Αγγελίες    Επικοινωνία

Bιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Αγρίνιο: αφηγήσεις στην πόλη»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - Ο.ΚΑ.ΝΑ, στο πλαίσιο του βιωματικού προγράμματος «Συμβάντα και Μυθολογία» διοργανώνει το τρίτο βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Αγρίνιο: αφηγήσεις στην πόλη»

Κάθε πόλη περιλαμβάνει διαχρονικά το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της μέσα σε μια διαδικασία διαρκούς επαναδιαπραγμάτευσης χώρων, ιστορίας και ανθρώπων. Παράλληλα, στην πόλη προστίθενται νέες ιστορίες πάνω στις ήδη υπάρχουσες αφηγήσεις. Πόλη του καπνού και των εργατών, πατρίδα του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου, τόπο με έντονη αντιστασιακή ιστορία, αλλά και σύγχρονη πόλη στην Ελλάδα της κρίσης, το Αγρίνιο συγκροτείται από τα στοιχεία που θα του αποδώσουμε.

Στο μονοήμερο βιωματικό εργαστήριο στόχος είναι ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης με την πόλη, σε μια διαρκή ιστορική ανανοηματοδότηση του χώρου και του τόπου. Μέσα από τις ιστορικές και προσωπικές μνήμες θα επενδύσουμε στους τρόπους με τους οποίους κινούμαστε στην πόλη στο «εδώ και τώρα».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο «ΙΘΑΚΕΣ» (Αγίου Χριστοφόρου 35, 30131, Αγρίνιο) στις 18 Μαΐου 2019 (10:00-15:00).

Συντονίστρια ομάδας:

Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος, ΜΑ, Ph.D. –Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Αιτήσεις μπορείτε να αποστείλετε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα – www.kp-odysseas.gr) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Δευτέρα 13/05/2019 έως και Πέμπτη 16/05/2019.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 17 άτομα).

Tηλ. Επικοινωνίας: 2641 0 55275 & 28770

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία