Αγγελίες    Επικοινωνία

Κατασκευή παιδικών χαρών στο δήμο Αγρινίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης πιστοποιημένων οργάνων σε 7 παιδικές χαρές του Δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν όργανα στο Καινούργιο, στη Νέα Αβόρανη, στον Δαφνιά, στον Άγιο Ανδρέα, στις Παπαδάτες, στη Νεάπολη και στη Μεγάλη Χώρα.

Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε ο αρμόδιος για τις παιδικές χαρές Μίμης Σκορδόπουλος: «Ξεκινήσαμε άμεσα εργασίες για την εγκατάσταση των οργάνων στις πρώτες 7 παιδικές χαρές από τις συνολικά 45 που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα Φιλόδημος. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Η προσπάθεια μας για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παιδικών χαρών με ασφαλή και πιστοποιημένα όργανα είναι διαρκής. Είμαστε από τους πρώτους δήμους που υλοποιούν το πρόγραμμα εξασφαλίζοντας χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά του δήμου μας. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες 38 σε όλο το εύρος του δήμου».

 

Από το Γραφείο Τύπου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία