Αγγελίες    Επικοινωνία

«Το αποτύπωμα» στο Αγρίνιο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το αποτύπωμα», στον κινηματογράφο "Ελληνίς" την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 9 μ.μ, με ελεύθερη είσοδο. Tη σκηνοθεσία και διδασκαλία ομάδας χορωδίας υπογράφει η κ. Ευσταθία Γρέντζελου και την επιμέλεια μουσικής ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος.

Αληθινές ιστορίες-βιώματα, που μύρισαν καπνό κι άρωμα από ξεφλουδισμένο πορτοκάλι, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις ζωές των ανθρώπων που μας τις εμπιστεύθηκαν.

Ένα παιδί σε νοσοκομείο της Μόσχας κοιτώντας έξω από το παράθυρο αντικρίζει ένα μοναδικό θέαμα… μια μάνα ζυμώνει ψωμί και σαν μυσταγωγία το προσφέρει δώρο γιορτής στην κόρη της… οι αναμνήσεις ενός αιτωλικιώτη χαράκτη που τον διαμόρφωσαν σε αυτό που είναι σήμερα… η ανεκπλήρωτη αγάπη δύο νέων που έφτασαν τόσο κοντά στο όνειρο… η διακωμώδηση του θανάτου μέσα από το ταξίδι μιας οικογένειας για την εκπλήρωση της τελευταίας επιθυμίας του πατέρα… η θετή κόρη μιας αγρινιώτισσας της Αντίστασης θυμάται, θέτοντας το ερώτημα αν υπάρχει ζωή μετά τη σιωπή…

Ιστορίες ανθρώπων που χάραξαν τη μνήμη και τους ακολουθούν μέχρι σήμερα, τρυπώντας με φως το σκοτάδι…

Συντελεστές :

Σκηνοθεσία, διδασκαλία χορωδίας : Ευσταθία Γρέντζελου

Πρωτότυπη μουσική, διασκευές, επιμέλεια ορχήστρας : Γιώργος Αθανασόπουλος

Ζωγραφική, video art, επιμέλεια αφίσας : Μιχάλης Κότσαρης

Κατασκευές : Βασίλης Ραμμόπουλος

Φωτισμοί : Κώστας Σύρρος

Συμμετέχουν τα τμήματα :

Χορωδίας (εφήβων και ενηλίκων), υπεύθυνη Ευσταθία Γρέντζελου

Παραδοσιακών οργάνων, υπεύθυνος Γιώργος Αθανασόπουλος

Παραδοσιακών κρουστών, υπεύθυνος Μάκης Φεγγούλης

Πηγές : μαρτυρίες ανθρώπων-μελών της ομάδας που μας εμπιστεύθηκαν, κ. Μιχάλης Κότσαρης, χαράκτης-ζωγράφος, κ. Ειρήνη Τριανταφύλλου, μέλος της ομάδας και συγγραφέας του βιβλίου «Κατίνα Χαντζάρα (1912-1944)», κ. Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος για το κείμενό του με τίτλο «Θυμάμαι....»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία