Αγγελίες    Επικοινωνία

H "Πνοή" στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ συμμετείχε στην Α΄φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος (Τέτραθλο) που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή 12/5/2019.

Την αποστολή της Πνοής αποτελούσαν οι αθλήτριές μας Αντζουλάτου Ευαγγελία, Αντωνοπούλου Άννα, Λουκανάρη Θεοδώρα, Παναγιωτοπούλου Χαρά και Φιλιπποπούλου Σωτηρία. Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε Πρωτάθλημα Τετράθλου από τον Σέγας και ήταν πραγματικά μια σημαντική εμπειρία για τις αθλήτριές μας να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα (60μ. ταχύτητα, άλμα εις μήκος, 1200μ αντοχή, ρίψη μπαλάκι) και να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις σε ένα κλίμα ευγενούς συναγωνισμού.

Η συμμετοχή σε αγώνες είναι μια ευκαιρία για τον αθλητή να εξελιχθεί γιατί γνωρίζει τον εαυτό του. "Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει."

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία