Αγγελίες    Επικοινωνία

Εντυπωσίασε η γιορτή κάστανου στο Άνω Κεράσοβο
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εξαιρετική ήταν η διοργάνωση της φετινής γιορτής Κάστανου στο Άνω Κεράσοβο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Φέτος ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης φρόντισε να είναι όλα άψογα προκειμένου το χωριό να υποδεχθεί τους εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την γύρω περιοχή.

Επειδή πέρυσι η γιορτή είχε γίνει στον κεντρικό δρόμο που δεν ήταν αρκετός για να φιλοξενήσει όλο τον κόσμο φέτος μετακόμισε στην αυλή του παλιού σχολείου, που ήταν σαφώς μεγαλύτερη, αλλά όχι αρκετή για να δεχθεί την κοσμοσυρροή.

Για την επόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Ζολώτας, ζήτησε από την αρμόδια αντιδήμαρχο Αγρινίου, Μαρία Παπαγεωργίου, την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή της γιορτής.

Παρόλα αυτά όλοι διασκέδασαν με την ορχήστρα και απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής, αλλά κυρίως είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κάστανα που παράγει ο Αράκυνθος. Επίσης ο Σύλλογος προσέφερε κεράσματα όπως παραδοσιακό ραβανί, τσίπουρο και άλλα εδέσματα. Ο καιρός ήταν σύμμαχος αφού ο ήλιος έλαμπε πάνω από τον καταπράσινο δάσος του Αρακύνθου.

Οι εθελοντές εργάστηκαν πυρετωδώς αρκετές ημέρες νωρίτερα για να είναι όλα έτοιμα, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με την φιλοξενία και την ευγένειά τους. Η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι με την υπόσχεση να είναι παρόντες και του χρόνου.

Φώτο: Απόστολος Καρακώστας
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία