Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου στον Ξενώνα "Αργώ"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 η «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγρινίου» και ο Ξενώνας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΡΓΩ», σε ένα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαγείρεψαν στο χώρο του Ξενώνα.

Οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα «Αργώ», μέσω της καθοδήγησης του Μάγειρα, βοήθησαν στην προετοιμασία του γεύματος της ημέρας. Οι πρώτες ύλες προσφέρθηκαν από το Δήμο Αγρινίου, μέσω της «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου και η Δομή Παροχής Συσσιτίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους του Ξενώνα «Αργώ» για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία