Αγγελίες    Επικοινωνία

Συναυλία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Άννα Κατσούλη και το μουσικό σύνολο "Ηχαγωγός" πραγματοποιούν φιλανθρωπική συναυλία, μεθαύριο Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου "Άνεσις" προς ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η μουσική εκδήλωση με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" και έχει την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου, ενώ μέσω αυτής της συναυλίας θα τιμηθεί η μνήμη του συγχωριανού μας, Παναγιώτη Διώτη.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος Π. Διώτης έχασε τη ζωή του ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα στην Κύμη Ευβοίας, όπου είχε πάει με την αρραβωνιαστικιά του και τους φίλους του, για διακοπές.

Ο άτυχος 29χρονος Αρχικελευστής με καταγωγή από τον Πλάτανο Καλυβίων ήταν μόνιμος στο Πολεμικό Ναυτικό και μέλος του πληρώματος στο Υποβρύχιο ¨Αμφιτρίτη¨.

Να αναφέρουμε ότι, η ενίσχυση που μπορεί να δοθεί προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» από όσους παρευρεθούν στη συναυλία, είναι οικονομική, σε είδη ρουχισμού και σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Πηγή: kalyvia.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία