση δύο νέων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας στο γυμνάσιο και λύκειο Παναιτωλίου.

Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των μαθητών και η αναγκαιότητα για την εξασφάλιση άνετων και σύγχρονων συνθηκών διδασκαλίας οδήγησαν τη Δημοτική Αρχή στην πρωτοβουλία και στην ταχύτατη υλοποίηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την εξασφάλισή τους.

Έτσι, από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μαθητές και διδακτικό προσωπικό έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τους δύο νέους αυτούς χώρους διδασκαλίας οι οποίοι, πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας.

Επίσης ο χώρος που παλιότερα στέγαζε το κυλικείο του σχολείου, έχει απο πέρσι συντηρηθεί και χρησιμοποιείται ήδη απο τους μαθητές για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.gr

Κόβουν βόλτες οι αίθουσες…

Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Π. Κατσούλης

 

Σε καθημερινό θέμα συζήτησης εξελίσσεται η μεταφορά των προκατασκευασμένων αιθουσών, που εξυπηρετούσαν, μέχρι πρότινος, τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου Γουριάς.

Οι αίθουσες αυτές είχαν τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου και φιλοξενούσαν τα παιδιά, μέχρι να γίνει το νέο διδακτήριο. Όταν αυτό ολοκληρώθηκε, η προηγούμενη δημοτική αρχή, της οποίας η θητεία δεν είχε λήξει ακόμα, αποφάσισε να τις παραχωρήσει για τη στέγαση των δραστηριοτήτων διαφόρων συλλόγων. Οι 5 από αυτές τις αίθουσες, καθώς και η αίθουσα που χρησίμευε ως κυλικείο και εκείνη που στέγαζε την τουαλέτα παραχωρήθηκαν στην Αερολέσχη Μεσολογγίου. Μία ακόμη τουαλέτα παραχωρήθηκε στην εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών Γουριάς, μια αίθουσα στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής Νεοχωρίου, μια στο σύλλογο Αλιέων και μια ακόμη στο σύλλογο Παλαιμάχων Αιτωλικού.

Αναγνώστης της ΑΙΧΜΗΣ, του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεση της εφημερίδας, διαπίστωσε ότι μια από αυτές τις αίθουσες έχει εγκατασταθεί στην περιοχή του Λούρου σε σημείο που...

 

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 02/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 26310 22793

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία