Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο ΦΔΛΜ με τους νέους για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Κυριακή 9 Ιουνίου οι πρόσκοποι Αγρινίου μαζί με το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Ακαρνανικών Ορέων πραγματοποίησαν μία κοινή δράση για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος που κάθε χρόνο τιμάται στις 5 Ιούνη.

Βρέθηκαν στάδιο του Αγρινίου και όλα τα τμήματα Λυκόπουλα Πρόσκοποι Ανιχνευτές αλλά και γονείς των παιδιών μαζί με τους βαθμοφόρους τους έπαιξαν παιχνίδια αλλά και ενημερώθηκαν για την πανίδα του τόπου μας τους υγροβιότοπους της πατρίδας μας και τις πρώτες βοήθειες για τα άγρια ζώα και πτηνά που είναι υπό εξαφάνιση..

Η συνέχεια της δράσης μας περιελάμβανε ομαδικά αθλήματα μεταξύ γονέων και παιδιών.

Η εμπειρία όμορφη, οι γνώσεις υπέροχες μάς έδωσαν το ερέθισμα ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τον φορέα στο σύντομο μέλλον.

Ευχαριστούμε την Μάλβινα Καρανίκα και την Ιωάννα Καραγεώργου από το Φορέα για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας.

Κλείνοντας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος οι ανιχνευτές μας ετοίμασαν ένα βίντεο και προτείνουν σε όλους τους υποψήφιους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ανεξάρτητα αν βγήκαν ή όχι να οργανώσουν τους πολίτες της γειτονιάς τους να καθαρίσουν και να ομορφύνουν τη γειτονιά τους, που θα το βρείτε στο facebοok στη σελίδα μας "1η Κοινότητα προσκόπων Αγρινίου" γιατί το περιβάλλον είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας και καλό είναι να ξεκινήσουμε από τη γειτονιά μας.

1o Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία