Αγγελίες    Επικοινωνία

Ενημέρωση των υποψηφίων από το υπουργείο Εσωτερικών
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στις 9 Απριλίου στο Αγρίνιο η πρώτη ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Δ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Είναι γεγονός ότι οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Αρχών της περιόδου 2019-2023 που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την χώρα στις 26 Μάιου 2019 θα διέπονται από νέες  εκλογικές  διατάξεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχουν αρχίσει να συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια των υποψήφιων συνδυασμών χωρίς ωστόσο να υπάρχει και η κατάλληλη ενημέρωση εκ μέρους των άμεσα ενδιαφερομένων για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της συμμετοχής τους σε αυτά.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Ελλάδας, στην προσπάθειά της να συμβάλει στην ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διοργανώνει Ενημερωτικές Ημερίδες και στους τρεις Νομούς της ΠΔΕ, με εισηγητή, στέλεχος του Υπ. Εσωτερικών.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Αγρίνιο - Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδας), Αναστασιάδη 1 από τις 10.00π.μ. έως 2.00μ.μ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσίαση των διατάξεων του νεοψηφισθέντος Νόμου 4604/26-3-2019, που αφορούν τις Εκλογές στην Τ.Α., όπως αυτές συμπλήρωσαν και τροποποίησαν τους Νόμους 4555/18 και  3852/10.

Στην ημερίδα είναι προσκεκλημένοι  όλοι οι υποψήφιοι  Επικεφαλής και Σύμβουλοι των υπό συγκρότηση Δημοτικών και Κοινοτικών συνδυασμών καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος με την εκλογική διαδικασία.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία