Αγγελίες    Επικοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Τα σκιάχτρα» από τον «ΟΔΥΣΣΕΑ»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - Ο.ΚΑ.ΝΑ, στο πλαίσιο του βιωματικού προγράμματος «Συμβάντα και μυθολογία» διοργανώνει το δεύτερο βιωματικό εργαστήριο με θέμα:

«Τα σκιάχτρα»

Η φιγούρα του σκιάχτρου έχει σύνθετους συμβολισμούς. Περιλαμβάνει ζητήματα που συνδέονται με το πώς μας βλέπουν οι άλλοι, πώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλά και θέματα που συνδέονται με τους χώρους στους οποίους κινούμαστε. Την ίδια στιγμή το σκιάχτρο έχει συνδεθεί με τον φόβο, την απώλεια και την ανθεκτικότητα. Φτιαγμένο από διαφορετικά υλικά (όπως η τεχνική του κολλάζ) το σκιάχτρο μπορεί επίσης να κινητοποιεί ζητήματα που συνδέονται με τις αλλαγές στη ζωή και την ταυτότητα. Αντίστοιχα ζητήματα θα κινητοποιηθούν στο διήμερο βιωματικό εργαστήριο.

Μέρα 1η: Φόβος, μοναξιά, απώλεια και ανθεκτικότητα.

Μέρα 2η: Εγώ και οι άλλοι. Ταυτότητα και επικοινωνία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πρόληψης και Εικαστικής Παρέμβασης  «ΙΘΑΚΕΣ» (Αγίου Χριστοφόρου 35, 30131, Αγρίνιο).

Συντονίστρια ομάδας: Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος, ΜΑ, Ph.D

Η βιωματική ομάδα θα γίνει στις 13 και 14 Απριλίου 2019 (9:00-14:00)

Αιτήσεις μπορείτε να αποστείλετε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Τρίτη 02/04/2019 έως και Τετάρτη 10/04/2019.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 17 άτομα).

 

Η επιστημονικά υπεύθυνη

Dr Αθανασία Δημητρίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία