Αγγελίες    Επικοινωνία

Γιώργος Γάκης & Blues Diaries στη σκηνή της Ανδρομέδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το πρόγραμμα θα ανοίξει την Παρασκευή 3 Μαΐου ο Γιώργος Γάκης UNPLAGGED και θα συνεχίσει μαζί με τους BLUES DIARIES.

Ο Γιώργος Γάκης είναι μια σπουδαία μορφή της ελληνικής rock σκηνής έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας. Σημαντικές στιγμές του είναι οι support εμφανίσεις του σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister και ο Uli Jon Roth, ενώ το 2010 έπαιξε με το συγκρότημα του support σε συναυλίες των  Scorpions.

Οι BLUES DIARIES μια παρέα φίλων από το  2015 έχοντας ο καθένας τη δίκη του μουσική ιστορία και προερχόμενοι από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, βρέθηκαν κ άρχισαν να τζαμάρουν rhythmic blues και Funk… θα δώσουν το δικό τους στίγμα και θα διασκεδάσουν μουσικά όλους όσους βρεθούν στη σκηνή της Ανδρομέδας. Αυτή την Παρασκευή λοιπόν 3-5-2019 υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους Ροκ Εν Ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy, ξεχωριστό, ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο.

Η μπάντα αποτελείται από:

Τάσσος Κοντοπάνος – Κιθάρα/ Φωνή

Κωστής Πατσιαλός – Πλήκτρα

Νίκος Καλαμπαλίκης – Μπάσο

Κώστας Φραγκάκης – Τύμπανα

Brass Section: Σπύρος Κριάρης – Σαξόφωνο

Ηλίας Κοντοδήμας – Τρομπόνι

DOORS OPEN 21.30 τιμή εισιτηρίου 5€
Τηλ. κρατήσεων 26410 58830, 6977 803001

https://youtu.be/6ZUIlxRY4YY

Blues Diaries - Catch me when I fall ( Blues Wire Cover)

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία