Αγγελίες    Επικοινωνία

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε στις δράσεις «Lets do it Greece»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου και στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας «Lets do it Greece» πολλές εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των δημόσιων χώρων, στην οποία συμμετείχε και η Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με γενικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι,  φορείς και πολίτες συνεργάστηκαν και υλοποίησαν δράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε σε δράση που έγινε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πλατεία «Ομονοίας», μεταξύ των οδών Σταϊκου & Μπαϊμπά, όπου μαζί με νέους του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», της «Ηλιαχτίδας» και της Δημοτικής Αστυνομίας, φύτευσαν καλλωπιστικά φυτά, καθάρισαν και έβαψαν τους χώρους.

Από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου συμμετείχε και συντόνιζε τις δράσεις, η κα Ανθούλα Μακρή.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε δειλά πριν από τέσσερα χρόνια και σήμερα βλέπουμε αυτή την προσπάθεια να αγκαλιάζει όλο τον δήμο. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε δυνάμεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Το μήνυμα του εθελοντισμού είναι το μήνυμα της συμμετοχής. Είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε κάθε χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Είναι ευθύνη δική μας να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου γι αυτήν την προσπάθεια».

Πηγή: kalyvia.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία