Αγγελίες    Επικοινωνία

Παραδοσιακό γλέντι της ΓΕΑ στη λίμνη Τριχωνίδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

"Με τη δροσιά της λίμνης - χορός και τραγούδι" είναι ο τίτλος των Παραδοσιακών Μουσικοχορευτικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει τα τελευταία πέντε χρόνια ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ), στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κύκλο εκδηλώσεων, οι οποίες διοργανώνονται κάθε χρόνο σχεδόν σε σημεία της Λίμνης Τριχωνίδας και σαν στόχο έχουν τη γενικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής μέσα από την υλοποίηση παραδοσιακών μουσικοχορευτικών και άλλων πολιτισμικών δράσεων.

Φέτος όμως και λόγω των αλλεπάλληλων εκλογικών διαδικασιών, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιοριστούν στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Πιθάρι στην περιοχή Ντουγρή της Λίμνης, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 21:00.

Στο γλέντι αυτό, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην περιοχή μας η φημισμένη παραδοσιακή ορχήστρα της Δυτικής Μακεδονίας "ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ" όπως επίσης και η Αγρινιώτικη ορχήστρα "ΣΙΜΠΕ ΜΟΡΙΑ" πλαισιωμένη από τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο.

Η συμμετοχή του κοινού της περιοχής στο μεγάλο αυτό παραδοσιακό γλέντι αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τη γνωριμία του με την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Δυτικής Μακεδονίας στην αυθεντική τους εκτέλεση, παράλληλα με τα τοπικά μας ακούσματα.

Πληροφορίες για την εκδήλωση, τη διάθεση προσκλήσεων και τις κρατήσεις για το γλέντι στα τηλέφωνα 6977285049 και 26410 62160.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία